Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Symulatory (https://modscenter.pl/forum_symulatory_1153)
+--- Dział: Euro Truck Simulator 2 (https://modscenter.pl/forum_euro-truck-simulator-2_33)
+---- Dział: ETS2 - Download (https://modscenter.pl/forum_ets2-download_36)
+----- Dział: Mapy (https://modscenter.pl/forum_mapy_40)
+----- Wątek: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania (/thread_po%C5%82%C4%85czony-zestaw-map-promods-rusmap-project-balkans-eaa-kolejno%C5%9B%C4%87-%C5%82adowania_32291)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - RedDevill - 02-03-2016

Mapę ProMods można połączyć z kilkoma innymi mapami. Polecam takie ustawienie, bo jest gdzie jeździć i mapy trzymają dobry poziom. Smile (IPB)

Do poprawnego działania map potrzebne są oba DLC - Going East oraz Scandinavia!

1. ProMods 2.01 (kolor czarny/pogrubiony) - warto zaznaczyć, że w nowej wersji mapy znajduje się też mapa Poland Rebuilding
2. RusMap 1.6.1 (kolor zielony)
3. Project Balkans 1.02 (kolor niebieski)
4. EAA Brazil 3.1 (kolor pomarańczowy)
5. ProMods Trailer & Company Pack 1.0 (kolor czarny/pogrubiony)

Kolejność ładowania:
- ProMods Trailer & Co. [Trailer]
- ProMods Trailer & Co. [Company]
- ProMods Trailer & Co. [Company def]
- ProMods Trailer & Co. [Trailer def]

- Project Balkans def
- Project Balkans map
- Project Balkans assets

- RusMap + ProMods road connection
- RusMap map
- RusMap model

- ProMods def
- ProMods map
- ProMods media
- ProMods models 2
- ProMods models 1
- ProMods assets

- RusMap def
- EAA Brazil

Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze wyjaśnione. Miłej gry!

RE: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - sebavr6 - 02-03-2016

Do tego zestawu można dodać też russian open spaces i mapę Egiptu Smile (IPB) sam mam taki zestaw Smile (IPB)

RE: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - UlvMann - 03-03-2016

Pokaż albo wypisz ustawienie map w managerze modów, jeśli możesz. Śmigasz ze wschodniej Rosji do Egiptu albo Brazylii i wszystko działa? A jaki jest czas ładowania takiego zestawu? Wink (IPB)
Ja gram (na razie) na ProMods 2.0 i RusMap 1.6.

RE: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - SebaVR6^^ - 03-03-2016

(03-03-2016, 19:03)UlvMann napisał(a): Pokaż albo wypisz ustawienie map w managerze modów, jeśli możesz. Śmigasz ze wschodniej Rosji do Egiptu albo Brazylii i wszystko działa? A jaki jest czas ładowania takiego zestawu? Wink (IPB)
Ja gram (na razie) na ProMods 2.0 i RusMap 1.6.

Robiłem to z pdf podesłanym od kolegi tutaj podaję linka do pdf:
www83.zippyshare.com/v/7IhTgaeA/file.html

Ładowanie jest troszkę dłuższe od samego promodsa i rusmap. Moja najdłuższa trasa to przeszło 20tyś km z wschodniej Rosji do Rio :Smile (IPB) bez żadnego problemu dojechałem trochę to zajęło Smile (IPB)

Ps Administracjo odzyskałem stare passy do konta więc tamto (sebavr6) można usunąć Smile (IPB)

RE: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - Deorian - 04-03-2016

Siemanko no jest mały problem po dodaniu mapy EAA Brazil przy wczytywaniu wywala mnie do pulpitu dodam tylko że wszystko mam pododawane tak jak opisałeś.

RE: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - SebaVR6^^ - 04-03-2016

(04-03-2016, 08:34)Deorian napisał(a): Siemanko no jest mały problem po dodaniu mapy EAA Brazil przy wczytywaniu wywala mnie do pulpitu dodam tylko że wszystko mam pododawane tak jak opisałeś.

jaką masz wersję? 3.0.1 czy 3.1? bo na 3.1 wywala a na 3.0.1 jest normalnie do 3.1 nie wyszedł jeszcze fix

RE: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - Deorian - 04-03-2016

A widzisz ja mam 3.1 czyli trzeba czekać na fixa Big Grin (IPB)

RE: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - UlvMann - 09-03-2016

Dzięki kolego SebaVR6 za link. W wolnym czasie (może w najbliższy weekend) spróbuję to sobie pościągać i poustawiać wg Twojego planu. Bardzo dobrze zrobiony poradnik. Czy oprócz modów z mapami wymienionymi w tym pdf używasz jeszcze jakichś innych?

RE: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - SebaVR6^^ - 10-03-2016

(09-03-2016, 23:15)UlvMann napisał(a): Dzięki kolego SebaVR6 za link. W wolnym czasie (może w najbliższy weekend) spróbuję to sobie pościągać i poustawiać wg Twojego planu. Bardzo dobrze zrobiony poradnik. Czy oprócz modów z mapami wymienionymi w tym pdf używasz jeszcze jakichś innych?

Tak. min: Scania 4 od Satana, wszystkie AI od jazzycat, mod na lepszą grafikę, kilka paczek naczep. Smile (IPB)

RE: Połączony zestaw map ProMods + RusMap, Project Balkans, EAA - kolejność ładowania - tygrysek28 - 10-03-2016

Fix jest do mapy EAA 3.1 bo mam go mapę z innego forum pobrałem Smile (IPB)