Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
Autor Wiadomość
snajper246 Offline
User
*
Użytkownik



Imię: Darek
Płeć: Mężczyzna
Skąd:
Nr gg: 10539299
Liczba postów: 122
Dołączył: 19.06.2012


Reputacja: 1

Podziękowań: 4
Dostał 13 podziękowań w 11 postach
Post: #1
Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
Hej, kurde nie wiem czy mi sie śnilo, ale widzialem w ETS 2 "wajche" przy kierownicy ktora sie przełaczala w doł jak wlaczalem retender, i mi sie to śnilo jak jechalem Volvem.Niestety teraz proboje znalesc ta funkcje i w zadnym trucku tego nie widze..

Jak z tym jest ? Smile
09-02-2013 12:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hary1357 Offline
User
*
Użytkownik



Imię:
Płeć: Mężczyzna
Skąd:
Nr gg:
Liczba postów: 67
Dołączył: 12.11.2012


Reputacja: 0

Podziękowań: 10
Dostał 5 podziękowań w 5 postach
Post: #2
RE: Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
Masz na myśli retarder a nie retender. Ja nie widziałem wajchy retardera w ETS2 tylko od ręcznego.
09-02-2013 12:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
snajper246 Offline
User
*
Użytkownik



Imię: Darek
Płeć: Mężczyzna
Skąd:
Nr gg: 10539299
Liczba postów: 122
Dołączył: 19.06.2012


Reputacja: 1

Podziękowań: 4
Dostał 13 podziękowań w 11 postach
Post: #3
RE: Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
(09-02-2013 12:41)hary1357 napisał(a): Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się tutaj, żeby widzieć linki.Masz na myśli retarder a nie retender. Ja nie widziałem wajchy retardera w ETS2 tylko od ręcznego.

Dokladnie to mam na mysli. Tongue
09-02-2013 12:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
K@rlos Offline
Renault Magnum 500 DXI <3
******
VIP



Imię:
Płeć: Mężczyzna
Skąd:
Nr gg:
Liczba postów: 934
Dołączył: 23.06.2012


Reputacja: 41

Podziękowań: 802
Dostał 567 podziękowań w 455 postach
Post: #4
RE: Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
Ja nie wiem.. W Magnumce jest .. ale nie działa chyba.
Podpis 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"-Wklej to do sygnatury.
09-02-2013 12:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xxtrakerxx Offline
User
*
Użytkownik



Imię: Krystian
Płeć: Mężczyzna
Skąd: Podobin
Nr gg:
Liczba postów: 474
Dołączył: 21.05.2012


Reputacja: -2

Podziękowań: 16
Dostał 80 podziękowań w 52 postach
Post: #5
RE: Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
nie ma tej dźwigni Smile
09-02-2013 12:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
paweln80 Offline
User
*
Użytkownik



Imię:
Płeć: Mężczyzna
Skąd:
Nr gg:
Liczba postów: 9
Dołączył: 09.06.2012


Reputacja: 0

Podziękowań: 2
Dostał 1 podziękowań w 1 postach
Post: #6
RE: Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
Po wgraniu patcha 1.30 działa. (przynajmniej w volvie bo narazie takim tylko jezdze)
09-02-2013 13:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Danjos Offline
User
*
Użytkownik



Imię: Damian
Płeć: Mężczyzna
Skąd: Płock
Nr gg:
Liczba postów: 86
Dołączył: 05.08.2012


Reputacja: 9

Podziękowań: 39
Dostał 43 podziękowań w 31 postach
Post: #7
RE: Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
w magnumce też działa
09-02-2013 13:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
snajper246 Offline
User
*
Użytkownik



Imię: Darek
Płeć: Mężczyzna
Skąd:
Nr gg: 10539299
Liczba postów: 122
Dołączył: 19.06.2012


Reputacja: 1

Podziękowań: 4
Dostał 13 podziękowań w 11 postach
Post: #8
RE: Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
Jednak to nie byl sen..

No ale u mnie ani w Volvie, ani w Magnum ta animacja nie dziala..

Gram na 1.3.1 -na zwyklym 1.3 gryzło sie z modami.
09-02-2013 14:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Stasiu2909 Offline
User
*
Użytkownik



Imię: Damian
Płeć: Mężczyzna
Skąd: Murowana Goślina
Nr gg:
Liczba postów: 159
Dołączył: 01.06.2012


Reputacja: 3

Podziękowań: 51
Dostał 26 podziękowań w 18 postach
Post: #9
RE: Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
Bo trzeba kupić skrzynię biegów w warsztacie tą która ma na końcu literę R. W każdym trucku to może być, i jest do tego animacja. Włącza się to klawiszem ; a wyłącza się ' Grin
Podpis Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się tutaj, żeby widzieć linki.

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się tutaj, żeby widzieć linki.

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się tutaj, żeby widzieć linki.
09-02-2013 14:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
snajper246 Offline
User
*
Użytkownik



Imię: Darek
Płeć: Mężczyzna
Skąd:
Nr gg: 10539299
Liczba postów: 122
Dołączył: 19.06.2012


Reputacja: 1

Podziękowań: 4
Dostał 13 podziękowań w 11 postach
Post: #10
RE: Animacja wlaczonego retendera ETS2-Jest czy niema?
(09-02-2013 14:42)Stasiu2909 napisał(a): Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się tutaj, żeby widzieć linki.Bo trzeba kupić skrzynię biegów w warsztacie tą która ma na końcu literę R. W każdym trucku to może być, i jest do tego animacja. Włącza się to klawiszem ; a wyłącza się ' Grin


Kolego, az tak glupi to ja nie jestem ;D
U mnie dziala ogolnie to, wlacza sie i wylacza ale animacji niema nigdzie!
Dziala Wam to na wersji 1.3.1? czy na zwyklej 1.3 ?

EDIT:Animacja gryzła sie z ktorymś modem.Juz wszystko dziala Smile

Dzieki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2013 11:02 przez snajper246.)
09-02-2013 14:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem ze sprzęgłem ETS2 marcin1465 0 53 17-10-2014 14:29
Ostatni post: marcin1465
  Niema dodanego skinu rafalino103 3 107 14-09-2014 19:26
Ostatni post: Gun's1067
  Czy da się mieć jedną naczepę w MP? MATEUSZWI 0 84 05-09-2014 18:20
Ostatni post: MATEUSZWI
  Czy da się zwiększyć występowanie naczepy? misio13 4 122 05-09-2014 16:34
Ostatni post: Szeryff123
  [ETS2] Zły truck w grze matiszati3 4 174 22-08-2014 16:34
Ostatni post: matiszati3

Skocz do:







Polskie tłumaczenie © 2007-2014 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2014 MyBB Group.
Theme Created By ClearCut, RedDevill and Czaja, © 2010-2014.
Katalog stron

Poprawny CSS!