![]() |
Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Symulatory (https://modscenter.pl/forum_symulatory_1153) +--- Dział: Inne Symulatory (https://modscenter.pl/forum_inne-symulatory_995) +---- Dział: German Truck Simulator (https://modscenter.pl/forum_german-truck-simulator_80) +----- Dział: Download (https://modscenter.pl/forum_download_89) +------ Dział: Mapy (https://modscenter.pl/forum_mapy_93) +------ Wątek: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] (/thread_mapa-polski-by-polish-gts-team-0-2-download_26203) |
Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - Czaja - 14-06-2014 Wydaję wersję 0.2 mapy Polish-GTS która jest poprawką i dodaje jedną nową drogę z Kocka do Ryk (DK48). Poprawiono m.in. : - Wyeliminowano kilkanaście niewidzialnych ścian na wiaduktach (i nie tylko). - Naprawiono ruch AI na rondzie w Radomiu. - Naprawiono ruch AI na (chyba) wszystkich rondach na mapie. - Naprawiono skrzyżowanie z błędną sygnalizacją świetlną (Mińsk Mazowiecki, obwodnica Szydłowca). - Naprawiono wygląd drzew, teraz prezentują się tak, jak powinny. - Lekka poprawa optymalizacji w Jędrzejowie. - Usunięcie ruchu AI na remontowanej S8 pod Piotrkowem Trybunalskim (na piaskowych nawierzchniach) - Podwyższono wiadukt w Katowicach, gdyż znajdował się zdecydowanie za nisko, co powodowało zahaczenie zestawem. Przypominam, zapoznajcie się z FAQ i dokładnie przeczytajcie instrukcję oraz info. ![]() ------------------------------------------- Mapa Polski Poland map 0.2 by Polish-GTS Team (www.modscenter.pl) Wersja gry : 1.02 Informacje: Cytat:Mapa działa tylko z poziomu wczytania gry poprzez dodany w paczce save, gdyż nie funkcjonuje ekonomia potrzebna do przewożenia ładunków ani garaże. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Instalacja: - Wypakuj i przenieś wszystkie pliki z końcówką .scs do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod - Wypakuj i przenieś folder save do folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator. - Otwórz grę, wybierz "Wczytaj grę" i wybierz save o nazwie "Polish-GTS modscenterpl". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Twórcy mapy / Main map makers: - Czaja - Areksiu - ojciecmajster - Michcio18 - Łukaniek - Kajonator - RedDevill - VSM Twórcy modeli, textur, modyfikacji itp. do tej mapy / Model, textures makers: - lookastdu - ojciecmajster - mwl4 - michu - przemek2121 (tekstury pod billboardy) - Szeryf123 (pomoc z railingami i rondami) Testerzy / Testers: - Czaja - testy, fotki, poprawki - Areksiu - testy, fotki i poprawki - Ojciecmajster - testy, fotki i poprawki - matz32 - testy, fotki - RedDevill - testy, filmik z mapy - pietro657 - testy, fotki i filmy z mapy Ekipie z forum trainz.pl za pozwolenie wykorzystania ich modeli, m.in: - kilanziom - trs2006 - grabarz - Patrol - KWK Kebab - Jacek 83218 Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Instalation: - Unpack and copy all .scs files to My Documents/German Truck Simulator/mod. - Unpack and copy "save" folder to My Documents/German Truck Simulator. - Run game. Choose "load game"and choose the "Polish-GTS modscenterpl" save. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() ![]() Mapa posiada krytyczny błąd, który uniemożliwia jej włączenie z poziomu Nowa Gra. Aby móc grać, należy umieścić załączony w paczce folder SAVE w Moje Dokumenty/German Truck Simulator. --- ![]() ![]() The map has critical error. New Game option in main menu doesn't work. You have to run game by save, which is in the pack. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Deinstalacja: - Skasuj wszystkie pliki z folderu Moje Dokumenty/German Truck Simulator/mod -------- Deinstalation: - Delete all files in My Documents/German Truck Simulator/mod and in My Documents/German Truck Simulator/save. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Uwagi: - Zakaz reuploadu. - Mapa jest TYLKO I WYŁĄCZNIE dla forum www.modscenter.pl Zabrania sie udostepniania jej poza tą stroną internetową! - Mapa jest bezpłatna i nikt nie ma prawa pobierać za nią opłaty. --- Others: - You haven't a permission to reupload this map! - Map is only for www.modscenter.pl You haven't a permission to share this map in other sites! - Map is free! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Miłej zabawy Have fun Viel Spaß Kod: Hasło : www.modscenter.pl ![]() RE: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - Czaja - 14-06-2014 Save został dodany do paczki! ![]() ![]() RE: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - Scania14 - 14-06-2014 Byłaby możliwość wrzucenia samego sava? RE: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - Stefan - 14-06-2014 jak masz starego to będzie działał (chyba) RE: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - Bejmol1998 - 14-06-2014 Witam. Gdzie jest 1 trasa po włączeniu save? RE: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - polish.gts - 14-06-2014 w kielcach masz dava i naczepe. jak się połączy obie mapy PLM-GTS i Polish-GTS to pół polski będziemy mieli do przejechania, tylko jakby zrobili autostradę A4 z Wrocławia do Katowic na jednej z tych map. RE: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - gacek1159 - 14-06-2014 Mapa jest naprawde zajebista jestes z*******y Czaja ![]() ![]() RE: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - damian2184 - 15-06-2014 Jestem ciekaw kto to odpali po tylu latach, ja już zapomniałem co to GTS i jego kiepska fizyka jazdy. ETS2 + PolandRebulding i Scandinavia mod wygrywa. Czaja ale gratuluje że mimo wszystko udało wam się to wydać. RE: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - adexio7543 - 15-06-2014 Zebys sie nie zdziwił, ze tyle osob pamietalo o tym projekcie, i tyle samo osob w na tej mapce gra, ja czasem do haulina wracam sobie na mape VSM'a, takze wiesz, mam nadzieje, ze p-gts bedzie rozbudowywana. ![]() RE: Mapa Polski by Polish-GTS Team 0.2 [Download] - TrakerSiwy - 16-06-2014 Panowie ja z takim zapytaniem, gdzie na tej mapce znajdę salon ze Scanią?Wiem że w Kielcach i Jędrzejowie są salony ale tam Scanii nie ma. Z góry dziękuję za odpowiedź. |