Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280)
+--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281)
+---- Dział: Różne (https://modscenter.pl/forum_r%C3%B3%C5%BCne_326)
+---- Wątek: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? (/thread_co-chcieliby%C5%9Bcie-zobaczy%C4%87-w-ets3-je%C5%9Bliby-powsta%C5%82o_16223)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - Areksiu - 07-05-2013

po 1. ETS3 nie wyjdzie, bo SCS woli raczej pracować nad innymi projektami niż ciągnąć jedną serię.

ale jeśli już to mi wystarczało by:

nowa lepsza mapa (tak, cały czas na nią narzekam bo te zakręty na autostradach porażka), albo poprostu poprawić obecną.

podczas hamowania przydał by sie pisk hamulców.

ale mimo wszystko, dla mnie w symulatorach jedna z głównych ról odgrywają dźwięki. pograjcie sobie w OMSI to jest prawdziwy symulator, kiedy wjeżdżasz na kostke, czujesz że autobus sie rozsypuje, dlaczego ? gra dźwięków. w ETS2 jade, najeżdżam na nierówność - nic.
przy prędkości 90km/h w prawdziwej ciężarówce aż huczy od oporu powietrza, a tutaj cichutko jak by nic sie nie działo i idealnie słychać dźwięk silnika (w realu dźwięk silnika zagłuszany jest przez warunki z zewnątrz, przeważnie od huk oporu powietrza lub poprostu ocierania się opon o asfalt.)

PS: tak jak kolega z góry, też chciałbym pograć najbardziej w American Truck Simulator, ETS2 napewno wystarczy mi jeszcze na dłuuuugie miesiące oraz lata .

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - Wujek Chill - 07-05-2013

Ja bym szybciej powiedzial co chcialbym zmienic w nastepnych patchach ets2 a nie odrazu ets3. Tak jak mowi WIELKI AREKSIU to ets3 nie wyjdzie i ets2 starczy na dlugie lata. A z tym american truck simulator to fajny pomysl o prawdziwe truck stopy i wielkie kolejki przed granica z meksykiem Heart (IPB) :L

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - BlackAngel - 07-05-2013

Wszystko co wy + ubrudzenie trucka i myjnia Heart (IPB)

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - KrzemyK - 07-05-2013

Ehem.!
-Większa mapa PL Szczerbaty (MC)
-Ekonomia
-Możliwość zakupu naczep do firmy jak kolega wyżesz+oskinowanie jej Big Grin (IPB)
-Realne zarobki Big Grin (IPB)
-Viatoll

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - Wilkuu - 07-05-2013

Włąsna naczepa '
wyjscie z auta
Scania z Seri L

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - Enrique - 07-05-2013

Załóż ten temat za conajmniej 3 lata bo nie wydaje mi się żeby ETS3 powstał w najbliższym czasie.

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - furgolot - 07-05-2013

Kalif to niemożliwe aby były korki wtedy gdy są w realu.

To niemożliwe.

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - Masieq - 07-05-2013

- Więcej parkingów i zatoczek Smile (IPB)
- więcej wiosek i dróg krajowych w Polsce Smile (IPB)
- możliwość zatrzymania się gdzieś na poboczu i odpoczynku Smile (IPB)
- większa mapa , i bardziej rozbudowane stacje benzynowe Smile (IPB)
- no i może możliwość opuszczania szoferki Smile (IPB)

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - trucker2121 - 07-05-2013

Chciałbym ujrzeć nową mapę, tym razem więcej skrzyżowań, ciasnych ulic, bardziej rozbudowanych firm, realne parkingi, zatrudnienie w firmie jako pracownik, stała naczepa tak aby to ładunek można było zabierać, a nie całą naczepę, zlecenia dawane przez "spedytora", popracowałbym też z czasem pracy, dodanie tachografu z możliwością kontrolowania i sterowania czasem jazdy i odpoczynku, jakieś kontrole drogowe, które można by powiązać ze sprawdzeniem prawidłowego czasu pracy, prędkości, tonażu.
Pewnie moje oczekiwania byłyby ciężkie do zrealizowania, bo wszystko co wymieniłem musiałoby ze sobą współgrać( odpowiednio rozbudowana mapa i skala tej mapy, do płynącego czasu itp.).

RE: Co chcielibyście zobaczyć w ETS3, jeśliby powstało? - Madis - 07-05-2013

Chciałbym zobaczyć starze modele ciężarówek, naczep a także osobówek i dostawczaków.
Na własność mieć naczepę i tachograf Smile (IPB) Lepsza grafa...