Fotorelacje z reala baj Madis - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280) +--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281) +---- Dział: Fotografia (https://modscenter.pl/forum_fotografia_832) +---- Wątek: Fotorelacje z reala baj Madis (/thread_fotorelacje-z-reala-baj-madis_15553) Strony:
1
2
|
Fotorelacje z reala baj Madis - Madis - 22-04-2013 Siema tu będę wrzucał coś ala fotorelacje z reala.
Na początek parę zaległych fot ... A jutro trasa z tatkiem xD Stare dobre czasy [Obrazek: DSC00606.jpg] Gryl po trasie xD [Obrazek: DSC01160.jpg] Haha kuzyn śpi [Obrazek: DSC01185.jpg] Zapraszam do komentowania ! RE: Fotorelacje z reala baj Madis - HabSon - 22-04-2013 Czekam na relacje. Mam nadzieje że filmik też będzie? RE: Fotorelacje z reala baj Madis - KrzemyK - 22-04-2013 Ej no ta mała ma cipsy :c Fajne fotki RE: Fotorelacje z reala baj Madis - Madis - 22-04-2013 Mam zamiar coś zrobić ale nwm ! xD @ Aktualizacja, dziś posprzątałem, umyłem klosze, tablicę i maszyna gotowa do drogi [Obrazek: DSC01315.jpg?v6] RE: Fotorelacje z reala baj Madis - Enrique - 22-04-2013 Aha to ten traktor z tyłu? Nieno fajne dafisko RE: Fotorelacje z reala baj Madis - Madis - 22-04-2013 Ano dziadek szykuje maszynę do żniw xD RE: Fotorelacje z reala baj Madis - fr3shm4k3r - 22-04-2013 Pucuj pucybucie :L Nie no żartuje , fajny DAF'ik RE: Fotorelacje z reala baj Madis - Madis - 26-04-2013
Siema! Zdam wam relacje z 4 dni w drodze, niestety foty mam tylko z dwóch ale dobre i to.
Pierwszego dnia około godziny 10-11 wyruszyliśmy z Kępna do Galewic na załadunek palet. Pogoda była super, klima na full i but Po 45 minutach załadowaliśmy palety i ruszyliśmy do Dąbrowy Górniczej na rozładunek. [Obrazek: DSC01324.jpg] O 15 byliśmy pod rozładunkiem, chłopaczki na rozładunku bardzo przyjemni. [Obrazek: DSC01325.jpg?v5] Następnie pojechaliśmy na obiad i pod kolejny załadunek. Niedługo potem byliśmy pod firmą, okazało się że dopiero o drugiej w nocy mają nas ładować, więc zasłoniliśmy firanki i próbowaliśmy spać, tata zasnął ja dopiero o 21 cisnąłem komara. Budzę się o godzinie 5 a my dopiero gdzieś na magazynie pod załadunkiem, jeszcze jakiś gość w kabinie (magazynier). Załadowaliśmy jakieś opakowania plastikowe do Kutna i Torunia . Fota przed próbą zaśnięcia [Obrazek: DSC01326.jpg] Ekspresówką na Łódź, przed Piątkiem (miejscowość) pauza i dalej rura . Rozładunek w Kutnie w jakiejś fabryce mięsa, głównie na hamburgery. [Obrazek: DSC01329.jpg?v3] Poszło sprawnie, cieć kabinę sprawdził i gnamy na Toruń . W mieście Kopernika poszło trochę mozolniej, ale przynajmniej się wylałem bo cisnęło mnie na pęcherz jak cholerka. Potem zjazd na parking, poszedłem pod prysznic, po chwili słyszę na cb:"Mobile podholuję mnie ktoś bo blokuję dystrybutor". 10 minut później podjeżdża lohra i holuje goście, niestety maszyna nie zapaliła więc poszedłem z tatą zbadać sytuację, okazało się że coś z rozrusznikiem bo nie chciał "chwycić" na końcu, tatko kazał gościowi kupić plaka, ten kupił , podniósł kabinę do góry. Tata psikał ten przekręcał rozrusznik i zapalił . Po chwili rozmowy z gościem okazało się że jego solówka z moich stron. Pan pojechał dalej, ja włączyłem film, tata leżał i gadał przez telefon. Otworzył browara, nagle 6 zestawów pod patelniami wskakuję na parking. Panowie chyba ostro imprezowali. Tata gadał z właścicielem tej floty, nagle "idzie" jego pracownik 10 metrowym łukiem do nas, ledwo stoi na nogach, ale później poszedł i tak jeszcze dobre pół godziny rozmawialiśmy. Poszliśmy obejrzeć "Boskiego żigolo", a ci jeszcze się darli ... Ehh... rano o 5 już ich nie było. Tak to jest "całe życie na piź*e" . 10 minut po ósmej dostaliśmy sms od spedytora że z Inowrocławia jest trasa do Brzegu dolnego, tam przeładunek i do Gliwic. Ruszyliśmy, dojazd nie był jakoś utrudniony. Załadunek był w jakimś dużym zakładzie to tata dał mi podjechać pod załadunek . Jeszcze tego dnia byliśmy w Brzegu dolnym . Tam firma "PCC Rokita", kierowcy ADR mówili że to najbardziej poje*na firma w Polsce. No i chyba mieli racje, o 22 mieliśmy mieć rozładunek i załadunek a o 5 rano mieliśmy być w Gliwicach. Więc tata otwarł browca, ekipa na parkingu się zebrała. W sumie to tylko my nie mieliśmy cysterny. Był gościu z RINNEN'a, jeszcze jakiś wporzo typek z Dafa Cf'a ale nie pamiętam z jakiej firmy, a no i jeszcze pan z volva. Dowiedziałem się o paru szokujących sprawach związanych z pracą na ADR. A i mam dla was ciekawostkę: Prawdziwy RINNEN ma tylko Many i ma naklejkę z boku na drzwiach, reszta to podwykonawcy . O 12 poszliśmy spać, rano o 4 wjazd, ja spałem a cieć mnie nie zauważył więc nieświadom tego że tam nie można wjechałem. No o 8 kolejny załadunek raz, tym razem spędziłem go w biurze. Po godzince tata załadowany i śmigamy do domku bo rozładunek w poniedziałek, jeszcze po drodze zahaczyliśmy myjnię i tym oto sposobem jestem w domku ! Myślę że się podobało ! RE: Fotorelacje z reala baj Madis - fr3shm4k3r - 26-04-2013 Ciekawe opisy i fotki też fajne DAF ogólnie mi sie podoba ~~ Powiedz mi jak macie zamontowane dolne halogeny ? RE: Fotorelacje z reala baj Madis - MisiekEL - 26-04-2013 No no ładniee moje okolice |