Fotki z Tras :) - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: Fotki z Tras :) (/thread_fotki-z-tras_23063) |
RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 22-02-2014 1.Scania w Oświetleniu [Obrazek: XAs2WQBl.png] 2.Interior-od kierowcy [Obrazek: aeiDc6Ol.png] 3.Interior-od pasażera [Obrazek: 0Jv9XlBl.png] 4.Łóżko po 2-giej stronie [Obrazek: 2arQ5x3l.png] RE: Fotki z Tras :) - Prezes93 - 22-02-2014 (22-02-2014, 20:56)Wilkuu napisał(a): Widzisz i nie grzmisz. Mega pod zwykłą Scanią? Spookojnie Panie Kolego- dotrze się podczas jazdy i uformuje więcej nie potrzeba modyfikacji bo samo przyjdzie. Zestaw napisze GIT bo super już nie jest modne słyszałem RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 22-02-2014 Nie ma właśnie takiej Scanii w low decku Trzeba jakoś pod zwykłą śmigać... RE: Fotki z Tras :) - Wilkuu - 22-02-2014 ehh a koła do naczepy trudno dopisać? RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 22-02-2014 Wiesz może jak to zrobić ? Bo szukałem poradników i nic nie znalazłem. RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 22-03-2014 Witam po długiej przerwie, chciałbym zaprezentować sprzęt Scanie 124l 420 oraz też i firmę przede wszystkim w której jeżdżę na co dzień. Jest to firma co powstała 2-3 tygodnie temu. 1. Wyjazd z Niemiec. [Obrazek: 7gJObNQl.jpg] 2. Na bramkach pod Poznaniem a tu patrzymy z dala widać kolegę z firmy. [Obrazek: RewKWWKl.jpg] 3. Zjazd na Poznań. [Obrazek: YrFPwsul.jpg] 4. W Salzburgu przede mną kolega. [Obrazek: 7Pts2WPl.jpg] 5. No to dajemy w lewo. [Obrazek: GUiBFCkl.jpg] 6. Wjazd na autostradę niemiecką. [Obrazek: uTDuU7Sl.jpg] 7. Ładny dzionek w Pradze. [Obrazek: m1KlyRWl.jpg] 8. Po lewej następny kolega. [Obrazek: d68TrgZl.jpg] 9. Na Prahe [Obrazek: WTMZ7OEl.jpg] 10. Zjazd na 45 min pauzy [Obrazek: K01wd98l.jpg] Zapraszam do Oglądania a przede wszystkim komentowania i oceniania Przepraszam za kamerę że robiłem tymi orginalnymi, ale w następnych zdjęciach będę fotografował kamerą 0. RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 23-03-2014 Oto kolejna część fotek z pracy jak kierowca ciężarówki kategori C+E z zestawem Scania 124l 420 z naczepą firanką. 1. Jak to mówią jadą na Radom [Obrazek: hzEDOWLl.png] 2.Fota z góry i kierunkowskaz na Radom [Obrazek: K2vD4jTl.png] 3.Gdzieś w Europie [Obrazek: MmXA1gsl.png] 4.Jazda w Niemczech na Szwajcarię [Obrazek: uzde9u6l.png] 5.Jedziemy na Debrecen. [Obrazek: bhDF3fkl.png] 6. Na krzyżówce z literą "T" [Obrazek: IJIo7d8l.png] 7.Wyjazd z firmy [Obrazek: WCvne5Gl.png] 8.Nareszcie kierunek na Zurich [Obrazek: zy2Mc2Kl.png] 9. Zachód słońca. [Obrazek: 2ENHVy0l.png] 10. Gdzieś na pustkowi w Niemczech [Obrazek: WIyqqrjl.png] 11. Wjazd na autostradę, piękny poranek. [Obrazek: aztNEckl.png] 12. W Berlinie. [Obrazek: oyJ4gVrl.png] 13. Wyjazd z jednych firm w Berlinie. [Obrazek: 89kvW8dl.png] Miłego oglądania Zapraszam do komentowania i oceniania RE: Fotki z Tras :) - Freshu - 02-04-2014 Popracuje trochę nad ujęciami. Takie z góry brzydko wyglądają. Na jakich detalach grasz ? Popracuj trochę nad ujęciami. Takie z góry brzydko wyglądają. Na jakich detalach grasz ? RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 02-04-2014 Na detalach wysokich, tylko że troszkę je przestawiłem RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 13-04-2014 Witam po długiej przerwie, teraz będę wam przestawiał fotki firmowego zestawu VET jest to: Mercedes-Benz Actros MPIII Kabina: Mega Space Moc: 476km (350KW) a naczepa firanka Schwarzmuller Kod: Trasa: Erfrut -> Olsztyn 1.Jazda na Polskę. [Obrazek: vEd4hNtl.png?2] 2. Nieopodal Poznania. [Obrazek: Xy9JTPrl.png?1] 3. Skręt w stronę Gdańsk. [Obrazek: NIAZQqql.png?2] 4.W oczekiwaniu na rozładunek w Olsztynie [Obrazek: O9Yidxjl.png?2] |