Gra wywaliła po aktualizacji systemu do pulpitu uszkodziło save - przeniesiono przez nirwana9 - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: Gra wywaliła po aktualizacji systemu do pulpitu uszkodziło save - przeniesiono przez nirwana9 (/thread_gra-wywali%C5%82a-po-aktualizacji-systemu-do-pulpitu-uszkodzi%C5%82o-save-przeniesiono-przez-nirwana9_33203) |
Gra wywaliła po aktualizacji systemu do pulpitu uszkodziło save - przeniesiono przez nirwana9 - Sebol210 - 24-08-2016 Siema dziś taki miałem przypadek z grą ATS gdy włączyłem grę przed nią miałem aktualizacje systemu poniżej pokażę gdy ją włączyłem po tej aktualizacji po odczytaniu save weszłem do gry menu zawiesiło mi się po czym wywalił komunikat że American Truck Simulator przestał działać włączyłem ponownie grę uszkodziło mi savę bo gra się zawiesiła odczytałem ją gdy zobaczyłem do loga gry był taki błąd pokaże go poniżej to pierwszy błąd wiecie może o co z nim chodzi do wczoraj miałem czysty log gry do kiedy dziś gra mi się zawiesiła a gdy grę odczytałem weszłem do loga gry zobaczyłem drugi błąd wiecie może o co z nim chodzi dam go niżej czy mogę jakoś save naprawić żeby nie było tych dwóch błędów i tego jednego co jestem grze proszę o pomoc co mam z tym zrobić przez co gra mi się zawiesiła Aktualizacja zbiorcza dla systemów Windows 10 Version 1607 opartych na procesorach x64 (KB3176934) Aktualizacja systemu Windows 10 Version 1607 dla komputerów z procesorami x64 (KB3176936) 00:01:13.414 : <ERROR> f:\build_bot\ssd_win_slave\final_build_ats_13_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(477): A?$array_t@V?$link_ptr_t@Vsun_profile_u@prism@@@prism@@@prism@@QEBAAEBV?$link_ptr_t@Vsun_profile_u@prism@@@1@_K@Z: Index outside array boundaries. RE: Gra wywaliła po aktualizacji systemu do pulpitu uszkodziło save - Szeryff123 - 24-08-2016 Zaktualizuj sterowniki zasilacza. RE: Gra wywaliła po aktualizacji systemu do pulpitu uszkodziło save - Sebol210 - 24-08-2016 Pierwsze słyszę że są sterowniki do zasilacza. :rotfl: a skąd ja mam wiedzieć jakie sterowniki jedynie od karty instaluje jak są nowe mam najnowsze RE: Gra wywaliła po aktualizacji systemu do pulpitu uszkodziło save - rogi0051 - 24-08-2016 Dużo masz modów? Spróbuj na nowym profilu, lub wyłącz wszystkie na starym (tym uszkodzonym) RE: Gra wywaliła po aktualizacji systemu do pulpitu uszkodziło save - Sebol210 - 24-08-2016 Tak dużo nie? tylko trzy w folderze mod i jeden pobrany z warsztatu Steam po co mam wyłączać coś gra się zawiesiła wczoraj wczoraj po uszkodzeniu wczytałem mimo to że uszkodzony grałem wczoraj tyle i nic tylko ten błąd zostanie w logu żebym wiedział że się zawiesi bym sobie zrobił kopię save przed włączeniem gry RE: Gra wywaliła po aktualizacji systemu do pulpitu uszkodziło save - MinusPL - 25-08-2016 Edit: Save jest cały, więc pisanie wątku o błędzie, którzy rzekomo uszkodził save jest totalnie bez sensu według mnie. Błąd dotyczy prostej sprawy - Silnik Prism3D odwołał się do czegoś czego nie ma w plikach gry / moda co poskutkowało tym błędem. W większości przypadków gra działałaby dalej, ale jak widać czasem ma kaprys trzasnąć crasha. |