Z Samotnym Wilkiem przez świat. - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: Z Samotnym Wilkiem przez świat. (/thread_z-samotnym-wilkiem-przez-%C5%9Bwiat_31299) |
RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - Dlugi1 - 03-12-2015 A jednak złoty pociąg istnieje RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - Samotny Wilk - 05-12-2015 Kolejne zmiany w VNL. Z tyłu "wyleciał" stelaż między kominami, kominy są grubsze, na szarej listwie pojawiły się obrysówki a pod zderzakiem "rura" Przyczynił się do tego Kolega Damx. RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - Samotny Wilk - 11-12-2015 Time to ride Czyli pierwsza trasa po długim czasie w dodatku w zimowych warunkach. Startuję z Long do Vaxjo (oba miasta w Szwecji). Do tego zimowo sceneria a temp. na dworze... -12*C :
A oni dyskutują na tym mrozie ;
tylko -12 (później było -14 nawet )
Jeszcze tylko przez las...
I już na miejscu.
RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - Samotny Wilk - 22-12-2015 Kolejne dzieło firmy "Damx Truck Tuning" Moje Iveco wróciło z firmy "tjunigowej". Tuning objął następujące elementy: - światła tylne jak w scaniach + dodatkowe oświetlenie na kabinie + pogrubione kominy + demontaż stelaża między kominami.. - aluminiowa płyta na całym podwoziu - orurowanie boczne pod progowe + światełka. - kosz na dachu został opinezkowany dookoła i zdemontowane zostały oryginalne koguty - na koszu dałem 5 pozycyjnych takich samych jak na całym trucku + inne koguty. I tyle... RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - NaxxE1` - 22-12-2015 Podpowie mi ktoś gdzie mogę dostać takie koguty jak na tej Skani-T? RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - GregorPL5522 - 22-12-2015 To jest IVECO RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - Samotny Wilk - 11-01-2016 Czas na ma relację. Berlin - Pskov (przez nowe tereny PM). Z firmy wyjazd tylko w prawo więc musiałem "zawinąć" na skrzyżowaniu.
[Obrazek: anhbsa.jpg] W Polsce na bramkach. [Obrazek: bihbg3.jpg] Oby sie nie czepiali [Obrazek: c8sa0x.jpg] Polskie drogi. [Obrazek: d32b9x.jpg] Suwałki za nami - lecimy "po nowym". [Obrazek: eejx3e.jpg] Sieć trolejbusowa. To czerwone auto to FIAT 125p na polskich numerach [Obrazek: fp3y7x.jpg] Bezkresne przestrzenie. [Obrazek: giuagd.jpg] W zachodzącym słońcu [Obrazek: 4zhz4m.jpg] Ryga - potem "w prawo" i do celu. [Obrazek: hqyys5.jpg] Jedna z wielu małych wioseczek. [Obrazek: iy0yrq.jpg] Czas na przerwę i tankowanie. Pskov nocą. [Obrazek: jvvyxu.jpg] Tereny LT/LV trącą klimatem z RM - czułem się tam tak jakbym jechał po terenach RM. RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - Samotny Wilk - 24-01-2016 Dzięki kolejnej firmie tuningowej "Asuna Truck Tuning" mój FLB dostał: - obrysówki na zbiornikach paliwa - obrysówki na górnej krawędzi dachu (trafiły tam czerwone pozycje + stop) - obrysówki na grillu przednim zmieniły pozycje z poziomej na pionową RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - nirwana9 - 24-01-2016 No to niech teraz służy długo RE: Z Samotnym Wilkiem przez świat. - Samotny Wilk - 25-01-2016 Kilka fotek z trasy Islandia -Rosja. |