Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280)
+--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281)
+---- Dział: Różne (https://modscenter.pl/forum_r%C3%B3%C5%BCne_326)
+---- Wątek: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja (/thread_vs-fresh-kontra-vs-goldenlines-dyskusja_6713)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Rolej - 13-10-2012

A wracajac do tematu. Odkad zainteresowałem sie VSkami to jeszcze nie widziałem ani jednej reklamy GL. On niedawna na kazdym kroku - Fresh Fresh i Fresh. Podziwiam zarzad GL ze niedał sie porwac w ten szał reklamy.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - ATe - 13-10-2012

Może GL jest lepsze w tym że ma lepszy system spedycji, ale we Freshu praktycznie każdy ma szansę zabawić się w wirtualną firmę, zestawy widać są ogarnięte przez moją osobę, taki jest plus Fresha. Nie powiem że nie ale GL jest dobrą firmą, dobrze zbudowaną, ale dostać się tam to szansa 1/100, a do Fresha wystarczy mieć doświadczenie i być po prostu ogarniętym, dzięki czemu tak jak pisałem wyżej można się zabawić, nie prawdą jest że olewam firmę, może ostatnio przez pracę nad moim forum troszke zawaliłem sprawę. Nie prawdą też jest że siedzę tam 24/7, po prostu chcę rozwinąć forum, jak widać na Modscenter też siedzę i się produkuje dla Was. Teraz każdy będzie patrzył, ło bo GL to niewiadomo jaka kadra, ale tam też dominują znajomości, we Freshu nie ma atmosfery? Nie można liczyć na kogoś pomoc? To również nie prawdziwy zarzut kierowany wobec Fresh'a, gdyż jest dział pomocy, w którym każdy otrzyma pomoc, nawet zwykły user, który się zarejestruje otrzyma pomoc, radę i wsparcie.
To tyle mojego zdania w tym temacie, uważam że ten temat stworzony jest bez sensu, gdyż patrząc na daty powstania obu firm jest wielka różnica, nie wiem dokładnie ile czasu GL istnieje, ale Fresh istnieje od pierwszego lipca bieżącego roku, czyli trzy miesiące, to bardzo mało czasu, dlatego może dacie nam szansę na rozwinięcie się, zamiast porównywać firmy, których czas powstania jest daleka, pozdrawiam pracowników Fresh'a oraz przyjacieli VS za to że byli, są i myślę że będą. Włożyłem w tą firmę sporo czasu, sporo wysiłku, powstawała w czasie gdy miałem do dyspozycji tylko jedną ręke, bo druga od łokcia do czubków palców była w gipsie, ale dałem rade, więc myślę że teraz już z dwoma rękoma będziemy istnieć podwójnie, wierze w to że się rozwiniemy, nauczymy na błędach itp.
Wracając jeszcze do tematu, że jeżdżę z Sebą w HOFFMANN'ie, co jest nie prawdą, bo to nie jest nigdzie "zarejestrowana" firma, jest to po prostu pomalowany zestaw.
Dla Waszej wiadomości Seba nie pracuje w HOFFMANN'ie Smile (IPB)

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Tomas. - 13-10-2012

Tak,masz rację Rolej jak nigdy nie widziałem reklamy GL'a.Nawet linku do stronki nie znamSzczerbaty (MC).

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Wesoły - 13-10-2012

Też tak uważam większość idzie do jakiejś firmy bo np tam jest R730,albo FH16.Ja też wole pracować tam gdzie mi lepiej i gdzie jest atmosfera jakaś.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Wujek Chill - 13-10-2012

Rico ale dlaczego nazywasz swoją vs jako najlepszą? Ja nie chce Rica Hejtować i iść z tłumem jak było kiedyś z Antique i poluje. Jesteś spoko kolesiem ale wiesz o co chodzi.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Gun's1067 - 13-10-2012

Rico ale mnie dobija ta egoistyczna myśl że jesteście najlepsi,wszędzie tylko reklama Fresha i napis że najlepsza.Temat nie jest założony bez sensu bo chciałem wreszcie napisać to co dusiłem w sobie przez pewien czas i to co mnie wkurzało.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Rolej - 13-10-2012

Rico. Jako kierowca powiem tak - doceniam to, ze twoja firma wypaliła i trwa w zaparte. Ale tak jak ktos juz wspomniał i ja to dociagne. Odpracowanie warna jest smieszne. W PT aby odpracowac warma wystarczy wspomoc finansowo forum. To moim zdaniem jest lepsze. Pomyslcie o tym

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Wujek Chill - 13-10-2012

Ciśnie to odrazu napisz, to tylko forum a nie prawdziwe życie więc nikt cie nie pobije Smile (IPB)

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - ATe - 13-10-2012

Rolej, masz rację to jest lepsze, nawet dziękuje Ci za pomoc.
Adam, chyba przy każdej VS napisane jest np.

VS TRANS-SPED
Najlepsza VS w internecie

Taki po prostu slogan zachęcający Smile (IPB)

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - KamisadoMmz - 13-10-2012

Ok, do ciebie dostaję się każdy kto chce, ważne żeby był WMIARĘ ogarnięty. Do GLa dostają się tylko tacy ludzie, którzy są BARDZO ogarnięci i nie idą po zestawy i wartości materialne, tylko przychodzą po przyjemność z jazdy