Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
EU-Nationality Transport i Spedycja - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339)
+--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340)
+--- Wątek: EU-Nationality Transport i Spedycja (/thread_eu-nationality-transport-i-spedycja_32861)

EU-Nationality Transport i Spedycja - JouBox - 11-06-2016

Poszukujemy kierowców! (GG)!

[Obrazek: 27598062465_1925d2e3f8_b.jpg]

Wszystko o EU-Nationality Transport i Spedycja

Jesteśmy młodzi na rynku virtualnych spedycji, data założenia to 02.02.2016r., ale oficjalnie dostępna dla was jest od dnia 11.06.2016r. Głównym założycielem jest JouBox. Firma specjalizuje się w przewozie ładunków stałych, czyli te które zmieszczą się na paletach. Poza transportem paletowy zajmujemy się również przeprowadzkami. Nasza załoga jest młoda jak i zarówno wykwalifikowana. Naszym klientom gwarantujemy profesjonalny transport, przyjazd na czas i miły team. Firma cieszy się uznaniem klientów z Polski jak i zarówno za granicy. Posiadamy stałych klientów dzięki którym możemy kursować za granicę m.in. do Włoch, Węgier, Francji i Belgii. Tabor składa się z ciągników siodłowych marki Volvo. Naczepy które posiadamy w naszej flocie to naczepy znanego producenta Krone.

Nasze zestawy

Zestaw nr 1. Volvo FH 13 + Krone Profi liner
[Obrazek: 27525246771_47dc294b65_b.jpg]ets2_00043 by JouBox, on Flickr

Marka: Volvo
Model: FH 13
Rok produkcji: 2005
Numery rejestracyjne: DW 852DS

Zestaw nr 2. Daf 95 XF + Krone Profi liner

[Obrazek: 27525256811_c7889112ce_b.jpg]ets2_00011 by JouBox, on Flickr

Marka: Daf
Model: 95 XF
Rok produkcji: 1985
Numery rejestracyjne: DW 87HGY

Linki:

E-mail firmowy: eunationality@wp.pl

RE: EU-Nationality Transport i Spedycja - Damian54 - 11-06-2016

Ładnie i skromnie chociaż przydałby się jakiś skin ale rozumiem że to tylko na początku i z czasem wprowadzisz malowania firmowe Big Grin (IPB). Powodzenia życzę . Wink (IPB) Tylko przerejestruj volvo Big Grin (IPB)

RE: EU-Nationality Transport i Spedycja - JouBox - 11-06-2016

(11-06-2016, 14:17)Damian54 napisał(a): Ładnie i skromnie chociaż przydałby się jakiś skin ale rozumiem że to tylko na początku i z czasem wprowadzisz malowania firmowe Big Grin (IPB). Powodzenia życzę . Wink (IPB) Tylko przerejestruj volvo Big Grin (IPB)

Dziękujemy, powiem tak chcę zacząć realnie, volvo jest w fazie przerejestrowywania. Malowania mam już tylko będzie na kolejnych zestawach. Szerokości Smile (IPB)

RE: EU-Nationality Transport i Spedycja - PikPok - 11-06-2016

A gdzie DAF XF 105...? Smile (IPB))) tak fajnie pasowalby obok tego starszego. Skiny, no czytalem ze beda to fajnie, bo logo jest bardzo dobre, mnie sie podoba przynajmniej. Na stronie firmy bylem, no moglaby ona byc taka troszke jakby lepsza ale ok...nie odrazu Krakow postawiono. Fajnie, ze jest formularz do rekrutacji i e-tacho..tez dobra sprawa. Smile (IPB) Powodzenia dla Was ! Smile (IPB)

RE: EU-Nationality Transport i Spedycja - JouBox - 11-06-2016

(11-06-2016, 16:16)PikPok napisał(a): A gdzie DAF XF 105...? Smile (IPB))) tak fajnie pasowalby obok tego starszego. Skiny, no czytalem ze beda to fajnie, bo logo jest bardzo dobre, mnie sie podoba przynajmniej. Na stronie firmy bylem, no moglaby ona byc taka  troszke jakby lepsza ale ok...nie odrazu Krakow postawiono. Fajnie, ze jest formularz do rekrutacji i e-tacho..tez dobra sprawa. Smile (IPB) Powodzenia dla Was ! Smile (IPB)

Dziękuję za miłe słowo, aktualnie mam problem coś z tym formularzem do rekrutacji i ciągle myślę co nie tak pisze Smile (IPB) E-tach muszę kilka funkcji poprawić i będzie wszystko działać Big Grin (IPB) Daf może będzie jak kierowcy będą