Invest-Pol - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: Invest-Pol (/thread_invest-pol_31183) |
RE: Invest-Pol - Jakub7777777 - 23-10-2015 Wszystko ładnie pięknie ale gdzie obraz w lusterkach? RE: Invest-Pol - patryk17 - 23-10-2015 Wywalony specjalnie, ponieważ mój komp nie wyrabiał więc je wywaliłem i automatycznie ze skalowania 125 i ustawień niskich wskoczyłem na skalowanie 300 i wszystko na średnie/wysokie Więc wole lepszą grafe bez lagów niż skalowanie 125 i lagi RE: Invest-Pol - Jakub7777777 - 23-10-2015 Chyba, że tak, bo na początku myślałem, że jeszcze ten model jest niedokończony RE: Invest-Pol - Czaja - 24-10-2015 Bardzo podoba mi się fotorelacja, zazdroszczę wprawy RE: Invest-Pol - Soxic - 24-10-2015 #2
Ładunek: Dobre Polskie jabłuszka :v
Trasa: Radom-Vaxjo
Przy kończeniu już 3 puszki Sprite'a poczułem mocne parcie na pęcherz, wyczołgałem się z kabiny zatrzymując kolejny odcinek blok ekipy i w tym samym momencie gdy zaczynałem wykonywać potrzebę zadzwonił telefon od spedytorki. Trzymanie parówy w ręce i rozmowa z Anką, no w sumie normalka ale chyba usłyszała co wtedy robię bo jakoś nie była chętna do rozmowy. Powiedziała gdzie mam jechać i szybko się rozłączyła. Dowiedziałem się że jade do Vaxjo, czyli do pięknej Skandynawii. Szybko skończyłem to co miałem zrobić, ogarnąłem kabinę i wyjechałem do firmy gdzie mieli mnie załadować Polskimi jabłkami, dali mi w prezencie może z kilo tych jabłek. Powiem Wam szczerze, że w trakcje jazdy dobra jest taka przekąska. Gdy wyjeżdżałem z Radomia jechałem razem z deszczem, na szczęście po odległości koło 20 km od tego miasta deszcz ustał, może dlatego że wyjechałem z polskiego trójkąta bermudzkiego, kto wie... :v Jechałem pod wieczór więc większość drogi minęła mi gdy już było ciemno co w sumie mi pasowało bo jazda w nocy ma w sobie to coś co bardzo lubię.
Dotarłem do portu w Gdyni 40 minut przed odpłynięciem promu, a w Szwecji byłem już rana gdzie powitała mnie piękna słoneczna pogoda.
Skandynawia w taką pogodę jest piękna, co mogę Wam powiedzieć więcej.
Teraz czekam aż mnie zawołają pod rampę i czekam aż Anka Filiżanka(Nic nie poradzę że Ania jest troszkę większa. :v) wyśle smsa z kolejnym zleceniem.
Korzystając z możliwości, szukamy do firmy kierowcy.Zgłaszać się proszę do mnie na PW
Wymagania: Własny zestaw, dobre zdjęcia, rzetelna praca oraz bycie bezkonfliktowym bo żadnych spinaczy w firmie nie potrzebujemy!
RE: Invest-Pol - Blint - 25-10-2015 Cudny fafik. Angel Eyes'y? Jeśli tak to modyfikacja czy priv? RE: Invest-Pol - nirwana9 - 25-10-2015 Fajne to uczucie kiedy rozmawiasz z dziewczyną przez fona trzymając bagieta Zdjęcia fajne, jest poziom RE: Invest-Pol - Soxic - 25-10-2015 (25-10-2015, 00:35)Blint napisał(a): Cudny fafik. Angel Eyes'y? Jeśli tak to modyfikacja czy priv?Tak, na rurze Kocie oczy! Priv Priv RE: Invest-Pol - patryk17 - 29-10-2015 Siemanko ja już wracam od ruskich aktualnie foteczka przed spaniem ;D relacji spodziewajcie się na dniach, jak wrócę do domu bo na telu mam słaby net
RE: Invest-Pol - Pest208 - 29-10-2015 Ten kalendarz szpeci środek. |