Złoty w trasie (i nie tylko) - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: Złoty w trasie (i nie tylko) (/thread_z%C5%82oty-w-trasie-i-nie-tylko_19583) |
RE: Złoty w trasie (i nie tylko) - Złoty - 13-12-2015 Jednak z białymi lepiej: [Obrazek: TkqMNvT.png] [Obrazek: O5J2J6U.jpg] RE: Złoty w trasie (i nie tylko) - Złoty - 14-12-2015 [Obrazek: YbC1fwG.jpg] [Obrazek: dtZk0z6.jpg] [Obrazek: 3MnTcrh.jpg] RE: Złoty w trasie (i nie tylko) - Złoty - 15-12-2015 Trochę pusto na szybie było: [Obrazek: ZTHBek0.jpg] Wleciały jeszcze nowe koła a niedługo coś jeszcze będzie RE: Złoty w trasie (i nie tylko) - Złoty - 16-12-2015 W związku z tym że idą święta... [Obrazek: NR9UtTs.jpg] RE: Złoty w trasie (i nie tylko) - Złoty - 17-12-2015 Mam dla was fotki z ostatniej trasy. Trasa: Oslo --> Poznań. Przyjechałem na załadunek z samego rana. Ustawiłem się i czekałem. Po załadunku okazało się że muszę rozłożyć tablice ADR. Tak więc rozkładam tablice i jak najszybciej na prom. Kawałek do przejechania miałem bo jechałem aż do Trelleborg. Do portu dojechałem tak bardziej po południu więc już ciemno. W porcie się okazało że muszę czekać aż wszystkie samochody wjadą żebym mógł się ustawić na końcu (takie przepisy) więc znowu czekanie. Później przyjemny rejs i wyjazd z promu. W porcie się zatrzymałem na parkingu i nad ranem ruszyłem dalej. Martwiłem się o Berliner ring bo o tej porze zwykle tam są korki ale udało mi się przeskoczyć przed tą falą Na świecku zatrzymałem się i kupiłem parę pierdół do Mańka. A potem to już do Poznania na rozładunek i na bazę. Naczepa została na firmie ponieważ kończył się okres testowania. Na bazie byłem do wieczora bo zakładałem lampeczki i proporczyki na szybę razem z kolegą MichniK. Potem do domciu i z rana kolejnego dnia już byłem na bazie i podpinałem następną naczepę do testów, ale o tym w kolejnej relacji. [Obrazek: gRr3nMs.jpg] [Obrazek: aaWMnQ8.jpg] [Obrazek: cX8QSAg.jpg] [Obrazek: 8tYI6rE.jpg] [Obrazek: ZeiIhJM.jpg] [Obrazek: zGC8pUU.png] [Obrazek: a7tr0GF.png] [Obrazek: Mtk9bLN.jpg] [Obrazek: SfHF4QU.jpg] [Obrazek: DK3XbUE.jpg] Spotkałem jeszcze po drodze Renault Premium która kiedyś u nas śmigała [Obrazek: a4cStyY.jpg] [Obrazek: 4QEOh3K.jpg] [Obrazek: MeAtRBM.jpg] [Obrazek: 9SX5wbd.jpg] RE: Złoty w trasie (i nie tylko) - Złoty - 21-12-2015 No a więc kolejny dzień. Trasa Poznań --> Southampton. Tankowanie, pobranie płynów eksploatacyjnych, dokumenty. Potem na zakupy i na bazie podpinałem już kolejną naczepę do testów. Jest to cysterna typu silos. Wyjeżdżając z bazy zatrzymałem się jeszcze przy portierni żeby podpisać się że biorę naczepę i w drogę. Zanim nastał świt byłem już w Niemczech. Na ringu swoje odstałem w korkach i pod Magdeburgiem kręciłem 9h. No a potem się znowu zaczęła jazda po nocach. W sumie to całkiem przyjemnie się jechało bo landówki puste. Dojechałem na pociąg i w Anglii przed Southampton kręciłem kolejną 9h. A potem zostawiłem naczepę podpiąłem kolejną i do Szwecji, ale fotki z tej trasy już niedługo. Pozdrawiam. [Obrazek: p205oPS.jpg] [Obrazek: bxgH2Hz.png] [Obrazek: 9WDetoj.png] [Obrazek: wMmcMjf.jpg] [Obrazek: vdpvZ8r.jpg] [Obrazek: 81mWweH.jpg] [Obrazek: IB0PP9g.jpg] [Obrazek: 2REKYAT.png] [Obrazek: XZLIq9D.jpg] [Obrazek: v0uqZZH.png] RE: Złoty w trasie (i nie tylko) - Złoty - 14-08-2016 Przesiadka na nowszy model i latamy dalej [Obrazek: krVtpY4.jpg] RE: Złoty w trasie (i nie tylko) - Złoty - 16-08-2016 Skiny skiny i jeszcze raz skiny. Kontynuujemy dalej to co zaczęliśmy zimą ale czasu brakło. Na MAN-a jeszcze wlecą drobne poprawki i jak będę miał tylko wolną chwilę biorę się za kolejne [Obrazek: w5VZoEM.jpg] [Obrazek: qmvTQgr.jpg] |