Fotki i foteczki biglaskos - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Symulatory (https://modscenter.pl/forum_symulatory_1153) +--- Dział: Euro Truck Simulator 2 (https://modscenter.pl/forum_euro-truck-simulator-2_33) +---- Dział: ETS2 - Galeria (https://modscenter.pl/forum_ets2-galeria_470) +---- Wątek: Fotki i foteczki biglaskos (/thread_fotki-i-foteczki-biglaskos_31492) |
RE: Fotki i foteczki biglaskos - Daras94 - 14-10-2017 Zestawik ładniutki RE: Fotki i foteczki biglaskos - biglaskos - 14-10-2017 Dzięki DAF E6 w wykonaniu SCS jest całkiem w porządku. RE: Fotki i foteczki biglaskos - biglaskos - 15-10-2017 Z południa na północ
W Lublanie załadowali mi według dokumentów aż 18 ton morszczuka. Chłodnia ustawiona na mrożenie jakieś -20 takie zalecenie ze spedycji. Z początku droga była dosyć płaska przez co DAF nie miał bardzo co robić.
A że już nadchodził wieczór i kończył mi się czas jazdy trzeba było czegoś poszukać miejsca na spanie. Wybór padł na parking przy granicy z Austrią. W międzyczasie fotka panoramy Mariboru
Tuż za Graz zaczęły się drobne podjazdy i zjazdy. Droga w takiej scenerii to rozkosz dla oczu.
Lewym Uporczywie gonimy, spieszy się mi strasznie
Aż nie mogłem uwierzyć, prawie całe Niemcy i ani jednej zwężki myślałem że śnie aż tu nagle przed Berlinem jest i oto ona i nawet bez jakiegoś wielkiego korka...
Pauza rzecz święta. Chwilę przed zjazdem na pauzę dostałem telefon ze spedycji że będę kursował na trasie Polska - Francja - Hiszpania - Rumunia - Polska.
Widoki jak w Polsce
I rozładunek.
RE: Fotki i foteczki biglaskos - biglaskos - 22-10-2017 Ładujemy do Irun 22 tony papieru Jak ten zestaw się prezentuje. Aż przyciąga uwagę Wzniesienia nie straszne są dla mojej maszyny Co ma to coś po prawej przedstawiać? Pauzing Będziemy znowu płacić Jeszcze kawałek i zrzutka Niestety gdy dotarłem do Hiszpanii dopadła mnie jedna wiadomość. A mianowicie spedycja z którą miałem podpisaną umowę ogłosiła upadłość. W chwili obecnej szukam kolejnej spedycji pod którą będę mógł coś zarobić. RE: Fotki i foteczki biglaskos - OgułemCałeTe - 22-10-2017 Ładne fotki RE: Fotki i foteczki biglaskos - biglaskos - 29-10-2017 Ładunek pasztetu
Nowa spedycja nowe wyzwania. Wiem że będę jeździł po całej Europie, także może być ciekawie. Zobaczymy jak z kasą będzie na tą chwilę mam umowę na 3 miesiące okresu próbnego. Dziś przedstawiam Wam trasę z Edynburga do Frederikshavn. Załadowali mi 17 ton pasztetu w słoiczkach. Niestety załadunek się trochę przeciągnął przez problemy jakieś wewnętrzne numery, także wyruszyłem z 4 godzinnym opóźnieniem....
Niby Wielka Brytania a krajobraz dosyć podobny do Niemieckiego. Auto idzie aż miło.
Jak to bywa w Szkocji górki i podjazdy, i zjazdy, i przyjemne widoki, i miejscami wąskie drogi. Także początek ciekawy
I zaczęły się autostrady, krajobraz mniej górzysty miejscami jakieś małe wioski można ujrzeć.
I zjeżdżamy w kierunku Hull, gdzie przepłyniemy do Danii. Całe szczęście że nie muszę gonić do Dover i płynąć do Calais.
Zawsze mnie w Anglii zachwyca to budownictwo sakralne, takie małe zameczki z daleka
Chyba mi prom uciekł : nie jednak to nie mój
Gdy tylko złapałem zasięg duńskiej sieci dostałem telefon od spedytora że mam już opóźnienie i żebym dojechał jak najszybciej. Ciekawe dlaczego to opóźnienie?
Landy w Dani nie są tak ciekawe jak w innych krajach, albo trafiłem na niezbyt interesujący odcinek...
Kolega się trochę ociąga ale to nic 3 pasy także się zmieścimy
Panorama portowego miasteczka. Awizacje miałem na godzinę 12 a jest godzina 18....
I jesteśmy na miejscu. Rozładują mnie może dopiero jutro, także noc na parkingu pod magazynem i czekam co dalej.
RE: Fotki i foteczki biglaskos - OgułemCałeTe - 29-10-2017 Ładnie RE: Fotki i foteczki biglaskos - biglaskos - 05-11-2017 Niedzielne tyranie...
Po poprzedniej relacji dostałem ekspresa do Polski i spędziłem kilka dni w domu. DAF poszedł na wymianę oleju i filtrów. Na warsztacie również zrobili drobne poprawki w turbosprężarce, jakieś luzy były. Do mojej machiny wpadły nowe kołpaki od DAF-a, dostałem je w prezencie. Po wolnym dostałem szybki strzał do Francji do Le Mans. Relację właśnie zacznę od załadunku w Le Mans w sklepie Lisette. Załadowali mi puste pojemniki i trochę palet także ładunek nie był specjalnie ciężki.
Co by to było gdyby nie byłoby we Francji jakby zabrakło bramek? Pewnie nuda jak u Niemca
W stronę Paryża lecę cały czas na odcięciu zero korków i ruch taki nijaki Panorama mieściny w okolicach stolycy postępowego kraju... Uwaga fotoradar tuż przed Reims Przelot obrzeżami wyżej wspomnianego miasta. Mam takie wrażenie, że wiele tych budynków powstało dosyć dawno. 6 godzin jazdy i jestem na zrzutce w okolicy Sillery. Muszę czekać do jutra na rozładunek i ładuje tutaj mleko i ser do Mikkeli. Znacie może mod który doda pinezki do zamontowania trąb? RE: Fotki i foteczki biglaskos - nirwana9 - 06-11-2017 Relacja jest spoko Zestaw może i ubogo wygląda, ale zawsze ma jakiś w sobie urok Powodzenia w relacjonowaniu ! RE: Fotki i foteczki biglaskos - Daras94 - 08-11-2017 Dobrze jest |