Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Symulatory (https://modscenter.pl/forum_symulatory_1153)
+--- Dział: Inne Symulatory (https://modscenter.pl/forum_inne-symulatory_995)
+---- Dział: German Truck Simulator (https://modscenter.pl/forum_german-truck-simulator_80)
+----- Dział: Download (https://modscenter.pl/forum_download_89)
+------ Dział: Mapy (https://modscenter.pl/forum_mapy_93)
+------ Wątek: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] (/thread_mapa-polski-by-polish-gts-team-0-1-download_26143)

Strony: 1 2 3 4 5

Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Czaja - 08-06-2014

Nadszedł ten dzień, gdy z ogromnym bólem serca wydaję tą perełkę, w którą włożyłem ogrom czasu, trudu i chęci. Dzięki temu projektowi poznałem wielu fajnych ludzi, nauczyłem się "fachu", lecz to co dobre to się szybko kończy. Mapa jest kolejnym dowodem na to, co można wycisnąć z pozoru "starego", "słabego" GTSa. Po wielu namowach ze stron userów, współpracowników team podjął decyzję o wydaniu, nawet bez działającej ekonomii, co wiele ekspertów i hejterów zaraz negatywnie oceni. Teraz nie mogę się doczekać, aż zobaczę fotorelacje i screeny w tematach osób, które są "anty-mc" lub hejtują za byle co. Miałem w tym kierunku poczynić jakieś kroki, ale pomyslałem, że nie będę się zniżać do czyjegoś poziomu i oleję, co najbardziej boli. Pobierajcie, grajcie, oceniajcie, krytykujcie, błędy zgłaszajcie. W razie konieczności wyjdzie poprawka.

Przypominam, zapoznajcie się z FAQ i dokładnie przeczytajcie instrukcję oraz info.

[Obrazek: Mapka_podgladowa.jpg]

-------------------------------------------

Mapa Polski

Poland map

by Polish-GTS Team (www.modscenter.pl)

Wersja gry : 1.02

Informacje:

Cytat:Mapa działa tylko z poziomu wczytania gry poprzez dodany w paczce save, gdyż nie funkcjonuje ekonomia potrzebna do przewożenia ładunków ani garaże.
- Firmy (place + i miejsca załadunku) oznaczone są na mapie pomarańczowym znaczkiem "MC".
- Dostajemy naczepę chłodnię (reefer), z którą możemy przemierzać tereny mapki.
- Działające są tylko serwisy, stacje paliwowe, hotele oraz dealerzy. Nie gwarantujemy stabilności mapy, może czasem wywalać błąd, nie jest to niestety od nas zależne.
- Miejsca przeznaczone do spania oprócz tych na stacjach paliwowych oznaczone są znaczkiem "H".
- Z mapą powinny współpracować mody takie jak flarepacki, mody na pogode, fizyke, pory roku, ciężarówki, naczepy itp. Nie odpowiadamy za ewentualne braki kompatybilności.
Mi (Czaja) osobiście gra nie "crashowała" się praktycznie nigdy, ale lepiej uprzedzić graczy o ewentualnych problemach.

Po odpaleniu save gracz znajduje się na placu dużego salonu ciężarówek w Kielcach.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Instalacja:

- Wypakuj i przenieś wszystkie pliki z końcówką .scs do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod
- Wypakuj i przenieś folder save do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator.
- Otwórz grę, wybierz "Wczytaj grę" i wybierz save o nazwie "Polish-GTS modscenterpl".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Twórcy mapy / Main map makers:
- Czaja
- Areksiu
- ojciecmajster
- Michcio18
- Łukaniek
- Kajonator
- RedDevill
- VSM

Twórcy modeli, textur, modyfikacji itp. do tej mapy / Model, textures makers:
- lookastdu
- ojciecmajster
- mwl4
- michu
- przemek2121 (tekstury pod billboardy)
- Szeryf123 (pomoc z railingami i rondami)

Testerzy / Testers:
- Czaja - testy, fotki, poprawki
- Areksiu - testy, fotki i poprawki
- Ojciecmajster - testy, fotki i poprawki
- matz32 - testy, fotki
- RedDevill - testy, filmik z mapy
- pietro657 - testy, fotki i filmy z mapy

Ekipie z forum trainz.pl za pozwolenie wykorzystania ich modeli, m.in:
- kilanziom
- trs2006
- grabarz
- Patrol
- KWK Kebab
- Jacek 83218

Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam.

Instalation:
- Unpack and copy all .scs files to My Documents/German Truck Simulator/mod.
- Unpack and copy "save" folder to My Documents/German Truck Simulator.
- Run game. Choose "load game"and choose the "Polish-GTS modscenterpl" save.

! (GG)!Ważne! (GG)!

Mapa posiada krytyczny błąd, który uniemożliwia jej włączenie z poziomu Nowa Gra. Aby móc grać, należy umieścić załączony w paczce folder SAVE w Moje Dokumenty/German Truck Simulator.

---

! (GG)!Important! (GG)!

The map has critical error. New Game option in main menu doesn't work. You have to run game by save, which is in the pack.

Deinstalacja:
- Skasuj wszystkie pliki z folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod

--------

Deinstalation:
- Delete all files in My Documents/German Truck Simulator/mod and in My Documents/German Truck Simulator/save.

Uwagi:
- Zakaz reuploadu.
- Mapa jest TYLKO I WYŁĄCZNIE dla forum www.modscenter.pl Zabrania sie udostepniania jej poza tą stroną internetową!
- Mapa jest bezpłatna i nikt nie ma prawa pobierać za nią opłaty.

---

Others:
- You haven't a permission to reupload this map!
- Map is only for www.modscenter.pl You haven't a permission to share this map in other sites!
- Map is free!

Miłej zabawy
Have fun
Viel Spaß

Kod:
Hasło : www.modscenter.pl

www.modscenter.pl/Download/Mapa%20Polski_by_Polish-GTS_Team_Only_for_www.modscenter.pl.rar

RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Areksiu - 08-06-2014

Ło matuchno kochana ! (GG) PO 4 LATACH (gdyby Michcio mógł to zobaczyć to by miał pełne pory Szczerbaty (MC) XD)

RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - MasterS - 08-06-2014

Gratulacje DLA EKIPY

RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Dvch - 08-06-2014

No to mamy najlepszą mapę do GTS. Smile (IPB) Dzięki za wszystko. Smile (IPB)

RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - matiszati3 - 08-06-2014

PLM żegnaj Szczerbaty (MC)
Dziękujemy panowie Smile (IPB)

(08-06-2014, 15:25)Dvch napisał(a): No to mamy najlepszą mapę do GTS. Smile (IPB) Dzięki za wszystko. Smile (IPB)

Najlepszą mapę do jakiegokolwiek symulatora* poprawka

RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Marcin.7 - 08-06-2014

Najlepszą POLSKĄ do jakiejkolwiek gry Big Grin (IPB)

(08-06-2014, 15:28)Areksiu napisał(a):
(08-06-2014, 15:25)Dvch napisał(a): No to mamy najlepszą mapę do GTS. Smile (IPB) Dzięki za wszystko. Smile (IPB)

(08-06-2014, 15:30)Marcin.7 napisał(a): Najlepszą POLSKĄ do jakiejkolwiek gry Big Grin (IPB)

(08-06-2014, 15:28)Areksiu napisał(a):

a masz lepszą mapę nie Polski od tej ?

RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Kasroter - 08-06-2014

Jak by ktoś coś. To hasło : "www.modscenter.pl"

RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Vinci - 08-06-2014

Pokazuje błąd podczas wypakowywania. Pobrałem drugi raz.