Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
W trasie z Benkami... - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339)
+--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340)
+--- Wątek: W trasie z Benkami... (/thread_w-trasie-z-benkami_32263)

W trasie z Benkami... - Zwiadek - 29-02-2016

Na początku chciałbym podziękować dla moderatora za spełnienie mojej prośby co do usunięcia tematów. Jako firma chcemy rozpocząć nowy rozdział w naszym prawie półtorarocznym istnieniu i tamten okres za sobą zamknąć Smile (IPB) Wszystkie aktualności znajdziecie u nas na FB, w tym temacie będziemy umieszczać tylko i wyłącznie zdjęcia.

Firmowy FACEBOOK

A tutaj ''krótki'' cytat z FB:

Cytat:Czas na małe sprostowanie z naszej strony. Ostatnio mogliście zauważyć brak naszej aktywności na forach czy FB. Na dobrą sprawę to usunęliśmy całą naszą aktywność, ale nie dlatego, że mamy zamiar zamykać firmę jak niektórzy starali nam się to wmówić Smile (IPB) Firma obecnie przechodzi największą rewolucję w swojej historii. Pożegnał się z nami jeden z właścicieli firmy, który był odpowiedzialny za mody. Nie urawliśmy z nim kontaktu jednak stwierdził, że rezygnuje z udziału w VSkach, wiec uszanowaliśmy jego decyzję. Tak jak wyżej napisałem, był on odpowiedzialny za nasze modyfikacje, a drugiej takiej osoby, która byłaby w stanie poświęcić temu tyle pracy w szeregach firmy niestety nie posiadamy. Tak czy inaczej Edku dziękujemy za cały wkład w firmę, bez Ciebie tak to by nie wyglądało Smile (IPB) Zostając przy modach jak pewnie wszyscy zauważyliście to jakieś tam nasze firmowe rzeczy krążą po internecie. Cóż... każdy konflikt ciągnie za sobą jakieś minusy i tak było tym razem. Tak czy inaczej wszystko jest już w porządku i cieszcie się modami póki nie przyjdzie aktualizacja Smile (IPB) Serdecznie pozdrawiam w tym momencie Transpol za jazdę w naszych barwach, świetna reklama Panowie, dzięki ! Smile (IPB) Obecnie wszystko przygotowujemy, aby móc ruszyć gotowym w 100% projektem. Myślę, że do końca tygodnia na pewno zobaczycie ukończoną, nową wersję Benka. Więcej Wam zdradzić nie mogę. Kolejna sprawa  to nowe osoby w firmie. Niestety przejechaliśmy się na tym, że przyjmowaliśmy sporą liczbę osób. Parę osób wyleciało, parę się zwolniło bo stwierdziło, że nie ma czasu, aby czynnie działać w naszej firmie. Obecnie ekipa liczy około 27 osób i póki co na takiej liczbie się zatrzymamy. Liczy się jakość, a nie ilość i w tym przypadku to się idealnie sprawdza. Tak czy inaczej rekrutację zamykam i nie planuję póki co jej wznawiać, bardzo mi przykro, ale nawet osoby dopisane do kolejki nie zostaną przyjęte z tego względu, że trzeba trzymać porządek w firmie. Na koniec napiszę tylko jedno. Nie musicie się o nas dodatkowo martwić, pilnujcie swojego nosa, a my jeszcze pokażemy co mamy do zaoferowania.
Pozdro !

Pierwsze fotki już wkrótce.

RE: W trasie z Benkami... - manana - 16-03-2016

[Obrazek: ets2_00528.png]

RE: W trasie z Benkami... - AdMaster - 16-03-2016

Po dość długawym urlopie dzisiaj ruszam ponownie na Europejskie szlaki. Znów powrót na Premium, ale czuję, że ta współpraca będzie układać się całkiem nieźle. :Smile (IPB)
Dolewamy do pełna i ogień na tłoki. 

[Obrazek: 25533502470_0c7acd9828_z.jpg]

Do zo!

RE: W trasie z Benkami... - Zwiadek - 19-03-2016

Temat do zamknięcia, przepraszam za ostatnie zamieszanie.