Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Prace i fotografie fr3sh'a - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280)
+--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281)
+---- Dział: Różne (https://modscenter.pl/forum_r%C3%B3%C5%BCne_326)
+---- Wątek: Prace i fotografie fr3sh'a (/thread_prace-i-fotografie-fr3sh-a_15758)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Rozbudowa - fr3shm4k3r - 10-05-2013

Siemka !
Dzisiaj pokaże wam 7 fotek ! Z postepu rozbudowy terenu na mapie PLM 0.2 w miejscowości Steszew Smile (IPB) STAN PRAC: 10 %

A wiec tak , na skrzyżowaniu dodałem znaki "ustąp pierwszeństwo" i straż pożarną :
[Obrazek: gts-00000.png]

Wzdłuż drogi ustawiłem lampy:
[Obrazek: gts-00001.png]

Na wolnym terenie postawiłem słupy z sygnałem radia Big Grin (IPB) i dodałem kilka domków ponieważ tam bedzie tak jakby reszta cześć miasta Smile (IPB)
[Obrazek: gts-00002.png]

Znów dodałem lampy , roboty bo sie ludzie budują na nowym osiedlu :L
[Obrazek: gts-00003.png]

Dodałem zjazd na urząd celny , pas zjazdowy z postojem "bus" znów lampy i roboty drogowe Smile (IPB)
[Obrazek: gts-00004.png]

A tu już cały plac urzedy celnego Smile (IPB) Oczywiście już ogrodzony , dodane kamery , brama , wylany asfalt :L A i dodałem portiernie Smile (IPB)
[Obrazek: gts-00005.png]

Tak bedzie wjazd Big Grin (IPB) Oczywiście bedzie bardzo ciasny bo po boku albo cuś bedzie stało ale bedzie trawa.
[Obrazek: gts-00006.png]

A tak wyjazd , bedzie też rozbudowany , ciasny i wgl. Big Grin (IPB) ALe to zobaczycie w nastepnych postepach pracy Smile (IPB)
[Obrazek: gts-00007.png]

Szczerze powiedziecie jak mi to idzie Szczerbaty (MC)

RE: Prace i fotografie fr3sh'a - Joymaxx - 10-05-2013

Wiesz, mógł byś robić lepsze pobocza drogi... Urozmaicaj okolice jakąś roślinnością(małe krzaczki itp) Jeśli to miasto przelotowe to zabudowanie wzdłuż drogi na pewno dodało by PolskościWink (IPB) Czyli płoty, podwórza z samochodami. Wiesz takie detaleBig Grin (IPB)

RE: Prace i fotografie fr3sh'a - Adix - 10-05-2013

No fanie Smile (IPB) Tylko looknij na 2 fote w drogę weszła trawa Szczerbaty (MC)

RE: Prace i fotografie fr3sh'a - misio13 - 10-05-2013

Jakoś idzie Szczerbaty (MC), żartuje cudowne Smile (IPB)
Malowanie cudowne, przypomina orginalna, popraw te firanki w interiorze, oraz te "rzeczy"
Ocena 8

RE: Prace i fotografie fr3sh'a - fr3shm4k3r - 10-05-2013

(10-05-2013, 12:51)Joymaxx napisał(a): Jeśli to miasto przelotowe to zabudowanie wzdłuż drogi na pewno dodało by PolskościWink (IPB) Czyli płoty, podwórza z samochodami.

Miasto przelotowe masz obok widać to na 6 focie po prawej strony . To co ja buduje leży na obrzeżach miasta Wink (IPB)

RE: Prace i fotografie fr3sh'a - bertan06 - 10-05-2013

Good work Wink (IPB)

RE: Prace i fotografie fr3sh'a - BartekFH - 10-05-2013

zakurfffista ta mapa dobrze ci to wychodzi Ocena 9 Szczerbaty (MC)

RE: Prace i fotografie fr3sh'a - Areksiu - 10-05-2013

Ładnie, ale poustawiaj trochę więcej drzewek, roślinność no i te nieszczęsne pobocza Smile (IPB)

RE: Prace i fotografie fr3sh'a - KrzemyK - 10-05-2013

Czuć klimacik czyli jedną z najważniejszych rzeczy na mapach Szczerbaty (MC) Fajnie Ci to na razie idzie nagraj później filmik :L

RE: Prace i fotografie fr3sh'a - Italiano - 10-05-2013

Jak szczerze to szczerze: Wokół tych anten daj jakiś płotek, takie rzeczy zazwyczaj są ogrodzone. Latarnie stoją za ciasno, poza tym na 4-tym screenie są one na czyimś polu. Przydało by się tam przy drodze dać jaką raczej trawkę a nie pole wchodzące na drogę. Do tego same latarnie, to jakieś gigantyczne mutanty które są za grube i za wysokie, no ale to już wina modelu a nie map maker'a. Pas zjazdowy... Nie takie strzałki tam dałeś, a jak już nie masz normalnych zjazdówek, to lepiej wygląda, jak nie ma ich w ogóle. Do tego za dużo jest ich tam nasrane. Urząd celny jakiś taki pusty. Można by tam było postawić jakieś latarnie, trochę ciężarówek stających czy inne pierdółki, które nadały by temu miejscu trochę klimatu. No i jak to już wcześniej mówili, dodaj nieco krzaczków, drzewek i innego zielska. Na wsi też pododawać jakieś płotki, srelki, duperelki i będzie wyglądać git.

Pozdrawiam.