Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Low-Trans Transport Międzynarodowy - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339)
+--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340)
+--- Wątek: Low-Trans Transport Międzynarodowy (/thread_low-trans-transport-mi%C4%99dzynarodowy_32580)

Strony: 1 2

Low-Trans Transport Międzynarodowy - kamiluch1420 - 01-05-2016

Opis firmy:
Low-Trans Transport Międzynarodowy to wirtualna spedycja zajmująca się transportem we naczepach (firankach) typu Low Deck po całej Europie.

Dbamy o to by nasz klient był zadowoly a ładunki były przewożone tylko na Europaletach,dobrze zabezpieczone oraz trafiały do naszych klientów na czas.Nasze usługi sięgają kraji Europy Zachodniej(Niemcy,Francja,itp),Południowej(Włochy,Hiszpania,Portugalia itp),Północnej(Dania,Norwegia,Szwecja itp) oraz kraji byłego Związki Radzieckiego(Rosja,Litwa,Łotwa,Estonia Ukraina,Białoruś itp).

Wirtualna spedycja Low-Trans została założona 26.04.16 roku.

Tym razem nasza VS rezygnuje ze rozpisek na przykład złożonej ze 4 lub 5 tras,kierowcy wybierają kraje do jakich chcą jeździć (po okresie próbnym).(Zlecenia kierowcy regenerują we wirtualnym spedytorze)
Nasze pojazdy spełniają emisje spalin Euro V oraz IV.

Co oferujemy ?:

-Dobre zarobki
-Stałą prace
-Miłe szefostwo
-Prawo do płatnego urlop
-Nasza VS nie stawia granic wiekowych,u nas może zatrudnić się każdy bez względu na wiek

W zamian oczekujemy:

-Kultury osobistej
-Posiadania przynajmniej jednego dodatku DLC terenowego
-Oczywiście orginalnej wersji gry
-Posiadania przynajniej jednej mapy typu Pro Mods 2.01,TSM Map v6.2 czy Rus Map v1.6.1 (oczywiśce mapy nie są wymagane)
-Wykonanie przynajmiej jednego lub dwóch zleceń w ciągu miesiąca

Nasz tabor:

Nasz tabor jak już wspominałem wyżej w opisie firmy nasze pojazdy spełniają emisję spalin Euro V oraz IV.

[Obrazek: 692_2ytuviw.png]

Volvo FH16
Podwozie:4x2
Kabina:Globetrotter XXL
Moc silnika:540km
Stan licznika:32 458km
Wyposażenie:ABS,ESP,2 Łóżka, CB-RADIO,Radio CD,Ogrzewanie postojowe,Wielofunkcyjna kierownica, el.Szyby/Lusterka

[Obrazek: 493_10dvd51.png]

Volvo FH16
Kabina:GlobetRotterdam XL
Podwozie:4x2 low-deck
Moc Silnika:540 KM
Stan Licznika:29 348km
Wyposażenie:ABS,ESP,2 Łóżka, CB-Radio,Radio CD, Ogrzewanie postojowe,Wielofunkcyjna kierownica,el.Szyby/Lusterka

[Obrazek: 766_29upw6w.png]

Man TGX Euro 5 
Podowozie:6x2
Kabina:XXL
Moc Silnika:540km
Stan licznika:30 500
Wyposażenie:ABS,ESP,2 łóżka,CB-Radio,Radio CD,Ogrzewanie postojowe Wielofunkcyjna kierownica,el.Szyby/lusterka

[Obrazek: 746_ets2_00003.png]
Naczepa: Fliegi Mega
Ładowność: 20t
Rok produkcji: 2/2016
Ilość naczep: 3 sztuki
Przypisana ciężarówka: Mercedes Benz 1845, Mercedes Benz 1842
Nasza strona na Facebooku: https://www.facebook.com/Low-Trans-Transport-Mi%C4%99dzynarodowy-1689053978015145/
Forum: http://low-trans.y0.pl/
 ! Poszukujemy Kierowców!
!Poszukujemy firm podwykonawczych!

RE: Low-Trans Transport Międzynarodowy - kamiluch1420 - 12-06-2016

Firma zostaje oficjalnie otwarta poprawiono tabor na ciężarówki o emisji spalin E5. Są to Volvo HF16 2009 w konfiguracji 4x2, 4x2 lowdeck oraz MAN TGX w konfiguracji 6x2.

RE: Low-Trans Transport Międzynarodowy - lulu - 12-06-2016

Chłopie  weź to lepiej zamknij i nic z tym nie rób bo jest coraz gorzej Facepalm (MC)

(12-06-2016, 14:09)lulu napisał(a): Chłopie  weź to lepiej zamknij i nic z tym nie rób bo jest coraz gorzej 
Tak ? A jak było za dużo nowych zestawów to też narzekałeś że jest zbyt nowocześnie. A tak pozatym jak kolega nie ma nic innego do roboty do niech kolega się odczepi o mojej VS bo naprawdę nie mam czasu na dyskusję. A pozatym to zamknę ją kiedy sam uznam że to nie pójdzie i nkt nie ma prawa mi rządzić kiedy mam ją zamknąć a kiedy nie !

PS:Na różnych forach roji się od jeszcze gorszych VSek robionych przez tzw. dzieci ale nie bo ty akurat się na moją VS uwziąłeś  :@ . I jeśli to co piszę jest obrazą lub dyskusją albo jakąś inną kłutną to przepraszam ale bronię mojej VS. Ok nie każdemu się podoba każdy może mieć swoje zdanie ale niech każdy swoje zdanie trzyma dla siebie bo to co napisał kolega lulu to jest przykre. A tak poza tym lulu jak to pisze w twojej sygnaturze Początki zawsze są trudne !

RE: Low-Trans Transport Międzynarodowy - nirwana9 - 12-06-2016

Pozwolę wtrącić swoje 5 groszy jakie mam zdanie na temat nowotwartych VS'sek a między "januszowskim, małoperspektywicznymi komentarzami przewyższające siebie wartosciowość wmawianą w głowie i próbójąc innym wmawiać coś.

Powiem tak :
Dzieci handlarze pamiętacie jak wy jeszcze nie handlowaliście modelami z TS czy z innych sklepów tylko sami biedę klepaliście z ETS (1) oraz z GTS- wtedy każdy się jarał jak by miał w gaciach kisiel - ok teraz przeszła era na Turbosquid to teraz te wcześniejsze modele są porzucone i mają mokro na widok z TS.

Każdy ma prawo NA POCZĄTEK otworzyć firmę z badziewną jakością a póżniej w czasie rozwoju starać się zaopatrzyć w lepsze... Bez względu na to czy umie zmdelera czy wynajął "janusza zmodelerowca" I tak najlepiej na początek SCSowskimi modelami albo z DL i je przemalować! A póżniej właściciel by mógł zdecydować się czy chce mieć lepsze auta to nauczy się zmodelera - poradniki są w internecie to już by miał wtedy wypas Smile (IPB)

a teraz do rzeczy : LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIE z tym nadużywaniem "pseudo"hejtu - Robicie to specjalnie bo chcecie sami pokazać że jesteście lepsi albo macie podwyższoną wartość wmówioną w pustym łbie po fajkach czy używkach...

Tak czy siak swoją drogą hejtujecie innych że mają gówniane auta czy naczepy a sami mody robicie metodą na Janusza że prawie każdy do mnie pisze z problemami że mod nie działa i muszę im tłumaczyć a dalej janusznictwo się szerzy i dalej nie działaja mody albo paskudnie wygląda - przez takie cos są stąd negatywne komentarze...

Swoją drogą więcej perspektyw w myśleniu zacznijcie mieć - np słabe bo oryginalne albo z DL - a dlaczego ? bo może nie umie zmodelera czy innych programów, słaba grafika ? - bo może nie ma takiego wypasionego komputera jak wy, które rodzice wam kupili ? Jeździcie często innych za grafikę - skoro się nie podoba to kupcie mu komputer jak was było stać na mocniejszy i lepszy, wypadałoby biedniejszemu pomóc Smile (IPB) A więc troche dystansu do nadużywania hejtów Wink (IPB)

@kamiluch1420 Nie przejmuj sie - oni nie umieją myśleć perspektywami i gadają jak kobiety podczas okresu i się sami kompromitują swoim gadaniem bo raz mówi za nowe, ogarniasz a potem mówią ale kiepskie - Jedna rada : Nie stosuj się do ludzi za bardzo - rób od siebie i tak jak TY chcesz a nie tak jak oni chcą Smile (IPB)

Pozdrawiam, i proszę to dzieciaczki wszystko przemyśleć moze wam się zaćmione ciemnogrodzkie głowy odsłonią i klapki na oczach podniesiecie i zrozumiecie co się dzieje przez to Smile (IPB) Cześć.

Mam nadzieję że to co napisał nirwana9 dotrze do tych co tylko by chcieli narzekać na innych. W każdym razie poszukuje dwóch kierowców.
Cv wysyłamy na forum www.low-trans.y0.pl
Wzór CV:
1.Czy pracowałeś kiedyś w innych vs ?
2.Masz trochę pojęcia w prowadzeniu pojazdów typu low deck lub busów ?
3.Ile zleceń jesteś w stanie wykonać ?
4.Ile czasu jesteś w stanie poświęcić ?
5.Potrafisz obsługiwać się MyVtc oraz programem wirtualny spedytor ?
6.Dlaczego chcesz się u nas zatrudnić ?
Max.czas na rozpatrzenie wynosi 24 godz.
Wszelkie pytania typu czy mam już tą prace pod tymi pytaniami lub na pw automatycznie przyczyniają się do automatycznego nierozpatrzenia podania.
Wybierzemy dwa najlepsze podania.
PS: Jeśli nie masz zamiaru pracować u nas lub uważasz że nasza VS jest lipna to nawet nie pisz podania Smile (IPB)
Wymagania:
-min. 15 lat
-Kultury osobistej
-Wykonywanie dostaw na czas

RE: Low-Trans Transport Międzynarodowy - lulu - 13-06-2016

(12-06-2016, 15:41)nirwana9 napisał(a): Pozwolę wtrącić swoje 5 groszy jakie mam zdanie na temat nowotwartych VS'sek a między "januszowskim, małoperspektywicznymi komentarzami przewyższające siebie wartosciowość wmawianą w głowie i próbójąc innym wmawiać coś.

Powiem tak :
Dzieci handlarze pamiętacie jak wy jeszcze nie handlowaliście modelami z TS czy z innych sklepów tylko sami biedę klepaliście z ETS (1) oraz z GTS- wtedy każdy się jarał jak by miał w gaciach kisiel - ok teraz przeszła era na Turbosquid to teraz te wcześniejsze modele są porzucone i mają mokro na widok z TS.

Każdy ma prawo NA POCZĄTEK otworzyć firmę z badziewną jakością a póżniej w czasie rozwoju starać się zaopatrzyć w lepsze... Bez względu na to czy umie zmdelera czy wynajął "janusza zmodelerowca"  I tak najlepiej na początek SCSowskimi modelami albo z DL i je przemalować! A póżniej właściciel by mógł zdecydować się czy chce mieć lepsze auta to nauczy się zmodelera - poradniki są w internecie to już by miał wtedy wypas Smile (IPB)

a teraz do rzeczy : LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIE  z tym nadużywaniem "pseudo"hejtu - Robicie to specjalnie bo chcecie sami pokazać że jesteście lepsi albo macie podwyższoną wartość wmówioną w pustym łbie po fajkach czy używkach...

Tak czy siak swoją drogą hejtujecie innych że mają gówniane auta czy naczepy a sami mody robicie metodą na Janusza że prawie każdy do mnie pisze z problemami że mod nie działa i muszę im tłumaczyć a dalej janusznictwo się szerzy i dalej nie działaja mody albo paskudnie wygląda - przez takie cos są stąd negatywne komentarze...

Swoją drogą więcej perspektyw w myśleniu zacznijcie mieć - np słabe bo oryginalne albo z DL - a dlaczego ? bo może nie umie zmodelera czy innych programów, słaba grafika ?  - bo może nie ma takiego wypasionego komputera jak wy, które  rodzice wam kupili ?  Jeździcie często innych za grafikę - skoro się nie podoba to kupcie mu komputer jak was było stać na mocniejszy i lepszy, wypadałoby biedniejszemu pomóc Smile (IPB) A więc troche dystansu do nadużywania hejtów Wink (IPB)

@kamiluch1420  Nie przejmuj sie - oni nie umieją myśleć perspektywami i gadają jak kobiety podczas okresu i się sami kompromitują swoim gadaniem bo raz mówi za nowe, ogarniasz a potem mówią ale kiepskie -  Jedna rada : Nie stosuj się do ludzi za bardzo - rób od siebie i tak jak TY chcesz a nie tak jak oni chcą Smile (IPB)

Pozdrawiam, i proszę to dzieciaczki wszystko przemyśleć moze wam się zaćmione ciemnogrodzkie głowy odsłonią i klapki na oczach podniesiecie i zrozumiecie co się dzieje przez to Smile (IPB)  Cześć.

Tylko zrozum przez takie pseudo VS cała "ekskluzywność" spada na łeb. W sumie nie wiem co ci mam napisać bo nie jestem nauczony niedbalstwa ,a ta Vs je właśnie przykładem lenistwa i robieniem wszystkiego na ślinę krótko mówiąc to jest robienie firm na "Janusza"... A później domyślanie się dlaczego mam negatywne komentarze od typka który ma pojęcie albo domyślanie się dlaczego nikt tego nie komentuje. Dla twojej wiadomości to nie jest "HEJT" tylko to jest moja szczera opinia na jakiś temat w tym przypadku na temat tego czegoś. Odniosę w sumie do tego co tu napisałeś "Robicie to specjalnie bo chcecie sami pokazać że jesteście lepsi albo macie podwyższoną wartość wmówioną w pustym łbie po fajkach czy używkach... " akurat lekko nie trafiłeś we mnie tym gdyż jakoś do używek mnie nie ciągnie ,ale fakt robie to specjalnie by wymusić tutaj na tym forum od niektórych tego by nie robili za przeproszeniem gówna tylko porządne firmy z porządnym taborem i porządnymi relacjami bo z takim podejściem jak twoje drogi nirvana to nie dziwmy się że to forum idzie za przeproszeniem na gimbusiarskie dno... Zostali tutaj ludzie którzy są tu tylko z sentymentu , albo ci którzy mają problem z jakąś pierdołą ,a tak to wszyscy uciekli stąd na inne fora które nie oszukujmy się są trochę lepsze... Sprawa modeli z D/l i te od SCS-u... Pamiętasz może moją pierwszą VS którą tutaj sobie otworzyłem ? Jeżeli nie to szkoda , ale cały tabor był złożony z d/l i jakoś to wyglądało i nikt nie narzekał bo wszystko było zrobione z głową oraz wszystkie modele były dobierane nie na odpierdziel. I tak na koniec kompromitujecie się tylko wy którzy robicie takie przysłowiowe gówno na które się nie da się patrzeć , powodujecie to żę nikt tutaj na forum praktycznie nie zagląda. Także mała rada do wszystkich otwórzcie swoje " zaćmione ,ciemnogrodzkie, tolerancyjne łby i spróbujcie nie spierniczyć sprawy jak to było z HTS bo później będzie tylko płacz i szloch.

RE: Low-Trans Transport Międzynarodowy - kamiluch1420 - 13-06-2016

Proszę o zamknięcie tematu na 2 tygodnie. Zdecyduje co dalej będzie z tą VS. Z forum również znikam na ten czas, a ty lulu dałem ci negatywną ocenę bo ty mnie obraziłeś no chyba że mnie przeprosisz.

RE: Low-Trans Transport Międzynarodowy - lulu - 13-06-2016

(13-06-2016, 07:48)kamiluch1420 napisał(a): Proszę o zamknięcie tematu na 2 tygodnie. Zdecyduje co dalej będzie z tą VS. Z forum również znikam na ten czas, a ty lulu dałem ci negatywną ocenę bo ty mnie obraziłeś no chyba że mnie przeprosisz.

Gdzie cie obraziłem ? XD

RE: Low-Trans Transport Międzynarodowy - kamiluch1420 - 13-06-2016

Tak jak mówiłem proszę o zamknięcie tematu na 2 tygodnie, lulu ja już wiem czym mnie obraziłeś, a obraziłeś mnie tym że niby jest gorzej niż było i żebym to zamknął ale powiem tak, zamknąć to możesz sobie szafę w domu VSki się likwiduje a nie zamyka.