Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Symulatory (https://modscenter.pl/forum_symulatory_1153) +--- Dział: Inne Symulatory (https://modscenter.pl/forum_inne-symulatory_995) +---- Dział: German Truck Simulator (https://modscenter.pl/forum_german-truck-simulator_80) +----- Dział: Download (https://modscenter.pl/forum_download_89) +------ Dział: Mapy (https://modscenter.pl/forum_mapy_93) +------ Wątek: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] (/thread_mapa-polski-by-polish-gts-team-0-1-download_26143) |
Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Czaja - 08-06-2014 Nadszedł ten dzień, gdy z ogromnym bólem serca wydaję tą perełkę, w którą włożyłem ogrom czasu, trudu i chęci. Dzięki temu projektowi poznałem wielu fajnych ludzi, nauczyłem się "fachu", lecz to co dobre to się szybko kończy. Mapa jest kolejnym dowodem na to, co można wycisnąć z pozoru "starego", "słabego" GTSa. Po wielu namowach ze stron userów, współpracowników team podjął decyzję o wydaniu, nawet bez działającej ekonomii, co wiele ekspertów i hejterów zaraz negatywnie oceni. Teraz nie mogę się doczekać, aż zobaczę fotorelacje i screeny w tematach osób, które są "anty-mc" lub hejtują za byle co. Miałem w tym kierunku poczynić jakieś kroki, ale pomyslałem, że nie będę się zniżać do czyjegoś poziomu i oleję, co najbardziej boli. Pobierajcie, grajcie, oceniajcie, krytykujcie, błędy zgłaszajcie. W razie konieczności wyjdzie poprawka. Przypominam, zapoznajcie się z FAQ i dokładnie przeczytajcie instrukcję oraz info. ------------------------------------------- Mapa Polski Poland map by Polish-GTS Team (www.modscenter.pl) Wersja gry : 1.02 Informacje: Cytat:Mapa działa tylko z poziomu wczytania gry poprzez dodany w paczce save, gdyż nie funkcjonuje ekonomia potrzebna do przewożenia ładunków ani garaże. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Instalacja: - Wypakuj i przenieś wszystkie pliki z końcówką .scs do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod - Wypakuj i przenieś folder save do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator. - Otwórz grę, wybierz "Wczytaj grę" i wybierz save o nazwie "Polish-GTS modscenterpl". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Twórcy mapy / Main map makers: - Czaja - Areksiu - ojciecmajster - Michcio18 - Łukaniek - Kajonator - RedDevill - VSM Twórcy modeli, textur, modyfikacji itp. do tej mapy / Model, textures makers: - lookastdu - ojciecmajster - mwl4 - michu - przemek2121 (tekstury pod billboardy) - Szeryf123 (pomoc z railingami i rondami) Testerzy / Testers: - Czaja - testy, fotki, poprawki - Areksiu - testy, fotki i poprawki - Ojciecmajster - testy, fotki i poprawki - matz32 - testy, fotki - RedDevill - testy, filmik z mapy - pietro657 - testy, fotki i filmy z mapy Ekipie z forum trainz.pl za pozwolenie wykorzystania ich modeli, m.in: - kilanziom - trs2006 - grabarz - Patrol - KWK Kebab - Jacek 83218 Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Instalation: - Unpack and copy all .scs files to My Documents/German Truck Simulator/mod. - Unpack and copy "save" folder to My Documents/German Truck Simulator. - Run game. Choose "load game"and choose the "Polish-GTS modscenterpl" save. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ !Ważne! Mapa posiada krytyczny błąd, który uniemożliwia jej włączenie z poziomu Nowa Gra. Aby móc grać, należy umieścić załączony w paczce folder SAVE w Moje Dokumenty/German Truck Simulator. --- !Important! The map has critical error. New Game option in main menu doesn't work. You have to run game by save, which is in the pack. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Deinstalacja: - Skasuj wszystkie pliki z folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod -------- Deinstalation: - Delete all files in My Documents/German Truck Simulator/mod and in My Documents/German Truck Simulator/save. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Uwagi: - Zakaz reuploadu. - Mapa jest TYLKO I WYŁĄCZNIE dla forum www.modscenter.pl Zabrania sie udostepniania jej poza tą stroną internetową! - Mapa jest bezpłatna i nikt nie ma prawa pobierać za nią opłaty. --- Others: - You haven't a permission to reupload this map! - Map is only for www.modscenter.pl You haven't a permission to share this map in other sites! - Map is free! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Miłej zabawy Have fun Viel Spaß Kod: Hasło : www.modscenter.pl RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Areksiu - 08-06-2014 Ło matuchno kochana PO 4 LATACH (gdyby Michcio mógł to zobaczyć to by miał pełne pory XD) RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - MasterS - 08-06-2014 Gratulacje DLA EKIPY RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Dvch - 08-06-2014 No to mamy najlepszą mapę do GTS. Dzięki za wszystko. RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - matiszati3 - 08-06-2014 PLM żegnaj Dziękujemy panowie RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Areksiu - 08-06-2014 (08-06-2014, 15:25)Dvch napisał(a): No to mamy najlepszą mapę do GTS. Dzięki za wszystko. Najlepszą mapę do jakiegokolwiek symulatora* poprawka RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Marcin.7 - 08-06-2014 Najlepszą POLSKĄ do jakiejkolwiek gry (08-06-2014, 15:28)Areksiu napisał(a):(08-06-2014, 15:25)Dvch napisał(a): No to mamy najlepszą mapę do GTS. Dzięki za wszystko. RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Areksiu - 08-06-2014 (08-06-2014, 15:30)Marcin.7 napisał(a): Najlepszą POLSKĄ do jakiejkolwiek gry a masz lepszą mapę nie Polski od tej ? RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Kasroter - 08-06-2014 Jak by ktoś coś. To hasło : "www.modscenter.pl" RE: Mapa polski by Polish-GTS Team 0.1 [Download] - Vinci - 08-06-2014 Pokazuje błąd podczas wypakowywania. Pobrałem drugi raz. |