Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
U.T. ZAWADKA - SCANDINAVIAN TRANSPORT. - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339)
+--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340)
+--- Wątek: U.T. ZAWADKA - SCANDINAVIAN TRANSPORT. (/thread_u-t-zawadka-scandinavian-transport_31421)

U.T. ZAWADKA - SCANDINAVIAN TRANSPORT. - FoRMikE - 12-11-2015

Wraz z rozwojem firmy oraz podpisaniu nowy kontraktów postanowiliśmy otworzyć nowy segment transportu na kraje skandynawskie. Usługi Transportowe Zawadka.Zapoznaj się z nowościami oraz z planem działań firmy.Poniżej zamieszczone są informacje, którym możesz poświęcić chwilę wolnego czasu i odkryć nas na nowo.

Jest to segment powstały 02.11.2015r  który specjalizuje się w transporcie drogowym na krajach Skandynawskich.

Atmosferę w firmie,dyspozycyjność zarządu,nieszablonowe zasady rekrutacji.Nie uznajemy zasady wedle której kierowca do końca kariery zostaje kierowcą.Każdy kto przechodzi okres próbny z pozytywnym skutkiem ma szansę budować własną karierę a później...tego nie zdradzimy, dowiecie się z biegiem czasu.Kolejnym dużym plusem są warunki pracy które oferujemy.Normalna, bezstresowa jazda-dlaczego mamy takie podejście?Zależy nam na maszynach a także na Waszych życiach, lepiej dowieźć ładunek wolniej niż go nie dowieźć wcale.Czy coś jeszcze? 

- bardzo dobrze wykonaną flotę 

- bardzo przyjazną atmosferę

- przeglądy i pełny serwis dla zestawów

- przeróżne dokumenty pozwalające na przewóz towarów

- 100% odrealnienie pracy kierowcy zawodowego

- CB RADIO (TS3)

- praca z systemem YANOSIK 

- i wiele wiele więcej ciekawych innowacji ,które są w trakcie uzgodnienia ...

- brak wymagań wiekowych, osoby powyżej 16 roku życia mają większe szanse 

- uczciwości,lojalności,sumienności

- dotrzymywania terminów i trzymania się czasu pracy kierowcy

- bezszkodowej jazdy

- oddawania wszystkich dokumentów na czas
 (YANOSIK)

Kierowca
Kierowca ciężarówki (C+E)

Mechanik
Skinner
Dodatki na zmodzie

COŚ O FLOCIE

Nasza Flota składa się głównie z niezawodnych szwedzkich ciężarówek jakimi są VOLVO i SCANIA.

Ciągniki siodłowe.

SCANIA

SCANIA

SCANIA

SCANIA

VOLVO

VOLVO

Naczepy.

Krone Jumbo

Schmitz SKO 24

Facebook: facebook.com/utzawadka

Formularz kontaktowy: ut-zawadka.cba.pl/forum/contact.php

E-mail: fhuzawadka@gmail.com

RE: U.T.ZAWADKA SCANDINAVIAN TRANSPORT. - FoRMikE - 12-11-2015

Jeden z zestawów naszego kierowcy Wink (IPB)

[Obrazek: 22348629983_58579920a8_z.jpg]

[Obrazek: 22551510148_74d4b66c01_z.jpg]

RE: U.T. ZAWADKA - SCANDINAVIAN TRANSPORT. - FoRMikE - 14-11-2015

Nowa firma, nowe przygody... Od dziecka planowałem, aby otworzyć coś własnego, związane z transportem i na szczęście po wieloletniej "walce" z dziadtransami w końcu osiągnąłem zamierzony cel. Wszystko jednak zawdzięczam właścicielowi firmy U.T. Zawadka-Konradowi, który wspomógł finansowo oraz moralnie w otwieraniu własnej działalności. Po załatwieniu roboty papierkowej oraz uporządkowaniu kilku spraw rodzinnych, zakupiłem swój pierwszy ciągnik jakim jest Scania R500 V8 Topline z 2008 roku oraz Schmitz'ke SKO24. Po podpisaniu kontraktu z firmą Nord-Fish oraz z jedną z sieci supermarketów, postanowiłem skorzystać z pomocy Konrada, aby sprostać zapotrzebowaniom kontrahentów. Ktoś ze zdziwieniem może zapytać: "Jak nowo powstała firma transportowa może mieć na samym początku tyle zestawów ? (GG)?"-jak wyżej wspomniałem jest to możliwe dzięki wsparciu finansowym naszego głównego oddziału (U.T. Zawadka) oraz firmy, która udzieliła nam leasing'u na resztę zestawów.Obecnie w firmie jest wolnych 6 miejsc. Mam nadzieję wypełnią się jak najszybciej !

Trasa: Lublin - Helsinborg
Ładunek: Wołowina
Tonaż : 24t
Ilość KM : 1300km

Witaaaaam ! (GG)! Po krótkim, oficjalnym wstępie czas przejść do konkretów. W środę wieczorem otrzymałem telefon od spedytora z pytaniem "Czy nie łyknąłbym szybkiego kółeczka Polska-Szwecja-Polska". Bez większych namysłów postanowiłem przyjąć zlecenie i sprawdzić mojego "potwora". Chciałem ocenić jak będzie spisywał się w Skandynawii. Z samego ranka podstawiłem naczepę pod rampą, o godzinie 6:00 i oczekiwałem na załadunek w zakładzie mięsnym w Lublinie. Po szybkim i dosyć sprawnym załadunku udałem się do biura, aby odebrać wymagane papiery. I poooszło na Szwecję ! Po wyjechaniu z firmy, but w podłogę i lecim w kierunku STOLYCY. Bez większych problemów udało się nam dojechać do Warszawy. Spodziewałem się ogromnych korków, ale jednak zostałem mile zaskoczony. Następnie udaliśmy się na naszą PŁATNĄ autostradę gdzie gnaliśmy ile fabryka dała. Czas mijał bardzo przyjemnie, z radyjka leciały  dobre nuty i nic więcej nam nie pozostało, jak delektować się jazdą. "Wszystko co dobre się kończy"-zjechaliśmy na DK10 i zaczęły się problemy. Jest godzina 13:15, zostało nam do pokonania 250 km a prom, którym mieliśmy przepłynąć startował o 16:30...Ciągłe telefony od spedytora- "zrób wszystko, żeby zdążyć", na linii produkcyjnej dnia jutrzejszego o godzinie 8:00 zabraknie towaru i jest ogromne prawdopodobieństwo, że nas za to obciążą...Godzina 16:03 a zawitaliśmy na promie ! Kamień spadł mi z serca...Wyluzowany poszedłem do kajuty a następnie postanowiłem co nie co zjeść i położyć się spać bo nic innego nie pozostało.Godzina 2:35 wyjeżdżamy z promu i uderzamy do miejsca docelowego ! Zostało do przebycia niespełna 200 km więc na spokojnie lecimy na rozładunek...Po niemałych przebojach w końcu docieramy do firmy, podstawiamy naczepę pod rampę i czekamy aż nas zdejmą. Po rozładunku otrzymuje telefon  od spedytora-"nie wiem jak to zrobisz ale masz się zameldować w Bergen, jutro o godzinie 12:00 po załadunek do Finlandii. Ja wku*iony, ponieważ zaplanowałem sobie w piątek wypad z księżniczką do Zakopca... Tak jest zawsze gdy się coś planuje...CDN !

[Obrazek: 22384471344_873a111774_z.jpg]

[Obrazek: 22588909118_0840d8d874_z.jpg]

[Obrazek: 23018341791_8835d79271_z.jpg]

[Obrazek: 23007255185_580762e9f5_z.jpg]

[Obrazek: 23018340961_126a36ddf9_z.jpg]

[Obrazek: 22615026949_ff7d2bd345_z.jpg]

[Obrazek: 22386046293_c41f6ab1f1_z.jpg]

[Obrazek: 23007254585_ed8887db73_z.jpg]

RE: U.T. ZAWADKA - SCANDINAVIAN TRANSPORT. - sasiad89993 - 14-11-2015

Jak na tą firmę, jest bardzo dobrze, ale na tle innych vs jest poprostu 'ok' .

(14-11-2015, 19:42)sasiad89993 napisał(a): Jak na tą firmę, jest bardzo dobrze, ale na tle innych vs jest poprostu 'ok' .

Polemizowałbym ale szanuję zdanie każdego ( po prostu* ).Nie mamy zamiaru upodabniać się do żadnych z firm , robimy swoje i jak na razie wychodzi nam to dobrze.To jest dopiero początek zmian , które planujemy dodać więc wszystko przed nami .

RE: U.T. ZAWADKA - SCANDINAVIAN TRANSPORT. - Domin162 - 14-11-2015

Od zawsze (moim zdaniem) zawadka miała 1 problem. Cała firma jako tak była spoko (dobre strony internetowe itd.), ale legła na podstawowej rzeczy - skinach.  Gdyby ta firma była oparta o lepsze modele (nie scs), to mogłoby być świetnie. Tym czasem jest bardzo dobrze. Powodzenia Big Grin (IPB)

(14-11-2015, 20:22)Domin162 napisał(a): Od zawsze (moim zdaniem) zawadka miała 1 problem. Cała firma jako tak była spoko (dobre strony internetowe itd.), ale legła na podstawowej rzeczy - skinach.  Gdyby ta firma była oparta o lepsze modele (nie scs), to mogłoby być świetnie. Tym czasem jest bardzo dobrze. Powodzenia Big Grin (IPB)

U nas w oddziale nie ma żadnego ciągnika z SCS'u.Zakupiliśmy niedawno konwertowane modele z GTS'a i obecnie czekamy jak obsadzimy wszystkie zestawy oraz zrobimy skiny.

RE: U.T. ZAWADKA - SCANDINAVIAN TRANSPORT. - FoRMikE - 23-11-2015

Nowa baza,nowy plan na firmę Wink (IPB)

[Obrazek: 22886440589_d794f2a5b0_z.jpg]

[Obrazek: 22958544170_b49887d0fa_z.jpg]

[Obrazek: 22500129274_555749a753_z.jpg]

[Obrazek: 23122876685_20c2929f28_z.jpg]

[Obrazek: 22625951184_45b69647e6_z.jpg]

[Obrazek: 22958545510_fab17dcf89_z.jpg]