EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - przeniesiono przez nirwana9 - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - przeniesiono przez nirwana9 (/thread_eu-map-v0-1-dodatek-do-promods-wydany-przeniesiono-przez-nirwana9_32928) |
RE: EU-MAP-v0.3 Dodatek do Promods WYDANY! - Zygzaczeq - 24-06-2016 UPDATE v0.3 wnosi dodanie dróg w Szwecji, Poprawki i dodanie kolejnych dróg we Włoszech od tej wersji pobieracie już na 3 party. 1 part 2 part 3 part Pobierajcie i oceniajcie. RE: EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - rogi0051 - 25-06-2016 Jeżdżąc tam mam wrażenie, że jestem w chmurach/ niebie, po gdzie nie spojrzę jest przepaść poza mapę. Nie jest to niczym zabezpieczone. Nie robię nic w ME, ale mam nadzieję, że nauczę się robić troszku lepsze mapy od tej - bez dziur, przeźroczystych tuneli, i fruwających w przestworzach dróg. Jedynym plusem tej mapy jest wspaniała optymalizacja- jak zwykle mam 30 fps, tak tu mam 50 fps, ale na takiej mapie to chyba powinienem mieć 200. Parę ss wspaniałych dróg. [Obrazek: ets200039_sqenhww.png] [Obrazek: ets200040_sqenhws.png] [Obrazek: ets200043_sqenhwa.png] [Obrazek: ets200044_sqenhwq.png] No, zdjęcia mówią same za siebie. Ta mapa powinna być w wersji 0.00.01 alpha i narazie wg. mnie nie powinna być wydawana jako mapa - tylko jako próbka swoich możliwości w innym dziale - "Plany wydawcze". Czekamy tylko na jakieś miasto na tej twojej "mapie". RE: EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - Młody730 - 25-06-2016 To nawet nie jest mapa. XDDDD To może być najwyżej kawałek ujowej drogi. :V I to jeszcze 3 party na może 200km dróg. RusMap która dodaje Rosję+Białoruś ma tyle partów. RE: EU-MAP-v0.4 Dodatek do Promods WYDANY! - Zygzaczeq - 25-06-2016 Update 0.4. zawiera prawie dokończenie Włoch. 3 Party. najlepiej wypakować 7- zip które też daje tu do linku http://7-zip.org.pl/ Do 3 partów używamy 7-zip. 1 part 2 Part 3 Part Za uwagę dziękuję. RE: EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - kamiluch1420 - 25-06-2016 Coś mi tu śmierdzi codziennie wydajesz nowe wersje tego twojego śmietnika jakby np. Promods wydawał swoją mapę codziennie to by chyba nikt by na niej nie grał, ogarnij się ! RE: EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - ciastek - 25-06-2016 Niezłe nabijanie postów bana dla tego niby map maykera RE: EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - Radol - 25-06-2016 Sugerowałem juzwcześniej aby cały temat wylądował w koszu, ale oczywiscie zostawiam to w gestii moderatorów. Przestrzegam przed pobieraniem 'tego czegoś' gdyz tam praktycznie nic nie ma. Drogi zrobione są "na odwal" a raczej nawet nie są zrobione. Nawet początkujący mapmaker zrobi to o wiele lepiej i więcej. Ogólnie to jest jedno wielkie nieporozumienie i chyba 'naśmiewanie' się "autora" tego czegoś. Wyglada na to ze kolega na razie nauczył się jak kłaść samą nawierzchnie drogi - niestety nie robi to z tego od razu miana "mapy" Po za tym zastanawia mnie kolegi pytanie w shoutboxie jak dodać miasto! Cały czas też nurtuje mnie dylemat ile kolega ma latek, bo tu nie można być zbyt ogarniętym i poważnym . Fotki z podgladu tego czegoś i sama droga. https://s31.postimg.org/lnjhi7fsp/ets2_00041.jpg https://s31.postimg.org/p2s3eavbt/ets2_00044.jpg Wydaje mi sieze jak kolega nie dostanie bana to nie spoważnieje. Cytat:Update 0.4. zawiera prawie dokończenie Włoch. Bzdura. Po za tym cały ten mod (sektor) powinien zajmować około 2 MB a nie jak teraz 314 MB Ogólnie to kolego przestań robić sobie obciach, bo tak wystartowałeś falstartem, że nawet jak coś w końcu zrobisz to nikt Ci nie uwierzy i nie pobierze. RE: EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - nirwana9 - 25-06-2016 Dobra - w takim razie pozwolę zabrać głos w roli moderatora. 1) Obserwując ten wątek - użytkownik dostał odpowiednią ilość warnów, jak dalej nie będzie pisał jak należy i będzie miał 100% to dopiero konto zostanie zablokowane. 2) Nie mogę dać mu bana ze względu że nic nie zrobił, jeśli chodzi o tą mapę to dostał kilka ostrzeżeń za spam oraz za nagmnie łamanie języka polskiego 3) Żadne rady czy prośby czy straszenie - tego nie ogarnie - nie wiem jak można nie rozumieć tego co się do użytkownika kieruje- pierwszy raz mam taki przypadek- albo choroba psychiczna albo coś gorszego... w każdym bądź razie jak złapie 100% wtedy wątki przenoszę do kosza i mu blokuję konto. Pozdrawiam. RE: EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - Radol - 25-06-2016 Sprawę bana wyjaśniłeś i tutaj faktycznie jest ok. Pozostaje sprawa samego tematu - bo to trochę godzi w samo forum. Czyżby mozna było wstawiać faktycznie takie coś - a raczej praktycznie nic? Tak naprawdę jest to okłamywanie ewentualnych pobierających. Pewne tematy powinny znaleźć sie w koszu, choćby w momencie gdy użytkownicy zorientują się że tytuł tematu (moda) i linki odbiegają od tego co rzeczywiście mod zawiera. Nie ma to kompletnie nic zwiazanego z nowymi terenami a juz na pewno nie do działu 'mapy' Ewentualnie dział 'Tworzenie modyfikacji/MAp Editor SCS/Screeny i filmy" ...niech kolega najpierw się tam chwali co się nauczył - za pośrednictwem zdjęć. p.s. To tak jakbym zrobił mod z np. malowaniami a faktycznie wszystkie malowania były by .....np. białą teksturą czyli bez malowań Nadał modowi chwytliwy tytuł i próbował go tutaj upierdliwie wstawiać i wciskać graczom. RE: EU-MAP-v0.1 Dodatek do Promods WYDANY! - Master Boy - 25-06-2016 Pozwolę sobie wtrącić. Tym użytkownikiem jest dobrze znany starszym bywalcom Pan CD Action. Sposób pisania jest ten sam więc to na 100% on, jako dowód dam screen z mojego GG. 2 Lata wstecz dotarłem do jego profilu na Facebooku. Ten człowiek jest chory psychicznie według mnie, do niego nic nie dociera. Sprawę bym rozstrzygnął tak jak nirwaneł napisał, to jest kwestia dnia, może dwóch. Pozdro sportowe świry xd Post nie ma na celu wyśmiewania sie z kogokolwiek Dyskusję uważam za zamkniętą.
|