Jordix Logistics - przeniesiono przez nirwana9 - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: Jordix Logistics - przeniesiono przez nirwana9 (/thread_jordix-logistics-przeniesiono-przez-nirwana9_29914) |
RE: Jordix Customs - Grit - 15-04-2016 He, he - ja to nawet mam odrobinę więcej niż Wy, niemniej założenie VS-ki to ciężki kawałek chleba Niemniej jakbyś jordix mimo wszystko założył VS-ke w miarę ogarnięta a do tego jeszcze byś w niej miał inne marki niż Scanię to może i tez bym się u Ciebie zatrudnił Nowy zestawik (podobnie jak poprzednie) też świetnie wygląda RE: Jordix Customs - jordix - 15-04-2016 (14-04-2016, 21:20)Dlugi1 napisał(a): Hehe,ja mam 36 lat i bardzo podobne podejście (15-04-2016, 18:14)Grit napisał(a): He, he - ja to nawet mam odrobinę więcej niż Wy, niemniej założenie VS-ki to ciężki kawałek chleba Niemniej jakbyś jordix mimo wszystko założył VS-ke w miarę ogarnięta a do tego jeszcze byś w niej miał inne marki niż Scanię to może i tez bym się u Ciebie zatrudnił Nowy zestawik (podobnie jak poprzednie) też świetnie wygląda no prosze Panowie to moze zbierze sie ekipa old boy`ow i jeszcze razem zawojujemy Europe co do taboru nie przewiduje innych marek poki co, chyba ze wyjdzie jakis mod, ktory mnie oczaruje i bedzie go mozna w miare sensownie zaadaptowac, ale dojzalych kierowcow zawsze chetnie witam, wiec oficjalnie powiem, ze temat jest i watch this space, jesli sa jeszcze jacys dojzali zawodnicy to komentowac, dzieki za Wasze zainteresowanie postaram sie temat ogarnac, a poki co kolejna porcja fotek... RE: Jordix Customs - pompiliusz12 - 15-04-2016 dopisuję się do Old Boyów obiema "ręcami" - ja ten drugi od długiego )) a foty wymiatają aż mi usb wyrwało RE: Jordix Customs - Grit - 15-04-2016 No, no focisze jak tralala, choć kilka przewyższa pozostałe ale będzie bez poszczególnych wyróżnień - całość na Trochę zmartwiłeś mnie takim a nie innym postawieniem sprawy ale może jeszcze kiedyś coś się zmieni RE: Jordix Customs - jordix - 15-04-2016 (15-04-2016, 19:41)pompiliusz12 napisał(a): dopisuję się do Old Boyów obiema "ręcami" - ja ten drugi od długiego )) a foty wymiatają aż mi usb wyrwało dzieki, bede pamietal mi usb tez ciagle wyrywa juz dwa gniazda rozwalilem to chyba mix wieku i browara (15-04-2016, 19:54)Grit napisał(a): No, no focisze jak tralala, choć kilka przewyższa pozostałe ale będzie bez poszczególnych wyróżnień - całość na nie ma sie co martiwc kolego, zawsze mozesz byc podwykonawca i jezdzic czym masz ochote byle nie za starym i oczywiscie firma sie zatroszczy o gadzety i oprawe graficzna a poki co zapraszam na nowa produkcje, poprawilem codec wiec mam nadzieje, ze poprawi to jakosc dajcie znac w komentarzach...zwiedzanie Francji rozne pory dnia, rozne drogi, dwa miasta, jedna Scania, milego ogladania ! (rym niezamierzony) czekam na czesci zeby jeszcze podkrecic doznania RE: Jordix Customs - Grit - 15-04-2016 Cytat:nie ma sie co martiwc kolego, zawsze mozesz byc podwykonawca i jezdzic czym masz ochote byle nie za starym i oczywiscie firma sie zatroszczy o gadzety i oprawe graficzna [Obrazek: grin.png] Co prawda od dawna jestem na etapie MP IV (szczególnie, że jeden mod mi odpowiada) ale to nie znaczy, że nie jestem otwarty na zmiany. Niemniej zestaw musi pasować do siebie, więc jak się nie da dostosować zestawu pod siebie to pewnie zadowolę się tym co zaproponuje szef (ale liczę w tym zakresie na obopólne porozumienie) :wink: Sam nie kręcę filmików ale oglądam i tylko tyle mogę powiedzieć RE: Jordix Customs - Dlugi1 - 16-04-2016 No proszę,to się zbiera ekipa zgredów widzę No i gicior. Filmik jak zwykle bardzo pozytywny RE: Jordix Customs - pompiliusz12 - 16-04-2016 długi masz na mysli takie zgredy ? :biggrin: :biggrin: :biggrin: RE: Jordix Customs - jordix - 17-04-2016 dzieki koledzy ! czekam na czesci do kompa wiec jakosc filmow sie zdecydowanie poprawi, niestety musze tez zmienic dyski system wiec poki co nie ruszam zestawow no i jeszcze to 1.23 ale jak tylko wszystko bedzie na miejscu pojawia sie zestawy firmowe i ruszymy z koksem a raczej z paletami, a poki co kimaty patriotyczne RE: Jordix Customs - Grit - 17-04-2016 Foty jak zwykle na wysokim poziomie Zestaw ładny choć mi się bardziej poprzedni podoba, bo ten (jak dla mnie) za bardzo czerwienią w oczy kłuje |