Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Forum (https://modscenter.pl/forum_forum_1)
+--- Dział: The Best Truck of Modscenter (https://modscenter.pl/forum_the-best-truck-of-modscenter_447)
+---- Dział: The Best Truck of Modscenter (https://modscenter.pl/forum_the-best-truck-of-modscenter_464)
+---- Wątek: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie (/thread_tbtm-nab%C3%B3r-na-komisje-s%C4%99dziowskie_17908)

Strony: 1 2

TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - DyrdekHz - 02-07-2013

Witam w tym temacie przyjmowane będą zgłoszenia kandydatów na sędziów w forumowym konkursie "The Best Truck of Modscenter". Zgłoszenia muszą być napisane według krótkiego wzoru. Wybieramy pięciu czterech sędziów. Termin zamknięcia wątku: 04.07.13

1. Imię
2. Kilka zdań o sobie... (min. 3 zdania)
3. Dlaczego właśnie ja...

Pozdrawiam, DyrdekHz! Smile (IPB)

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Szalu2001 - 02-07-2013

1. Imię: Karol
2. Kilka zdań o sobie: Jestem miły pracuję w Vs-DHL. Miałem swoją własną Vskę. I myślę, że się nadaję.
3. Dlaczego właśnie ja: Bo 1 zgłoszenie jest moje i znam się na tym. (Brat jeździł tirem obecnie jeździ dostawczym)

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - ATe - 02-07-2013

1. Imię - Mateusz
2. Kilka zdań o sobie... (min. 3 zdania) - Cześć. Mam na imię Mateusz, mam 15 lat. Transportem interesuję się od szóstego roku życia. Jestem odpowiedzialny, prawdomówny, stanowczy i uparty na swój pozytywny sposób.. Szczerbaty (MC)
3. Dlaczego właśnie ja... - ponieważ umiem oddzielić koleżeństwo od własnej oceny.

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Madis - 02-07-2013

1. Amadeusz
2. Mam 15 lat (za 7 dni), z ciężarówkami mam do czynienia w realnym jak i w wirtualnym świecie.
W wolnym czasie modeluję, gram w gierki (głównie symulatory) i piłkę . Zajmuję się też gotowaniem, to moja druga pasja zaraz po truckach.
3. Potrafię ocenić czy ktoś włożył w model dużo pracy i ocenić jej efekty.
Wiem także czy sam model jest dobry i zbliżony bryłą do realnego .
Dziękuję, pozdrawiam !

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - mateusz10 - 02-07-2013

Zostawie to wybranie bez komentarza sam elita jak zwykle

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Luksik[sc] - 02-07-2013

1: Klaudiusz
2: Mam na imię Klaudiusz mam 16 lat mieszkam w Prudniku(woj. Opolskie), właśnie skończyłem gimnazjum, teraz wybieram się do technikum ekonomicznego. Na mc jestem od jakiegoś roku, prowadziłem kilka wirtualnych firm takich jak Corton czy Wecon Logistic. W wirtualnym transporcie jestem od 3-4 lat. Jestem w trakcie robienia prawa jazdy kategorii T i A1. Można mnie spotkać na każdym Master Truck w Opolu.
3: Ponieważ nie będzie ze mną problemów, jestem osobą która bardzo dobrze współpracuje z innymi. Myślę że się nadam bo mam duża wiedzę o autach ciężarowych jak i też o programie zmodeler. Potrafię ocenić czy ktoś włożył dużo pracy w zestaw czy też nie. Będzie to dobrym wyborem.

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Tomas. - 02-07-2013

1.Tomasz
2.Siema!Mam 14 lat,mieszkam na dolnym śląsku.Transportem interesuję się od 4 roku życia.W wolnym czasie "grzebię" w programie ZModeler i jeżdżę dużo na rowerze.Jestem uczciwy i pomocny.W przyszłości chcę zajmować się transportem ciężarowym i wszystkim,co z nim jest związane.
3.Wiem,kiedy ktoś się napracował nad danym modelem.Przy ocenianiu nie biorę pod uwagę,czy kogoś znam/czy go lubię...

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Soxic - 02-07-2013

1. Imię: Kacper

2. Kilka zdań o sobie... (min. 3 zdania): Mam na imię Kacper, mieszkam w mieście które ostatnio jest owiane sławą, nie mowa o Radomie lecz o Sosnowcu. Interesuję się sportami Walki(trenuję Muay Thai), motoryzacją, grafiką, webmasterstem i praktycznie wszystkim co związane z komputerami. Pasja do ciężarówek narodziła się około kilka lat temu kiedy mój ojciec zaczął mi pokazywać program "Na Osi", następnie zaczął wozić mnie na krótkie trasy. Teraz jestem dojrzałym emocjonalnie nastolatkiem który kocha ciężarówki i planuję związać z nimi swoją przyszłość. Nie wiem co mógłbym jeszcze opisać, wiele osób może się nie zgodzić z tą moją dojrzałością lecz wy mnie dobrze nie znacie Big Grin (IPB)

3. Dlaczego właśnie ja?: Dobre pytanie, otóż nie mam zamiaru nikogo faworyzować. Nie patrzę na nick jak to bywa w przypadku niektórych osób. NA forum jestem bardzo często. Umiem rozpoznać czy ktoś zrobił coś sam czy poprostu skopiował, mimo swojej małej wiedzy na temat ZMOD'a bądź ME. Jeżeli moderancja wybierze mnie na to stanowisko dam z siebie wszystko, i zrobie tak jak najlepiej potrafię!Smile (IPB)

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Wilkuu - 02-07-2013

1. Imię: Paweł
2. Kilka zdań o sobie... (min. 3 zdania)Mam na imię Paweł i mieszkam w Krakowie. Interesuje się ciężarówkami i mechanika samochodową. W przyszłości po gimnazjum che iisć do zawodówki mechanicznej.
3. Dlaczego właśnie ja...Jestem uczciwy nie można mnie przekupić, staram się być obiektywny w każdej sytuacji lub konflikcie.

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Enrique - 02-07-2013

1. Michał

2. No więc tak. Mam na imię Michał jak już chyba wszyscy wiedzą. Interesuje się sportem, muzyką, ciężarówkami oraz grafiką. W marcu ukończyłem 18 lat i za rok (jak dobrze pójdzie Big Grin (IPB)) ukończe szkołe ogólnokształczącą na profilu pożarniczym.

3. Ponieważ administracja potrzebuje pomocy, a Ja jak Ja jestem chetny do pomocy. Widzę wyżej wszyscy napisali "... nie patrzę na nick", tak to jest prawda. Ale wiadomo że niektórzy nasi użytkownicy mają swoich lizodu*ów za przeproszeniem.
Jeżeli mnie wybierzecie postaram się aby to się chociaż troche zmieniło Smile (IPB)