Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280)
+--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281)
+---- Dział: Fotografia (https://modscenter.pl/forum_fotografia_832)
+---- Wątek: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! (/thread_moje-samochody-i-fotografie-innych-truck-%C3%B3w_8650)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - fr3shm4k3r - 08-06-2013

(08-06-2013, 22:53)Soxic napisał(a): No wiesz...
nic nie pokazałeś poza naczepą także nie ma co oceniać.

Bym pokazał wiecej ale szef ma uczulenie na fotograf Szczerbaty (MC)

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - r0dzyn - 08-06-2013

Kuuuuuurna, przypomniało mi się coś... Przypomniało mi się, że jakiś rok temu, kiedy jeszcze nie pisałeś że jesteś kierowcą zawodowym i że jeździsz w Gab Transie, to poprosiłeś mnie żebym odwzorował do GTS'a zestaw twojego ojca i pokazałeś mi właśnie tego Dafa XF105 SC z którego się niby przeprowadziłeś. Pozdrawiam. Smile (IPB)

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - DyrdekHz - 09-06-2013

To szef/właściciel nie ma co robić, tylko chodzi i sprawdza porządek w swoich zestawach? Troche to dziwne...

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Madis - 09-06-2013

(09-06-2013, 00:12)DyrdekHz napisał(a): To szef/właściciel nie ma co robić, tylko chodzi i sprawdza porządek w swoich zestawach? Troche to dziwne...

Ludzie są różni. Mój tata jak jeździł jeszcze w międzynarodówce, zjeżdżając po 2 miesiącach na bazę musiał jeszcze umyć zestaw bo inaczej z firmy by nie wyjechał .

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - r0dzyn - 09-06-2013

(09-06-2013, 00:14)Madis napisał(a):
(09-06-2013, 00:12)DyrdekHz napisał(a): To szef/właściciel nie ma co robić, tylko chodzi i sprawdza porządek w swoich zestawach? Troche to dziwne...

Ludzie są różni. Mój tata jak jeździł jeszcze w międzynarodówce, zjeżdżając po 2 miesiącach na bazę musiał jeszcze umyć zestaw bo inaczej z firmy by nie wyjechał .

A tam, mycie auta to nic. W Sano tak samo nie można wjechać na bazę nie umytym autem, ale żaden szef nie sprawdza porządku w kabinie. Wink (IPB)

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Madis - 09-06-2013

(09-06-2013, 00:17)r0dzyn napisał(a):
(09-06-2013, 00:14)Madis napisał(a):

A tam, mycie auta to nic. W Sano tak samo nie można wjechać na bazę nie umytym autem, ale żaden szef nie sprawdza porządku w kabinie. Wink (IPB)

Tym bardziej że ich flota liczy bodajże 35 zestawów .

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - fr3shm4k3r - 09-06-2013

(08-06-2013, 23:57)r0dzyn napisał(a): Kuuuuuurna, przypomniało mi się coś... Przypomniało mi się, że jakiś rok temu, kiedy jeszcze nie pisałeś że jesteś kierowcą zawodowym i że jeździsz w Gab Transie, to poprosiłeś mnie żebym odwzorował do GTS'a zestaw twojego ojca i pokazałeś mi właśnie tego Dafa XF105 SC z którego się niby przeprowadziłeś. Pozdrawiam. Smile (IPB)

Szczerze nie pamietam żebym coś takiego pisał ... Tak na marginesie flota GAB-TRANSU liczy ponad 90 zestawów ! Szef ostatnio wymyślił jakiś regulamin kierowcy . Trzeba tankować na podniesionych poduszkach , oddać auto do mycia po przyjeździe z Rosji , w kabinie trzeba dbać o porządek bo w każdej chwili szef ma prawo wejść i sprawdzić jaki jest ład w kabinie . Jak widać szef zaglądnął mi do kabiny w tym przypadku . A i jeszcze powiem tylko tyle że nie długo postaram sie zrobić fotorelacje z reala w której zobaczycie mnie na fotkach , w końcu jakoś musze odowodnić wam że to ja jestem kierowcą , a nie czytac te wasze głupie komentarze .

Tak dziwne bardzo , no cóż to szef z nim nie ma co sie kłócić o takie coś ...

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Antique - 09-06-2013

Nieeeno panie elegancko Smile (IPB) Jakbyś jeszcze zaczął nagrywać jakieś filmiki z trasy to już by było wspaniale Smile (IPB)

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - Tomek1234 - 09-06-2013

fajnego masz dafa, pamiętam jak tata actrosa z dani sprowadzał to też sprzątaliśmy i z atego rzeczy nosiliśmy xd

RE: Moje samochody ! i fotografie innych truck'ów ! - PINGU - 09-06-2013

Fajnie fajnie Ci to wychodzi Big Grin (IPB)