Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280)
+--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281)
+---- Dział: Fotografia (https://modscenter.pl/forum_fotografia_832)
+---- Wątek: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! (/thread_moje-samochody-i-fotografie-innych-truck-%C3%B3w_8650)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - Bajda - 23-04-2013

(23-04-2013, 08:08)Bartoszek napisał(a):
(22-04-2013, 20:27)fr3shm4k3r napisał(a):
(22-04-2013, 15:30)K@rlos napisał(a): @up Mówił , że jego imię to Stanisław , a drugie to Michał . Tak się w internecie przedstawia.

Ostatnio już normalnie sie przedstawiam jako Staszek , bo na jednym z forum o podobnej tematyce dzieci jak by to powiedzieć mnie ze spamowali Smile (IPB)

Sam się dziecko gubisz, co, może masz 45 lat, i przesiadujesz na tym forum, grasz w " tiry " i wklejasz sobie córki zdjęcia do awatarów? Hahahahahahahahah
Tam Cie zespamowali, bo nie wierzą w jakieś Twoje bajki. Filmików nie będzie, bo tata nie nagra. Dziwne, że wszyscy z tego forum mu wierzycie... Wracając do Steamu, chcesz na drugim końcu Polski z wifi z domu z neta połączenie brać? Haha

No wiem Że ci żal Dup# ściska, no ale co? (GG) nie może sobie być na takim forum? (GG)

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - Soxic - 23-04-2013

Heh, Spina dupcie koleś bo mu zazdrości. So Sad but True ;c
Grubcior czy jak mu tam, też udawał że jest kierowcą gabarytu. Stasiu napewno nie jest...
Może poprostu da swoje zdjęcie ?

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - Bartoszek - 23-04-2013

Soxic i Bajda...

[Obrazek: 35407_3481_500_Tu-Sie-Jebnij.jpg]

Jest czego zazdrościć, naprawdę... Jakby miał jakieś Ferrari albo Porsche, to rozumiem, ale bycie kierowcą DAFa, ehh, szkoda gadać...

A z resztą, wierzcie mu dalej, tatuś foteczki porobi to może coś wrzuci nowego.

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - Bajda - 23-04-2013

Ja nikomu nie zazdroszczę , ale zresztą skoro ci coś nie pasi to po kij tu zaglądasz?

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - Gun's1067 - 23-04-2013

Panowie bez spin bo nie ciekawie to się skończy.

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - fr3shm4k3r - 23-04-2013

(23-04-2013, 08:08)Bartoszek napisał(a): Sam się dziecko gubisz, co, może masz 45 lat, i przesiadujesz na tym forum, grasz w " tiry " i wklejasz sobie córki zdjęcia do awatarów? Hahahahahahahahah
Tam Cie zespamowali, bo nie wierzą w jakieś Twoje bajki. Filmików nie będzie, bo tata nie nagra. Dziwne, że wszyscy z tego forum mu wierzycie... Wracając do Steamu, chcesz na drugim końcu Polski z wifi z domu z neta połączenie brać? Haha

1. Mam 24 lata (w Maju 25)
2. Gram w " tiry " tylko wtedy kiedy mam czas , w trasie np. Rozładunek,stanie w kolejce na granicy.
3.Filmiki może bedą już nie długo i na pewno nie zamarze twarzy i jeszcze zrobie tak jak ten z yt adampolish czy jak on tam , że dla takich dzieci jak ty bede Was wyzywać , itd.
4. Kto chce ten wierzy , kto nie chce nie wierzy .
5. Internet mam stały przez modem w laptopie , wiec nwm skąd informacja o jakimś WI-FI ...
6. Nie jestem kierowcą ? ok . Ciekawe skąd mam te wszystkie zdjecia Smile (IPB) Ciekawe ...
7. Szef z około 2 tyg temu mnie sie pytał o co chodzi z telefonami do firmy typu : Witam , czy w tej firmie pracuje taki i owaki kierowca...
Szef sie śmiał żebym skończył z tym wstawianiem foto itd..
8. Tyle mam do powiedzenia , jeśli jeszcze raz coś o sobie usłysze w przekleństwach itd. To obiecuje że zaczne szukać każdego po kolei , i zobaczymy jak sie obsrasz na mój widok ...

Tyle w tym temacie o de mnie Th_applause (MC) , Jeżeli chcesz sie kłócić to zapraszam Cie na GG ...

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - Enrique - 23-04-2013

Ode mnie*

Bartoszek jakiś problem? To wyjdź i nie wracaj albo nie zaglądaj do tego tematu.

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - Bartoszek - 23-04-2013

1. Rozumiem
2. Okej
3. Tutaj przesadziłeś, bo nie wiesz ile mam lat...
4. Spoko
5. Okej
6. Zdjęcia zrobić to nie problem Smile (IPB)
7. No to wybacz, ale ja nie dzwoniłem. Nie mam czasu na zajmowanie się takimi pierdołami Smile (IPB) .
8. Nie obrażałem Cię żadnymi przekleństwami...

Przepraszam... Mam nadzieję, że nie będziesz mnie szukał, bo nie chcę stracić zębów. Już się nie odzywam. Wrzuć jakieś fotki czy coś... I jeszcze raz przepraszam bardzo.

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - fr3shm4k3r - 13-05-2013

Siemka , łapcie 3 fotki na odświeżenie tematu. Fotki z Niedzieli sorki że tylko z wewnątrz ale po bazie krecił sie szef . I nie mogłem zbytnio zrobić fotki na podwórku Dodgy (IPB)

Zmieniłem pokrowiec na kierownice! Bo stary pogryzłem :L
[Obrazek: IMG-0556.jpg]

Sorki za te gacie na łóżku Szczerbaty (MC) Ale wróciłem z Rosji i sprzątałem wtedy kabine Smile (IPB)
[Obrazek: IMG-0557.jpg]

I takia tam jeszcze fotka Wink (IPB)
[Obrazek: IMG-0559.jpg]

RE: Moja maszyna ! DAF XF 105 SC - K@rlos - 13-05-2013

Czeba było obok naszej maszyny do sikania trzymać , nikt by sie nie skapnął Szczerbaty (MC)