Fotki z Tras :) - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: Fotki z Tras :) (/thread_fotki-z-tras_23063) |
RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 17-04-2014 Dzień Doberek Wszystkim chciałbym wam przestawiać moje fotoleracje po Polsce i nie tylko. Prowadze właśną działalność sam i tylko ja jedże tym zestawem zakupionym od innej firmy a dokładniej od Shenker. Chciałbym teraz przestawić wam zestaw: Marka: Mercedes Model: Actros MPIII V8 Rok Produkcji: 2010 Kabina: Mega Space Moc: 510KM Emisja spalin: Euro 6 Przebieg: 149 758 km Wyposażenie: -dwa łóżka -CB Radio -lodówka -Radio CD -elektryczne, podgrzewane lusterka -Klimatyzacja -ABS/ESP -awaryjny wyłącznik ADR -Nawigacja -komplet żarówek i bezpieczników -chromowane dekle na koła -dwie gaśnice -klin -apteczka Kod: Trasa: Katowice -> Łódż 1. Załadunek w Katowicach na Łódż [Obrazek: l6M3wg7l.png?1] 2. Nie obeszło się bez kontroli [Obrazek: JWtioarl.png?1] 3. Ponad tysiąc kilometrów przejechanych i trzeba zatankować [Obrazek: MOSRJekl.png?1] 4. Jedzie świr na Łódż [Obrazek: kV5AyNpl.png?1] 5. Kręcim w prawo- Łódż [Obrazek: swea9WYl.png?2] 6. Dotarliśmy na załadunek [Obrazek: qdt6Ogbl.png?1] Dziękuje za obejrzenie i zaprszam też do komentowania. RE: Fotki z Tras :) - MATEUSZWI - 17-04-2014 Nic na tych fotach nie widać :L Obrabiasz to tak że szok, delikatnie to obrób i tyle grafiki nie zakryjesz obróbką. RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 17-04-2014 No dla tego próbuje jakoś to obrobić żeby było idealnie RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 05-08-2014 Witam po kilku dniach/miesiącach nieobecności z zdjęciami, ale nie miałem weny ani czasu do tego. Grafika może nie najlepsza, no ale co ja poradze mamy bidny kraj. 1.Gdzieś tam w mieście biznesu, jedziemy z rozładunku. [Obrazek: uo3H95Bl.png] 2."Czesiek w lewo w lewo !" :biggrin: [Obrazek: qLMqsZkl.png] 3.W drodze na załadunek gdzieś na Niemiecką wieś. [Obrazek: pe8KNtal.jpg] 4.Tamten ładunek załadowaliśmy i pojechaliśmy do Berlina. A z Berlina szefunio kazał wracać na bazę bo jest inne i pilne zlecenie do wykonania.Przyłapali nas na granicy Niemiecko-Polskiej. [Obrazek: NqeuRWkl.png] 5.Ahhhh ta Anka, szalona wariatka. [Obrazek: rb9LxBUl.png] 6.Trzeba było pauze 45 min zrobić i dalej jechać. [Obrazek: kyBOqTKl.png] 7.Zjechaliśmy do bazy i idę do biura, nagle szef do mnie mówi: "Ty słuchaj trzeba do sklepów TESCO w Olsztynie dostarczyć napoje. Czy chcesz te zlecenie przyjąć?" Ja na to: "No nie ma sprawy dawno już z chłodnią nie latałem." [Obrazek: Sp7qT9ol.png] 8.I roboty drogowe niech cię piorun strzeli, spóźnimy się z dostawą. [Obrazek: nd15schl.png] [Obrazek: Td11dlul.jpg] 9. Ufff dojechaliśmy do Olsztyna, teraz znaleźć kilka sklepów i z powrotem do bazy. [Obrazek: 2TVCFoDl.jpg] 10.Z bazy wziąłem zlecenia na silosy do przewozu spożywczego tym razem załadowałem Cukier 24t. [Obrazek: MELXhR8l.png] [Obrazek: crY0aHsl.png] Na drodze dwukierunkowej włączyliśmy sobie długie światła nic z naprzeciwka nie jechało to można sobie pozwolić na małe szaleństwo. [Obrazek: O6yyF3ml.png] [Obrazek: cKLVmuRl.png] 11. Lecimy do kolegi z pracy po naczepę, bo ciężarówka się popsuła i ktoś musi zawieść ładunek, miałem niedaleko do niego. zczerbol2: [Obrazek: IAoVuAxl.png] I oto nasz zlecenie Koparki 25T, może Scania 124l 420 da rade :L [Obrazek: 4GNvyMEl.png] Dziękuje za obejrzenie i zapraszam do komentowania oraz oceniania. RE: Fotki z Tras :) - kacper19992 - 05-08-2014 Całkiem, całkiem RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 06-08-2014 Dzisiaj zrobiliśmy tylko jedną trasę, bo oczywiście jak to u mnie bywa zasnąłem z wyjazdem. Godzina wyjazdu miała być 9:30 a wyjechałem godz 17:00..... Niestety fotki przedstawione będą zrobione z trasy Stuttgart-Brussel. Mam nadzieje że się spodoba 1.Na autostradzie Niemieckiej, która prowadzi nas do nieba. [Obrazek: IVEqmB5l.png?2] 2.Kierunek Bern,Zurich [Obrazek: Ho3BNgDl.png?1] 3. Qniec autostrady ;/ [Obrazek: iQjK4Xm.png?1] 4.I z górki na pazurki. Fajnieeeeee Anka, chcesz jeszcze raz? [Obrazek: n1FmFf0.png?1] 5.Po stronie Francuskiej chyba [Obrazek: rvwVG1Nl.png?1] 6.Już w Belgi [Obrazek: tYdpAM2l.png?1] 7.Jak pokazuje 90km/h to 90 jedziemy. [Obrazek: 5JIO6N4l.png?1] 8.No i zaczął padać deszcz, a w sumie ja się nie mam czym przejmować głowa mi nie zmoknie. [Obrazek: cdm4AQRl.png?1] 9.O kurdeeeeee stacje minąłem a miałem Anii soku dolać bo już mało. No i co teraz będzie? [Obrazek: EPhHmbXl.png] 10.Nie tylko nie to. ;/ I będę skazany chodzić z karnistrami po benzyne..... [Obrazek: wgfl1aFl.png?1] 11.Kierunek Rotterdam,Bruxelles. Już niedaleko... Uff..... [Obrazek: sPcor4bl.png] 12.Stan paliwa przed tankowaniem. [Obrazek: lQ0vBghl.png?2] 13.Ojjjjjj, trochę za późno zahamowałem, no ale co zrobić prędkość 45 km/h 25T na plecach i nagle ci zaświeca czerwone światło...... [Obrazek: Ia2zGYNl.png?1] 14.Wjazd na firmę w Brukseli, nie wiem czy się zmieszczę. Piłem rano :kawa:, która ma 90% alkoholu. [Obrazek: HFgfsqCl.png?1] 15.No i stoimy z kolejnym zleceniem.. Tylko to już jutro dziś mi się nie chce. Jakbym musiał jechać to kawa by była potrzebna, szkoda by poturbować Ankę. Jest taka ładna i seksowna.. [Obrazek: DQavcL4l.png?1] P.S: Próbowałem się pobawić trochę obróbką no, ale ja tu lepszych efektów nie widzę. Będę się starał napewnoooooo..... Zapraszam do komentowania oraz oceniania. Życzę wszystkim szerokości i przyczepności na drogach. RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 07-08-2014 Witam wszystkich kierowców dzisiaj na moim szlaku po Europie trafiła trasa mi się Brussel-Koln.. Więc wystartowałem o godz30 i wypiłem kawę. 1.Kawka stoi zrobiona... [Obrazek: BTPSi5fl.jpg] 2.Kurde ktoś mi zrobił ukrytą kamerą zdjęcie.Hmmm... ciekawe kto taki cwany był? No a może Anka mu się spodobała.... Ona je moja nie oddam nikomu jej. [Obrazek: A5i12wsl.jpg] 3.Zmienianie pasa ruchu, no i jak nazłość specjalnie nie widać kierunków.. [Obrazek: JxIJXiLl.jpg] 4.Biedna Anka pod górkę trochę będzie zdychać... współczuje jej... [Obrazek: AyG6Urhl.jpg] 5.Komuś się nudziło i z krzaków zdjęcie Ance zrobił... :biggrin2: [Obrazek: jKiFcrel.jpg] 6.A te zdjęcie zrobił młody chłopak bo z Ojcem stał na poboczu i mieli awarję ciężarówki Iveco (Nic dziwnego, że się rozkraczył) [Obrazek: UtOziwjl.jpg] 7.Motycyklista chciał mnie minąć i patrzył czy jest miejsce. [Obrazek: nWDM8nHl.jpg] 8.Tu jest sprawa oczywista, kierunek Koln. [Obrazek: f3BTCfVl.jpg] 9.Każdy chyba poznaje ten Most długiiiii..... [Obrazek: qN6EKgul.jpg] 10.Już kierunek na Koln żółtą drogą. zczerbol2: [Obrazek: ebuknRdl.jpg] 11.:WOW: Ale korek. [Obrazek: 8y7sWM7l.jpg] 12.A to jakiś człowiek poza miastowy zrobił zdjęcie. (Żeby nie było nic nie mam do wsi, wieś to najcichsze miejsce i lepiej można się wyspać). [Obrazek: jJ0J9x5l.jpg] 13.I już w mieście Koln. mile: [Obrazek: tsoygK1l.jpg] 14.Takie tam selfie na światłach. :crazemnude: [Obrazek: H3CbKI0l.jpg] 15.Już po mału zachodzi słońce..:cray: [Obrazek: 3F4YBlml.jpg] 16.Czekanie na rozładunek, bo kolejka ja z Koln do Białegostoku w linii prostej. [Obrazek: NMeq20jl.jpg] Dziękuje za komentarze i oceny. Zapraszam do komentowania oraz oceniania. Życzę wszystkim szerokości, przyczepności na drodze oraz dużo wyjazdów jak i powrotów. RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 07-08-2014 Witam dzisiaj miałem przewieść nietypowy ładunek, czyli krótko mówiąc 2-silniki do samolotów. Cytat:Trasa: Koln-Lublin 1.Jazda po naczepkę do Anki Skakanki... :trucker: [Obrazek: PKi7N75l.jpg] 2.Oto ten nietypowy ładunek A380 Engines. :diabel_grin: [Obrazek: pjdAnmAl.jpg] 3.Nie ma spania, trzeba zap.... zczerbol: [Obrazek: b6gliDLl.jpg] 4.Gdzieś daleko w Niebie. :biggrin: [Obrazek: UKs3uU7l.jpg] 5.I w prawo na autostarde, ahh te uczucie Anii jest taka zadowolona.:crazemnude: [Obrazek: tsLNprIl.jpg] 6.Wcześniej było w górę teraz w dół i z tyłu.. Cóż za piękna godzina.. [Obrazek: YHL3EiTl.jpg] 7.Mam nadzieję, że te pasy się nie rozerwą pod takim ciężarem... [Obrazek: 43RJ9R8l.jpg] 8.Nie ładnie Anki wyprzedzać... No no no... :no: [Obrazek: 0tAcwxql.jpg] 9.Przyszła teraz pora na przerwę za kółkiem, trzeba kości rozprostować... [Obrazek: YwmTCR1l.jpg] 10.Wyjazd z CPN-u... [Obrazek: g2xOnKpl.jpg] 11.W drodze na Lublin, już niedaleko granicy Niemiecko-Polskiej. mile: [Obrazek: U2T9dCNl.jpg] 12.Już możemy się czuć prawie jak w domu... [Obrazek: PtbjK0Dl.jpg] 13.No i zaczęły się bramki,ale to nie z tym problem lecz problem jest czy się zmieszczę z tym ładunkiem... [Obrazek: vQiepR0l.jpg] 14.Hahahahahahhahahahahahahahaha Anką 124l 420km 12T wyprzedziłem nowe Volvo FH 16.... Tylko bić oklaski.... :brawa: [Obrazek: uyvJQl6l.jpg] 15.I zjeżdżamy na drogę dwukierunkową.. [Obrazek: pzNzCkAl.jpg] 16.Jedziemy w kierunku Łódź, a potem Katowice i na Lublin. [Obrazek: YcGeRval.jpg] 17.A taka jakąś fotkę zrobiłem z rejestracją moją. [Obrazek: fHJbcv0l.jpg] 18.Lublin prosto, gdzieś zawsze dojedziemy. [Obrazek: g8wfikEl.jpg] 19.Tak zrobiłem na prostej drodze fotopstryczka Ivecowi. [Obrazek: QYXx42yl.jpg] 20.Dajemy w prawo a potem znowu w lewo i jeszcze potem w drzewo.... [Obrazek: 296PT6Vl.jpg] 21.Co to za jakaś ukryta kamera na moście? _O: [Obrazek: QDte94Ul.jpg] 22.W Lublinie na skrzyżowaniu w lewo. :dance: [Obrazek: yg19n7yl.jpg] Zapraszam do komentowania oraz oceniania. Życzę wszystkim szerokości i przyczepności. RE: Fotki z Tras :) - Dafik97 - 08-08-2014 W piątek wróciliśmy swoją Scanią na bazę firmy, żeby ją trochę dopracować odnośnie mówiąc po lakierować. Z szefem się dogadałem wcześniej, że wezmę swoją Scanie i będę jeździł na stałe, tylko za żarówki do Scanii z własnej kieszeni kasa leci. Te 3 ośki w Scanii są potrzebne bo nie wiadomo jaki ładunek się trafi, może gabaryt, może coś innego a piorun go tam wie. W Niedziele wieczorem zachodzę na bazę a tu już moja Scaniulka stoi ze zmianami lekkimi. Pierwszą trasę po urlopie od spedytora dostaliśmy na Francję do Lyonu z naczepą cysterną do Lyonu ten ładunek jest pilny. Cytat:Trasa: Gdańsk[PL]-Lyon[FR] [Obrazek: iGnoz28l.jpg] [Obrazek: Eza3c4Ll.jpg] [Obrazek: DJwqSeol.jpg] [Obrazek: flVUAVvl.jpg] [Obrazek: LYVDKFCl.jpg] [Obrazek: D6Kh192l.jpg] [Obrazek: 9p7cqFJl.jpg] [Obrazek: n5jzVGUl.jpg] [Obrazek: W5FXE1Sl.jpg] [Obrazek: 5hhjVRjl.jpg] [Obrazek: oN4UtVDl.jpg] [Obrazek: 78OQGl3l.jpg] [Obrazek: 45fYENVl.jpg] [Obrazek: j9dURqZl.jpg] [Obrazek: bJX5PwDl.jpg] [Obrazek: mOSzDU6l.jpg] [Obrazek: gmdh0Jkl.jpg] [Obrazek: LroTFrGl.jpg] [Obrazek: yPfpvtKl.jpg] [Obrazek: wFPdZi0l.jpg] [Obrazek: QLPSjSzl.jpg] [Obrazek: oOw1tDKl.jpg] [Obrazek: 72k787fl.jpg] [Obrazek: 417kFZel.jpg] Dziękuje za komentarze. Starałem się jakoś fajnie napisać opis, proszę o wyrozumiałość. Zapraszam do oceniania i komentowania. Szerokości i przyczepności życzę. RE: Fotki z Tras :) - Bafek - 08-08-2014 Zdjęcia są zrobione w bardzo fajnych miejscach. A tak swoją drogą ładna ta twoja Skakanka. |