Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280) +--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281) +---- Dział: Fotografia (https://modscenter.pl/forum_fotografia_832) +---- Wątek: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! (/thread_moje-samochody-i-fotografie-innych-truck-%C3%B3w_8650) |
Nowa cieżarówka ! - fr3shm4k3r - 27-05-2013 Siemka !
Zaczne od tego że zmieniam temat na nazwe : Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! , Czemu zapytacie ? Ponieważ bede pokazywał tutaj swoje samochody cieżarowe/osobowe a także zdjecia innych trucków ! Dobra teraz przejde do rzeczy . Wracając z Rosji , i zauważyłem że w swoim DAF'ie mam przetarty mały bok ( mała dziurka średnicy palca wskazującego) Gdy zjechałem na baze zauważyłem wolno stojącego DAF'a XF 105 SSC który stoi bez ruchu od ponad 2 tygodni . Poszedłem do biura sie zapytać czy ktoś nim jeździ . Okazało sie że poprzednik czyli "Szwagier" (Tak mówia na takiego kierowce) dostał nowego MAN'a i DAF stoi wolny . A że u mnie teraz byłby remont baków + wymiany niektórych cześci , to powiedziałem dla szefa że ja usiąde na tego DAF'a Czemu ? Ponieważ ma wiecej miejsca w środku w końcu to Super Space Cab ! No i tyle z historii przeprowadzki z SC na SSC. Dodam tylko tyle że ten SSC ma 460 KM i jest z Maja 2010 roku . (Mój stary SC jest o pół roku starszy) Wyposażenie standardowe . Nie które fotografie są autorstwa mojej żony Zabrałem ją żeby pomogła mi w "przeprowadzce" Aktualnie jade na Rosje z firnaką która jest załadowana z pianką . A mój stary skład jedzie do Wrocławia (po remoncie) na załadunek pianki na chłodnie Gdy wróce z Rosji odbieram swoją chłodnie spowrotem Stary DAF'ik ma iść prawdopodobnie dla jakiegoś młodego drivera Łapcie jeszcze kilka fotek DAF'a SC :
[Obrazek: IMG-0588.jpg] Foto by moja żona Jakaś rozmazana :L [Obrazek: IMG-0585.jpg] [Obrazek: IMG-0589.jpg] W ramach stałego klienta dostałem naklejke i obiad za free :L [Obrazek: IMG-0590.jpg] [Obrazek: IMG-0591.jpg] [Obrazek: IMG-0605.jpg] Mhm może komuś na skin sie przyda Kto wie :L [Obrazek: IMG-0623.jpg] Efekty mycia pod wysokim ciśnieniem :L [Obrazek: IMG-0624.jpg] Tyle KM przejechałem od nowości tym DAF'ikiem
[Obrazek: IMG-0593.jpg] Dobra teraz macie fotki DAF'a XF 105 SSC którym bede sie poruszać ! Fotografie prosto z wejścia do kabiny : [Obrazek: IMG-0627.jpg] [Obrazek: IMG-0606.jpg] [Obrazek: IMG-0607.jpg] [Obrazek: IMG-0608.jpg] [Obrazek: IMG-0609.jpg] [Obrazek: IMG-0610.jpg] [Obrazek: IMG-0611.jpg] [Obrazek: IMG-0612.jpg] [Obrazek: IMG-0613.jpg] [Obrazek: IMG-0614.jpg] Powiem tylko tyle : Syf syf i jeszcze raz wielki SYF :L ! Jak widać na nie których elementach jest jeszcze folia od nowości Dużo kurzu było ! Ale po 2 h myciu samą wodą a nastepnie polerowanie plakiem Kabina zaczeła przypominać moją starą szoferke :L Fotki z zewnątrz :L [Obrazek: IMG-0615.jpg] [Obrazek: IMG-0618.jpg] [Obrazek: IMG-0619.jpg] Obok nowego MAN'a [Obrazek: IMG-0620.jpg] [Obrazek: IMG-0621.jpg] Po posprzątaniu : [Obrazek: IMG-0626.jpg] [Obrazek: IMG-0627.jpg] Oczywiście zamieniłem radyjka SONY na oryginalne (Oryginalne poszło do SC) [Obrazek: IMG-0630.jpg] CB RADIO oczywiście też zmienione [Obrazek: IMG-0631.jpg] ALE CZYSTO ! [Obrazek: IMG-0632.jpg] [Obrazek: IMG-0633.jpg] Przeprowadzka ! [Obrazek: IMG-0634.jpg] Rzeczy wniesione z starego SC [Obrazek: IMG-0640.jpg] [Obrazek: IMG-0641.jpg] [Obrazek: IMG-0642.jpg] Teraz czeka mnie cały tydzien układania tego :L A tutaj macie jeszcze fotki z pustej kabiny SC :L : Tak jak mówiłem radia po zamieniane . [Obrazek: IMG-0637.jpg] [Obrazek: IMG-0638.jpg] [Obrazek: IMG-0638.jpg] Firanki oczywiście też zamieniłem [Obrazek: IMG-0647.jpg] RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Wilkuu - 27-05-2013 ładnie ładnie fajnie urządzony ten stary dafix RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Soxic - 27-05-2013 Dawaj Filmik po oprawadzaniu. BO Daf zajebioza ! RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Dvch - 27-05-2013 Bardziej mi się podoba SC, ale SSC to większa kabina i większy komfort. :d RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - BartekFH - 27-05-2013 no poprostu super a jakie w tym fafie halogeny RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - fr3shm4k3r - 27-05-2013 (27-05-2013, 16:07)matifcb napisał(a): Bardziej mi się podoba SC, ale SSC to większa kabina i większy komfort. :d Tak własnie pod komfort i miejsce sie kierowałem RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Dave Redmon - 27-05-2013 Bardzo ładny ten twój Jelcz 105 Super Space Cab tylko nie chodz w skarpetach i sandałach :L RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - fr3shm4k3r - 27-05-2013 (27-05-2013, 16:17)Dave Redmon napisał(a): Bardzo ładny ten twój Jelcz 105 Super Space Cab tylko nie chodz w skarpetach i sandałach :L Spokojnie już dywaniki perskie położyłem RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Buraczek - 27-05-2013 Ładny Ten DAFIK ale SCANIA lepsza RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Gun's1067 - 27-05-2013 No Daf robi wrażenie,masz w planach nakręcenie jakiegoś filmiku pokazowego? |