Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Poland Rebuilding [Download] - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Symulatory (https://modscenter.pl/forum_symulatory_1153)
+--- Dział: Euro Truck Simulator 2 (https://modscenter.pl/forum_euro-truck-simulator-2_33)
+---- Dział: Poland Rebuilding (https://modscenter.pl/forum_poland-rebuilding_878)
+---- Wątek: Poland Rebuilding [Download] (/thread_poland-rebuilding-download_34999)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Poland Rebuilding 2.0 - Italiano - 29-10-2017

Ciężar modyfikacji, to już nie jest problem twórców. Oni zapewniają pewien konkretny silnik gry, który pozwala na jakieś zabiegi. Twórcy dodatków wyciskają z silnik ostatnie poty i niestety tak to wychodzi.
Owszem, można do Panów z SCS wyjść z apelem, żeby wszystko rzucili w PiSdu i napisali nowy silnik, ale nie sądzę by starczyło im na to funduszy. A pakowanie jakichś trailer packów i truck packów, żeby mijane ciężarówki ładnie wyglądały to trochę przerost formy nad treścią. Niestety ale w przypadku gier o tak niskim budżecie, trzeba szukać kompromisów.

RE: Poland Rebuilding 2.0 - Michaleczeq - 30-10-2017

Mała aktualizacja w 1 poście - dodałem link do połączenia RM+PR (Siedlce by PR) oraz kolejność modyfikacji dla innych map.

RE: Poland Rebuilding 2.0 - MinusPL - 30-10-2017

Aby zamknąć temat piraconej wersji gry - admini nic z tym nie zrobią (halo, jeden się tu właśnie wypowiada), jeśli kogoś na serio nie stać to go nie stać, jeśli go stać, ale nie kupuje no to smuteczek.
Nie banujemy za piracką wersję gry bo mija się to z jakimkolwiek celem. Najnormalniej w świecie każdy użytkownik w dziale pomoc jest uświadamiany, że piracka kopia gry nie będzie działać idealnie nigdy i z tego powodu nie udzielamy takim kopiom pomocy - nigdy nie wiadomo co piraconej grze się dzieje do końca. W moim uznaniu piracona kopia gry uniemożliwia uzyskanie pomocy w przypadku problemów z grą, co samo w sobie jest już jakąś formą kary.
Nie oznacza to jednak, że nagle amnestia i w ogóle radość w świecie, bo na Modscenter można oficjalnie piracić - nie można. Nie można gdyż jest to niezgodne z prawem. A to czy ktoś się do tego przyznaje, czy nie to jego sprawa. No i potencjalnie policji i sądu, ale to chyba każdy wie jaki wymiar kary grozi za pirackie wersje oprogramowania Wink (IPB)

Jeśli nadal chcecie o tym porozmawiać zachęcam to przeniesienia się do dyskusji ogólnej czy coś - nie zaśmiecajmy już tematu Poland Rebuilding postami totalnie offtopującymi, bo będę zmuszony zacząć warny wystawiać za to Tongue (IPB)

RE: Poland Rebuilding 2.0 - Daniel123 - 31-10-2017

(30-10-2017, 01:09)Michaleczeq napisał(a): Mała aktualizacja w 1 poście - dodałem link do połączenia RM+PR (Siedlce by PR) oraz kolejność modyfikacji dla innych map.

Hej, można prosić o wrzucenie tego fixa(RM+PR Road Connection by bober.61Smile (IPB) na inny hosting ponieważ nie mogę pobrać tego pliku, próbowałem na innej przeglądarce i nic, ładuje ale nie włącza się pobieranie.
Z góry dziękuję Wink (IPB)

EDIT: (rozwiązane)
Jakoś poszło Big Grin (IPB) Może dlatego, że zalogowałem się z konta google.

RE: Poland Rebuilding 2.0 - OgułemCałeTe - 31-10-2017

Można ten plik RM+PR Road Connection by bober.61: wrzuć na inny hosting ? bo ja z tego gównianego linku nie moge pobrać,z góry dzięki

RE: Poland Rebuilding 2.0 - Michaleczeq - 31-10-2017

A co jest nie tak z tym linkiem? ja normalnie klikam po prawej "download" i mi pobiera. Może AdBlock blokuje albo co?

RE: Poland Rebuilding 2.0 - BananTVP - 01-11-2017

Skąd pobrać fixy gram bez RusMapa

RE: Poland Rebuilding 2.0 - Zygzaczeq - 01-11-2017

Niezła robota. Przekroczona bariera. oby było więcej takich terenów zrobionych przez Was.

RE: Poland Rebuilding 2.0 - KontrolkaB - 01-11-2017

Gra nie widzi mi pliku z4 modele. W logach ze nie znaleziono owego Sick (Mybb) jakies rady?

RE: Poland Rebuilding 2.0 - Michaleczeq - 01-11-2017

@BananTVP: Obecnie nie ma jeszcze żadnych fixów.
@KontrolkaB: To może podeślij tutaj ten log, bo ja takiego modelu nie znam i nie przypominam sobie by był w plikach PR