Invest-Pol - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: Invest-Pol (/thread_invest-pol_31183) |
Invest-Pol - Soxic - 12-10-2015 Invest-Pol to nowo powstała polska firma, która prężnie się rozwija na europejskim rynku wykonując usługi związane z transportem ciężarowym. Firma zatrudnia 4 młodych oraz bardzo wykwalifikowanych kierowców, którzy poruszają się zestawami które spełniają emisję EURO 5/6. Firma Invest-Pol wykonuje zlecenia na terenie całej Europy. Nasza firma posiada bazę w miejscowości Dębniki między Ostrowią Mazowiecką a Białymstokiem na Drodze Krajowej numer 8. Całe przedsięwzięcie posiada kilka ważnych kontraktów, dzięki którym nasza firma cały czas jest w ruchu dostarczając również wynagrodzenie na bardzo wysokim poziomie. Nasze przedsiębiorstwo gwarantuję szybkie, bezpieczne oraz ekonomiczne wykonanie złożonego zlecenia co potwierdzają różne certyfikaty na które nasza firma ciężko zapracowała. 1. Zestaw Kacpra(Soxic) Marka: DAF Model: XF 116.460 Super Space Cab Przebieg: 40 tyś km. Rok produkcji: 2014 Kolor: Biały Wyposażenie: Lodówka, Klimatyzacja ,Tempomat, El. szyby i lusterka, Podgrzewane lusterka, 2 leżanki, Hamulec silnikowy MX, Hamulec górski, MANUALNA skrzynia biegów, Ogrzewanie postojowe, ABS, EBS, ASR, Kontrola trakcji, Wspomaganie kierownicy 2. Zestaw Mikołaja(Czaja) Marka: DAF Model: XF 106.460 Space Cab Przebieg: 54 tyś km. Rok produkcji: 2014 Kolor: Niebieski Wyposażenie: Ogrzewanie postojowe, Klimatyzacja, El. szyby, El. lusterka, Spojler zakabinowy, Spojler dachowy, Lodówka, ABS, EBS, ASR, Kontrola Trakcji, Światła jazdy dziennej LED 3. Zestaw Patryka(Patryk17) Marka: Volvo Model: FH 460 euro6 Przebieg: 49 tyś Rok produkcji: 2015 Kolor: Biały Wyposażenie: skrzynia biegów I-Shift, Lodówka, Klimatyzacja elektroniczna Climatronic, Reflektory bi-ksenonowe, Doświetlanie zakrętów, System Audio Sound, Tempomat, Bluetooth, Wielofunkcyjna kierownica, Elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka, Czujnik deszczu, Blokada mostu, Wejście na i’phone oraz USB, Światła w technologi LED 4. Zestaw Kuby(Rgas2) Marka: Mercedes Model:MP3 1848 Przebieg: 450 tyś Rok produkcji: 2011 Kolor: Niebieski Wyposażenie: ABS, CD, ESP,ASR, Klimatyzacja automatyczna, Ogrzewanie postojowe, Regulowane zawieszenie, Tempomat, El. szyby, Lodówka, Retarder, Asystent pas ruchu, Asystent utrzymywania odległości 5. Zestaw Staszka(st1998)[b][/url][/b]
[url=https://flic.kr/p/BunfAA]
Nasza baza:
Z tego miejsca chciałbym w moim jak i moich kolegów imieniu zachęcić do oglądania i komentowania relacji z tras które wykonamy. RE: Invest-Pol - Tobiasz125 - 12-10-2015 Super zdjęcia a zestawy jeszcze piękniejsze. Powodzenia RE: Invest-Pol - Michal1045 - 12-10-2015 Miód malinka powodzenia RE: Invest-Pol - frugokwiatek - 12-10-2015 Powodzenia ! RE: Invest-Pol - LmbPl - 12-10-2015 Volviak i Mercedes przykuły najbardziej moją uwagę, baza dobrze przemyślana. W Dafie Kacpra te halogeny mi nie pasują, a Czaja ma taki zwyczajny zestaw :p Powodzonka chlopaki RE: Invest-Pol - lulu - 13-10-2015 No no spoko jest , ale moja Volvina el. Biała Świnia i tak lepsza RE: Invest-Pol - Soxic - 13-10-2015 Trasa: Baza-Warszawa-Radom
Ładunek: Jabłka Pierwsza trasa nowym zestawem w nowej firmie... Chwila którą wręcz trzeba zapamiętać. Około godziny 13 dotarłem do naszej bazy, ogarnąłem szybko wszystkie potrzebne papiery, pogadałem chwilę z Mikołajem. Niestety przed godziną 14.00 musiałem już być ładowany. Podjechałem pod rampę, szybko mnie załadowali 6 paletami mięsa i w tym samym momencie dostałem telefon że będę musiał podjechać na Warszawski DHL co by mnie doładowali kilkoma paletami. Zrobiłem sobie jeszcze kawuchę i wyruszałem w drogę, która prawie minęła bez żadnych problemów. W Warszawie o dziwo nie było dużego ruchu aczkolwiek ogólnie cała ta atmosfera na tym DHLu jakaś taka spięta, każdy pospinany, wredni ludzie, niestety musiałem wykręcić 45' i trzeba było się z tymi ludźmi pomęczyć... Na wjeździe do Radomia miałem już problem ze względu baaardzo długiego korku, na szczęście w firmie docelowej szybko mnie rozładowali i w tym momencie czekam na telefon gdzie i z czym jechać dalej, popijając Sprite'a RE: Invest-Pol - Blint - 13-10-2015 Nie komentuję nawet tych ciężarówek i firmy............. RE: Invest-Pol - patryk17 - 13-10-2015 Siemanko mam dla was fotki z kursu na Orebro Załadowałem 8 ton Mebli na bazie które mają być dostarczone do Ikei Tak więc lecimy No i tyle fotki nie są najlepsze bo przez długi czas nie tworzyłem relacji ;D Ale mimo tego zapraszam do komentowania RE: Invest-Pol - Tobiasz125 - 15-10-2015 Ładnie ładnie. Ten zestaw najbardziej mi się podoba z całej firmy ale reszta też super |