Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Forum (https://modscenter.pl/forum_forum_1)
+--- Dział: The Best Truck of Modscenter (https://modscenter.pl/forum_the-best-truck-of-modscenter_447)
+---- Dział: The Best Truck of Modscenter (https://modscenter.pl/forum_the-best-truck-of-modscenter_464)
+---- Wątek: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie (/thread_tbtm-nab%C3%B3r-na-komisje-s%C4%99dziowskie_17908)

Strony: 1 2

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Masieq - 02-07-2013

1. Mateusz
2. Kilka zdań o sobie : Mam na imię Mateusz. Mam 15 lat. Od dłuższego czasu interesuję się transportem. Moim drugim hobby jest meteorologia ( dopiero wkraczam w ten temat ). W wolnym czasie uprawiam sport ( piłka nożna , koszykówka , siatkówka ).
3. Dlaczego właśnie ja : W każdej sytuacji staram się być bezstronny. Sprawiedliwie doceniam pracę wszystkich uczestników konkursu, nie zważając na tzw " znajomości ".

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - matiszati3 - 02-07-2013

1. Mateusz
2. Mam na imie Mateusz, mam 15 lat. Ciężarówkami interesuję się... nawet nie pamiętam od kiedy. Lubię posiedzieć w programie "ZModeler" oraz pograć w symulatory. W wolnych chwilach jeżdżę na rowerze i przerabiam zdjęcia Smile (IPB)
3. Dlaczego ja ? Hmm, na forum jestem od 24-07-2012. Znam wiele osób, nikogo nie faworyzuję. Jeśli został bym sędzią, wybrałbym tą ciężarówkę, która wpadłaby mi najbardziej w oko. Niezależnie, czy będzie to ciężarówka edytowana przez mało znaną osobę na forum, czy osobę, która jest najbardziej znana.

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - DjLaki - 02-07-2013

Cześć,mam na imię Mateusz.Mam 13 lat (6 września 14) od 5 lat mieszkam na terenie Holandii.Pasja do transportu narodziła jak moi rodzice jeździli w konwojach(z gabarytami).Najbardziej podobają mi się ciężarówki tuningowane,ale nie przesadzone.Obsługuje Zmodelera już półtora roku,oraz uczę się modelowania.Mam już wprawę w robieniu konkursów.W tamtym roku robiłem projekt "Virtual Master Truck" lecz został on zawieszony.Dlaczego ja? Ludzie umieją się ze mną łatwo porozumieć,nie stawiam kłopotów i wybieram prace które są dobre.Nie wybieram ludzi którzy mnie"przekupują" po prostu te prace które są oryginalne.

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Paweł22 - 02-07-2013

1. Imię : Paweł
2. Kilka zdań o sobie... : Cześć jestem Paweł. Od małego gram w gry o tematyce transportu. Jestem uczciwą i do swoich granic opanowaną osobą.
3. Dlaczego właśnie ja... : W TBTM potrzebna jest odpowiednia osoba do oceniania innych. Nie lubię jak ktoś robi coś po znajomości. Chciałbym mieć to stanowisko, żeby w końcu był tutaj porządek ...

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Sewi123 - 02-07-2013

1. Seweryn
2. Cześć, jestem Sewi ! Marzę o pokoju na świecie !
3. Jestem obiektywny, mam (chyba) jakiś tam gust, potrafię docenić cudzą prace... no i to chyba tyle.

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Rasiu - 02-07-2013

1. Imię: Tomasz
2. Kilka zdań o sobie... (min. 3 zdania): Mam na imię Tomasz, urodzony 23 kwietnia 1996, zamieszkały w Poznaniu. W obecnej chwili mam dużo czasu, ponieważ są wakacje które wyjątkowo spędzam w domu i na pewno przed komputerem. Znam się na modelach Z3D oraz dobrych screenach. Interesuje się informatyką oraz transportem. Jestem sprawiedliwy oraz trzymam się ustalonych zasad.
3. Dlaczego właśnie ja: Mam kilka pomysłów co do wybierania prac. Jestem inteligentnym użytkownikiem forum. Przesiaduje dużą ilość czasu na stronie.

Pozdrawiam.

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Beniel - 02-07-2013

1. Dawid
2. Kilka zdań o sobie... (min. 3 zdania) Jestem dwudziestoletnim obywatelem Polski. W transporcie siedzę można powiedzieć że od dzieciaka. Ponieważ odkąd pamiętam mój Ojczulek jeździł. Mam duże doświadczenie jeżeli chodzi o wykonywanie modeli 3d.
3. Dlaczego właśnie ja... Dlaczego? Myślę że będą najodpowiedniejszą osobą do wyboru aut zwycięskich. Sam mam ogromne doświadczenie w wykonywaniu modeli. Przede wszystkim dla mnie liczy się wyłącznie jakość wykonania danego modelu, zaangażowanie oraz wysiłek które użytkownik włożył w przygotowanie tego. Dodatkowo jestem wstanie pomóc w przygotowaniu nagród za pierwsze 3 miejsca.

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - scania2012 - 02-07-2013

1.Darek lat 15
2.od dziecka interesowałem się ciężarówkami
3.ponieważ umiem oceniać najlepsze trucki

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - Dymitry - 02-07-2013

1. Imię
# Mam na imię Czesław
2. Kilka zdań o sobie... (min. 3 zdania)
# Cóż.. Mam już 42 lata na karku i niejedno widziałem w swoim życiu. Jestem kierowcą więc wiem jak wygląda ładna ciężarówka. Pochodzę z Suwałk, mieszkam przy drodze Via Baltica (DK 8 E67 Smile (IPB) ) więc nawet nie będąc w trasie mam styczność z ciężarówkami.
3. Dlaczego właśnie Ty?
# Na forum jestem codziennie, mam na to dużo czasu więc pod tym względem jest super. Do nikogo na forum nie mam sentymentów ponieważ zbytnio do nikogo się nie przychylam ze względu na to, że moło kto mnie zna i ja mało kto kogo zna. Z transportem mam styczność odkąd pamiętam, gdyż mój tata również pracował jako kierowca, jeszcze wtedy na Starze 18. Smile (IPB) Potrafię dobrze ocenić wykonany model więc jeżeli zostanę na tą posadę to będę wykonywał swoją pracę jak najlepiej i z pełnym oddaniem.

CzesieK_BS

RE: TBTM - Nabór na komisje sędziowskie - DyrdekHz - 04-07-2013

Nowy skład sędziowski The Best Truck of Modscenter:

DyrdekHz
Luksik[sc]
Paweł22
DjLaki
Beniel

Nowi sędziowie otrzymają range "Sędzia TBTM" oraz dostęp do działu widzianego tylko przez sędziów i administracje. Smile (IPB)

Pozdrawiam!