Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280)
+--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281)
+---- Dział: Filmy (https://modscenter.pl/forum_filmy_288)
+---- Wątek: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D (/thread_10-lat-nie-%C5%9Bwietlnych-w-unii-parodia-d_25904)

Strony: 1 2 3 4 5 6

10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Areksiu - 17-05-2014

Zapraszam na najnowszy film ode mnie Big Grin (IPB) zapraszam do subskrybowania, komentowania i lajkowania Big Grin (IPB)

RE: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Dżejkob - 17-05-2014

Parodia taka sobie, nie jestem za UE ani tez przeciw, ale w te 10 lat wiele sie zmieniło w Polsce co jest bardzo zauwazalne, wiadomo ze sprzedalismy swój kraj za dopłaty itd.

RE: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Areksiu - 17-05-2014

(17-05-2014, 23:02)Dżejkob napisał(a): Parodia taka sobie, nie jestem za UE ani tez przeciw, ale w te 10 lat wiele sie zmieniło w Polsce co jest bardzo zauwazalne, wiadomo ze sprzedalismy swój kraj za dopłaty itd.

A potem wychodzą takie twory jak Grodzka czy Conchita Wurst Big Grin (IPB)
Ponadto, parodia pokazuje jaką wielką manipulacją jest ten spot, który pokazuje tylko te dobre rzeczy, a w rzeczywistości 70% polskich miast się nie zmieniło... oczywiście są autostrady... stadiony... (jak one wyglądają to juz widac na filmie ;P)
Ja jednak jestem przeciwny Unii... Smile (IPB)

RE: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Wojtas01 - 17-05-2014

Mi się wydaję że teraz właśnie homoseksualiści, nie czują się jak mniejszość jak było to kiedyś, tylko czują się większością seksualną.

RE: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Italiano - 17-05-2014

Żeby było dobrze, to pierwsze co unia powinna zreformować, to polska mentalność...

RE: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Wojtas01 - 17-05-2014

Nas się nie da zmienić :L

RE: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Dżejkob - 18-05-2014

(17-05-2014, 23:08)Areksiu napisał(a): A potem wychodzą takie twory jak Grodzka czy Conchita Wurst Big Grin (IPB)
Ponadto, parodia pokazuje jaką wielką manipulacją jest ten spot, który pokazuje tylko te dobre rzeczy, a w rzeczywistości 70% polskich miast się nie zmieniło... oczywiście są autostrady... stadiony... (jak one wyglądają to juz widac na filmie ;P)

Nie powiedział bym ze 70% Polskich miast sie nie zmieniła.
Zmieniło sie duzo, zaczynając od Wsi a kończąc na wielkich miastach, kazda droga, nowy autobus, czy Sklep to w większosci za pomoca UE. Ale jak pisałem za 07-13 juz sprzedalismy nasz kraj, za 14-20 oddamy go do konca Dodgy (IPB) Ale takie pieniadze są potrzebne bo dzieki temu idziemy do przodu i mozemy byc bardziej konkurencyjni niż sama Europa, a nie stoimy w miejscu jak to było w latach 2000-2007. (wiadomo ze był wtedy postep ale nie taki jak teraz z dopłatami i UE)

RE: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Div3rius - 18-05-2014

Człowieku, lepiej być w Unii, niż zamienić się w Rosję... Film jest świetnie zmontowany. Smile (IPB)

RE: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Areksiu - 18-05-2014

(18-05-2014, 00:18)Dżejkob napisał(a):
(17-05-2014, 23:08)Areksiu napisał(a): A potem wychodzą takie twory jak Grodzka czy Conchita Wurst Big Grin (IPB)

Nie powiedział bym ze 70% Polskich miast sie nie zmieniła.
Zmieniło sie duzo, zaczynając od Wsi a kończąc na wielkich miastach, kazda droga, nowy autobus, czy Sklep to w większosci za pomoca UE. Ale jak pisałem za 07-13 juz sprzedalismy nasz kraj, za 14-20 oddamy go do konca Dodgy (IPB) Ale takie pieniadze są potrzebne bo dzieki temu idziemy do przodu i mozemy byc bardziej konkurencyjni niż sama Europa, a nie stoimy w miejscu jak to było w latach 2000-2007. (wiadomo ze był wtedy postep ale nie taki jak teraz z dopłatami i UE)

Zmieniła... ale ja jestem przeciwny min. dlatego że Polska już nie jest państwem suwerennym, jest uzależniona od Unii.. tak samo jak Kalifornia od rządu USA Smile (IPB)

RE: 10 lat (nie)Świetlnych w Unii - parodia :D - Italiano - 18-05-2014

"Suwerenne państwo" jest tak samo wymysłem oszołomów jak i "Unia Europejska"... z tym, że Unia Europejska przynosi korzyści, a bycie "Suwerennym państwem" już nie koniecznie...