Jetta mk2 by SebaVR6(wermacht) - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280) +--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281) +---- Dział: Fotografia (https://modscenter.pl/forum_fotografia_832) +---- Wątek: Jetta mk2 by SebaVR6(wermacht) (/thread_jetta-mk2-by-sebavr6-wermacht_14995) |
Jetta mk2 by SebaVR6(wermacht) - SebaVR6^^ - 11-04-2013 Siemka bd pokazywał tutaj prace nad moją jettą mk2. Marka-VW Model-Jetta Rok produkcji-1984 Silnik-1.3 gażnik na podtenku LPG Jetta jest uboga jedynie co ma to centralny zamek.Jetta była i mam nadzieje że zostanie w naszej rodzinie.Nie bd sie rozpisywał blacharka do poprawy.trzeba odświeżyć wnętrze lakier też ma dużo do powiedzenia.przez kotki mojego sąsiada. [Obrazek: a1CpnDS.jpg] [Obrazek: 5S7cmbL.jpg] [Obrazek: 6CuIQkf.jpg] [Obrazek: 0LM9Ich.jpg] [Obrazek: L4X69Ja.jpg] [Obrazek: W59J2Fh.jpg] [Obrazek: vhAMWTw.jpg] [Obrazek: J0vegen.jpg] [Obrazek: KtiBBzM.jpg] [Obrazek: IGW3Mk0.jpg] Jak widać na zdjęciach jetta jest średnim stanie ale bd to z czasem ogarniał.plany są dosyć spore.na sam przód powymieniać płyny itp. RE: Jetta mk2 by SebVR6(wermacht) - Adix - 11-04-2013 No życzę powodzenia Może być naprawdę fajny samochód RE: Jetta mk2 by SebVR6(wermacht) - SebaVR6^^ - 11-04-2013 Nie chciałem pisać dłuższego tematu.Więc było małe sprzątanko [Obrazek: PqG5M3c.jpg] [Obrazek: Kjm0bFY.jpg] [Obrazek: 8Gnnvvv.jpg] [Obrazek: khxRSJI.jpg] [Obrazek: UdajB11.jpg] [Obrazek: ZecOQi8.jpg] [Obrazek: A0A7R3V.jpg] [Obrazek: 5CQzFEC.jpg] [Obrazek: MNHrCgE.jpg] [Obrazek: e77rMgG.jpg] [Obrazek: Swvv6Ob.jpg] [Obrazek: WhvnDnt.jpg] [Obrazek: 8BRYXvv.jpg] A tutaj fotki z wraków u dziadka na działce: [Obrazek: FZq2oGy.jpg] [Obrazek: IWWwzwZ.jpg] [Obrazek: c4xnYlF.jpg] [Obrazek: RRvhpWY.jpg] [Obrazek: MKAwQGy.jpg] [Obrazek: IBDyygC.jpg] [Obrazek: CzV1noc.jpg] [Obrazek: SqYZDqf.jpg] Serce mnie boli jak patrze na te wraki((( RE: Jetta mk2 by SebVR6(wermacht) - Makaron - 11-04-2013 Też kiedyś miałem jettke mk2 ale amerykańską wersję... auto nie do zdarcia Niestety-bum i auta ni ma RE: Jetta mk2 by SebVR6(wermacht) - SebaVR6^^ - 11-04-2013 (11-04-2013, 19:44)Makaron napisał(a): Też kiedyś miałem jettke mk2 ale amerykańską wersję... auto nie do zdarcia Niestety-bum i auta ni ma Ona też miała BUM w tył ale blacharz zrobił ale spier*** robote. RE: Jetta mk2 by SebVR6(wermacht) - SebaVR6^^ - 11-04-2013 Plany jakie bd próbował zrobić to: -odświeżenie lakieru i pomalowanie porysowanych elementów. -szerokie zderzaki -gwint TA tehnix -lampy przód smoked -lampy tył HELLA dymione -sierpy i progi GTI -szeroka stal R14 8.5j przód 9j tył -welurowa tapicerka -licznik GTI z obrotomierzem -czarna podsufitka -tarcze przód 256mm wraz z zaciskami od prosiaka Dalsze mody to Swap na ABF(2.0 16v 150KM i 215Nm) bądż AAA(2.8 Vr6 174KM i 235Nm) -skóra A przód chcę zrobić jak tutaj na focie: [Obrazek: zgwdfsu.jpg] Lampy zrobię samemu potrzebne tylko; czarny matowy spray i żarówki xenon RE: Jetta mk2 by SebVR6(wermacht) - Mr. Ferrari - 12-04-2013 German Style - nisko i szeroko Będzie extra, ten samochód ma duszę. Kumpel ładnie potuningował swoją Jettkę, fajnie się prowadzi, doskonale trzyma się drogi, tylko trzeba strasznie uważać na koleiny przy tak nisko położonym wozie, co wielokrotnie podczas mojej przejażdżki sprawiało, że jeździłem jak pijak Życzę powodzenia, wytrwałości, no i kasy. RE: Jetta mk2 by SebVR6(wermacht) - Vinci - 12-04-2013 Jaki plan? Odrestaurowujesz wszystko, czy kupujesz nowe? RE: Jetta mk2 by SebVR6(wermacht) - SebaVR6^^ - 12-04-2013 (12-04-2013, 06:51)Vinci napisał(a): Jaki plan? część odestaurowuje a to co nie bd dało zamienie na nowe (12-04-2013, 06:51)Vinci napisał(a): Jaki plan? część odestaurowuje a to co nie bd dało zamienie na nowe RE: Jetta mk2 by SebVR6(wermacht) - Sewi123 - 12-04-2013 Swap na VR6 i będzie miazga Jeszcze jakaś szeroka felga by się przydała, ale BBS'y już się robią nudne, także jak już to szukałbym czegoś bardziej orginalnego. Btw, kojarze tą Jette z HA. |