Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
[GTS] Paczka InterCars'ów - przeniesiono przez nirwana9 - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339)
+--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340)
+--- Wątek: [GTS] Paczka InterCars'ów - przeniesiono przez nirwana9 (/thread_gts-paczka-intercars-%C3%B3w-przeniesiono-przez-nirwana9_15761)

Strony: 1 2 3

[GTS] Paczka InterCars'ów - przeniesiono przez nirwana9 - Ciciek - 28-04-2013

Cytat:Wydaje bo i tak już nie gram, a nie moge patrzeć na te marne przeróbki

W paczce znajduje się:

- długi wysoki alu
- długi alu
- krótki alu
- krótki stalowy
- jeszcze jeden, który nie wiem jaki jest

Jak komuś się będzie chciało, to może wstawić zdjęcia

Autorzy:

- Prześladowca
- Dadus
- Uciu

Pomagierzy

- Maacul
- PaweU
- Krystian
- I inni

Nie pamiętam który do jakiej gry, ale większość była do gts'a konwertowana jako chłodnia. Żeby naczepy działały poprawnie należy pobrać MB Actros Wheel pack by Venturas.

Nowy link od deadmanPL

www31.zippyshare.com/v/291169/file.html
Zakazów nie widziałem.

RE: [GTS] Paczka InterCars'ów - ambro175 - 28-04-2013

Kolego jak to zainstalować.? wrzucam w mody włączam grę i mnie wywala. Wrzucam w platformę gry GTS. Proszę o pomoc.

RE: [GTS] Paczka InterCars'ów - Pioneerek - 28-04-2013

A może nie ta wersja?

RE: [GTS] Paczka InterCars'ów - Stefan - 28-04-2013

Są na ETS'a nie na GTS bo sprawdzałem w defach i w ETS Wink (IPB)

RE: [GTS] Paczka InterCars'ów - Gun's1067 - 28-04-2013

Żeby naczepy działały poprawnie należy pobrać MB Actros Wheel pack by Venturas.

(28-04-2013, 16:47)Guns1067 napisał(a): Żeby naczepy działały poprawnie należy pobrać MB Actros Wheel pack by Venturas.

Pobierz i zobacz defy będą od ETS i zobacz sobie pierwszą lepszą naczepę do GTS i defy nawet paczka nie pomoże ( chyba Szczerbaty (MC) )

RE: [GTS] Paczka InterCars'ów - Ciciek - 28-04-2013

Są tam 2/3 naczepy do ETS i reszta do GTS... Było w dziale do GTS więc tak też tutaj wrzuciłem.

Poprawka 2 są do GTS podam ich nazwy z paczki 1.Inter Cars wysoki długi kierowcy.scs 2.Inter Cars ZS stalowy.scs . Tak jak powiedział Gun's1067 do prawidłowego działania potrzebny MB Actros Wheel pack by Venturas ,reszta naczep do ETS. Mam nadzieję że ktoś je skonwertuje do GTS albo ETS 2 .

RE: [GTS] Paczka InterCars'ów - Sewi123 - 28-04-2013

Skonwertowanie do GTS trwa około 30sekund, ale nie znajdziecie tego wheelpacka nigdzie.Wiem, bo szukałem kiedyś, i wszędzie linki nieaktywne.Oczywiście możecie sobie inne koła dopisać, tak jak ja to zrobiłem Smile (IPB) Tylko musicie znaleść jakiś wheelpack, który będzie miał odpowiednie koła.

Wydasz tą paczkę po twoich przeróbkach ? bo szkoda by mod poszedł w kąt . Lub skonwertować tylko te które są do ETS bo wheelpacka znalazłem i link był aktywny . Nie każdy potrafi konwertować Wink (IPB)