Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Polish-GTS Nowa Seria Filmów - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Symulatory (https://modscenter.pl/forum_symulatory_1153)
+--- Dział: Inne Symulatory (https://modscenter.pl/forum_inne-symulatory_995)
+---- Dział: German Truck Simulator (https://modscenter.pl/forum_german-truck-simulator_80)
+----- Dział: Screeny i filmy (https://modscenter.pl/forum_screeny-i-filmy_88)
+----- Wątek: Polish-GTS Nowa Seria Filmów (/thread_polish-gts-nowa-seria-film%C3%B3w_26153)

Strony: 1 2 3

RE: Polish-GTS Nowa Seria Filmów - Matz32 - 12-06-2014

Polaczkowata bo widac mimo ze fillm przyspieszony (ten z DK2 udalo mi sie przez proxy obejrzec) caly czas GAZ w podlodze.....typowa jazda polska czyli ile sie da nie zwarzajac na jakiekolwiek ograniczenia.

(11-06-2014, 15:03)Areksiu napisał(a): ............, pozatym trzeba było nie spie*dalać za granice tylko zostać w ojczystym kraju, widać jaki z Ciebie judasz uciekając za granicę, ja jestem dumny z tego że jestem polakiem, a jak się coś nie podoba tobie moich filmach, to ich poprostu nie oglądaj.

Haha dumny ....ciekawe z czego...właśnie przez takich fanatyków(patryjotow xD) jest najwiecej konfliktów zbrojnych bo on jest dumny i drugie z innego kraju zabije bo uwa za sie za lepszego. Po za tym licz sie smarkaczu ze slowami .Nie twoja sprawa czemu jestem za granica a nie w tym kraju z ktorego pochodze .Niektorzy poprostu chca zyc nie muszac sie martwic co polozyc jutro na chleb a inni wyjedzaja zeby to i tak przepic i przekurzyc w weekend.
PS. Wstawiasz coś do neta to musisz sie liczyc ze nie kazdy ci bedzie schlebiał.Poza tym jest wystarczająco muzyki ktorej YT nie blokuje,,,,a musisz się z tym ze niekiedy robia czystki z takimi kontami co maja duzo naruszeń.

RE: Polish-GTS Nowa Seria Filmów - Areksiu - 12-06-2014

(12-06-2014, 12:14)Matz32 napisał(a): Polaczkowata bo widac mimo ze fillm przyspieszony (ten z DK2 udalo mi sie przez proxy obejrzec) caly czas GAZ w podlodze.....typowa jazda polska czyli ile sie da nie zwarzajac na jakiekolwiek ograniczenia.

(11-06-2014, 15:03)Areksiu napisał(a): ............, pozatym trzeba było nie spie*dalać za granice tylko zostać w ojczystym kraju, widać jaki z Ciebie judasz uciekając za granicę, ja jestem dumny z tego że jestem polakiem, a jak się coś nie podoba tobie moich filmach, to ich poprostu nie oglądaj.

Haha dumny ....ciekawe z czego...właśnie przez takich fanatyków(patryjotow xD) jest najwiecej konfliktów zbrojnych bo on jest dumny i drugie z innego kraju zabije bo uwa za sie za lepszego. Po za tym licz sie smarkaczu ze slowami .Nie twoja sprawa czemu jestem za granica a nie w tym kraju w ktorym jestem.Niektorzy poprostu chca zyc nie muszac sie martwic co polozyc jutro na chleb a inni wyjedzaja zeby to i tak przepic i przekurzyc w weekend.
PS. Wstawiasz coś do neta to musisz sie liczyc ze nie kazdy ci bedzie schlebiał.Poza tym jest wystarczająco muzyki ktorej YT nie blokuje,,,,a musisz się z tym ze niekiedy robia czystki z takimi kontami co maja duzo naruszeń.

Hahaha, no i co że przyspieszony ? przyspieszony żeby można bylo więcej obejrzeć w krótszym czasie Smile (IPB) pozatym, gdzie ty widzisz gaz w podłodze ? jade na tempomacie 70-80 więc ogarnij się, nie mówie żeby mi ktoś schlebiał ale wyssane z dupy argumenty możesz sobie zostawić dla siebie.

co do muzyki, to ja podaje w filmie wykonawców muzyki, czyli ich cytuje, jest takie prawo, pozatym za filmy nie pobieram pieniędzy. niestety ale w tej sprawie działanie youtube jest poprostu bezczelne i sprzeczne z prawem.

PS: znalazłem twój film:

-Gratulacje że jeździsz z lusterkami dodatkowymi, widze umiejętności kierowcy 1 klasa.
-jeszcze te manewry w 0:30 - bajka Heart (IPB)
-No tak 0:45 zmiana pasa bez kierunkowskazów
-3:35 przekroczenie podwójnej ciągłej

długo by wymieniać, w każdym razie to ja mam "polaczkową jazdę"
popatrz najpierw na siebie zanim zaczniesz kogoś hejtować, bo to takie zachowanie zakompleksionego gimbusa którego gnębili rówieśnicy.

Treść usunięta

RE: Polish-GTS Nowa Seria Filmów - Rekla - 12-06-2014

Areksiu ale Ty masz taką przyczepność na rondach bez żadnej dodatkowej fizyki?

(12-06-2014, 15:47)Rekla napisał(a): Areksiu ale Ty masz taką przyczepność na rondach bez żadnej dodatkowej fizyki?

Poprostu umiem jeździć w GTS Tongue (IPB)
GTS trzeba wyczuć a nie skręcać na pałę Smile (IPB)

RE: Polish-GTS Nowa Seria Filmów - Rekla - 12-06-2014

Ja niestety nie umiem wyczuć. Big Grin (IPB) Ale tak czy siak filmik jest super. Smile (IPB)

RE: Polish-GTS Nowa Seria Filmów - Matz32 - 12-06-2014

A tak a na jednym z twoich caly czas zapieprzasz 110 i co chwila wyjedzasz ze zakretu bo niechce sie hamowac a niby grasz na kierownica. A To moje video nagrywalem na swiezo po przeszlo rocznej pauzie niepamiętając wszystkich klawiszy ( 0:45 - potem juz znalazlem) .Zreszta zaden pas tu sie tak na prawde niekonczy .Jedze na klawiaturze tylko wiec moglem za linie wyjechac a lusterka sa po to zeby w nie patrzec a co mam se je na boku monitora powiesic ? Przynajmniej nie zapieprzam jak debil przez kazda wioche. A co do YT to sa jasne zasady.Nie masz pozwolenia na uzycie czyjegos dziala niemasz prawa go uzywac w swoich i koniec kropka

(12-06-2014, 17:21)Matz32 napisał(a): A tak a na jednym z twoich caly czas zapieprzasz 110 i co chwila wyjedzasz ze zakretu bo niechce sie hamowac a niby grasz na kierownica. A To moje video nagrywalem na swiezo po przeszlo rocznej pauzie niepamiętając wszystkich klawiszy ( 0:45 - potem juz znalazlem) .Zreszta zaden pas tu sie tak na prawde niekonczy .Jedze na klawiaturze tylko wiec moglem za linie wyjechac a lusterka sa po to zeby w nie patrzec a co mam se je na boku monitora powiesic ? Przynajmniej nie zapieprzam jak debil przez kazda wioche. A co do YT to sa jasne zasady.Nie masz pozwolenia na uzycie czyjegos dziala niemasz prawa go uzywac w swoich i koniec kropka

To że masz klawiaturę to żadne wytłumaczenie, czysta hipokryzja.
Pozatym, pokaż mi film, gdzie zapieprzam 110 przez wioski ?

Yo !

Nowy odcinek, tym razem Dk7 Warszawa - Kraków cz.1 Smile (IPB)

Pozdro !

RE: Polish-GTS Nowa Seria Filmów - adexio7543 - 12-06-2014

Areksiu, jesli dobrze mysle to jest sprinter z modscenter, ktory jest w download, tylko Ty go przerobiles tak? I czy wersja normalna zadziala na 1.02, a jak tak, to w jakim miescie jest salon z tym sprinterem, bo marzy mi sie posmigac sprinterkiem po calej mapce Heart (IPB). Filmik spoko, umiesz jeździć , tylko brakuje tego, zeby czasami przycisnac i powyprzedzac, nie nalogowo tylko czasami, okazyjnie, bo to norma na polskich drogach Big Grin (IPB)

RE: Polish-GTS Nowa Seria Filmów - SebaVR6^^ - 12-06-2014

Kolego adexio w Radomiu wylot na LublinSmile (IPB) czy tam PuławySmile (IPB)