Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
WIELPOL - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Symulatory (https://modscenter.pl/forum_symulatory_1153)
+--- Dział: Euro Truck Simulator 2 (https://modscenter.pl/forum_euro-truck-simulator-2_33)
+---- Dział: ETS2 - Galeria (https://modscenter.pl/forum_ets2-galeria_470)
+---- Wątek: WIELPOL (/thread_wielpol_34004)

Strony: 1 2 3 4

WIELPOL - Poznaniak - 09-12-2016

[Obrazek: 144332707p6bez.jpg]

WIELPOL

VIRTUALNY TRANSPORT&SPEDYCJA

WIELPOL Firma założona w 2002 roku przez Marcina Chmielowskiego. Siedziba firmy mieści się w Pile przy ulicy Galicjusza 193. Firma WIELPOL specjalizuje się w transporcie Międzynarodowym na terenie całej Europy. Zajmujemy się transportem na naczepach typu Firana oraz Chłodnia. Na dzień dzisiejszy nasza flota pojazdów liczy sobie cztery zestawy. Posiadamy pojazdy o emisji spalin EURO 5 oraz EURO 6. W składzie naszej firmy posiadamy kadrę młodych a zarazem wysoko wykwalifikowanych pracowników. Nasza firma stawia na młodych ludzi dlatego też w składzie naszej firmy posiadamy czworo kierowców w wieku od 27 do 33 lat dla których transport to pasja oraz styl życia. Firma WIELPOL z dniem 1 grudnia została partnerem zaprzyjaźnionej Firmy z Poznania MI-TRANS.

HISTORIA FIRMY! (GG)!

Historia powstania firmy nie jest z byt długa. Wszystko zaczęło się od tego że w 1990 roku mój tata założył własną prywatną firmę transportową o nazwie KRZYŚ-TRANS. W tamtych czasach firmy transportowe miały ogromny popyt więc mój ojciec więcej czasu spędzał za kierownica niż w domu. Namawiał mnie bym po zakończeniu studiów dołączył do niego ale mnie to nie kręciło i wybrałem inna drogę. Ale niestety potem zaczęły się kłopoty ojciec zaczął chorować i podczas jednego niedzielnego obiadu zaproponował mi i mojej żonie że może przejmiemy firmę. Pierw były obawy moja żona miała dobra pracę ja też nie narzekałem na zarobki ale przeglądając statystyki firmy stwierdziliśmy że może warto by było spróbować by w przyszłości zabezpieczyć przyszłość naszych dzieci. W tym samym czasie spotkałem starych dobrych znajomych za czasów Szkoły właścicieli MI-TRANSu. Doradzili mi bym się nie wachał i wszedł w ten interes bo nie pożałuję. Tak też zrobiłem i 1 grudnia 2002  roku zostałem szefem KRZYŚ-TRANSu. Wraz z żona stwierdziliśmy ze czas zmienić nazwę oraz logo. Rozpisywaliśmy nazwy na kartkach i co zabawne nazwę wymyślił nasz czteroletni syn. Przyniósł nam kartkę na której kolorowymi kredkami był napis WIELPOL. Stwierdziliśmy że nawet się fajnie składa bo początek oznacza województwo a końcówka Kraj w którym mieszkamy. Na początku posiadaliśmy dwa zestawy Renault Premium z chłodnią oraz Iveco Stralis z firaną . Zostawiliśmy kierowców którzy  pracowali dla nas do roku 2012. Niestety musieliśmy się z nimi rozstać bo przeszli na zasłużoną emeryturę. A nasza firma znów zaczęła łapać tendencję spadkową. Wraz z żoną stwierdziliśmy że wóz albo przewóź zaciągneliśmy kredyt w banku pod zastaw firmy oraz domu. Sprzedaliśmy stare zestawy a zakupiliśmy zupełnie nowe zestawy zatrudniliśmy młodzież i zaczęliśmy wracać na prostą. Zaczęliśmy nawet mała rywalizację jak równy z równy z MI-TRANSem czysto przyjacielską oczywiście. No i w końcu nadszedł ten dzień że spotkaliśmy się z IRKIEM i KRZYŚKIEM i stwierdziliśmy że połączymy siły. Jak my potrzebujemy pomocy to oni pomagają nam a jak oni to my im. Obecnie pracujemy ze sobą dziewięć dni ale jest to przyjemna współpraca nasi kierowcy złapali wspólny język spedycja oraz mechanicy też żyją ze sobą w zgodzie cóż chcieć więcej. Mam nadzieję że tak pozostanie na długie lata.

WSPÓŁPRACA Z FIRMĄ
[Obrazek: imagesirs7w.jpg]
MI-TRANS

KIEROWCY
Adam(LOLEK)
Michał(KILER)
Oscar(MAŁY)
Marcel(PELE)

TABOR
IVECO HI-WAY 500 Km.
Rok Produkcji 2013
Kierowca Adam(LOLEK)

[Obrazek: 3634ycb.jpg]
DAF XF 105 510 Km.
Rok Produkcji 2012
Kierowca Michał(KILER)

[Obrazek: 364clwa.jpg]
VOLVO FH 16 500 Km.
Rok Produkcji 2014
Kierowca Oscar(MAŁY)

[Obrazek: 36ltzxt.jpg]
DAF XF 106 510 km.
Rok Produkcji 2015
Kierowca Marcel(PELE)

[Obrazek: 36jfluc.jpg]

WIELPOL JEST PRAWDZIWA FIRMĄ
Z RACJI BEZPIECZEŃSTWA ORAZ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH NAZWA ZOSTAŁA ZMIENIONA! (GG)!

W PROWADZENIU TEJ STRONY POMAGAJĄ NAM KOLEDZY Z MI-TRANS-u! (GG)!

JUŻ NIE DŁUGO SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAMY NA FOTORELACJE! (GG)!

FOTO RELACJE BĘDĄ TWORZYĆ NASI KIEROWCY! (GG)!
BĘDĄ TO NA POCZĄTKU OPISY I ZDJĘCIA TAKIE JAK W MI-TRANSIE! (GG)!

Z TEGO MIEJSCA PRAGNĘ PODZIĘKOWAĆ IRENEUSZOWI ORAZ KRZYSZTOFOWI ZA PRZYJĘCIE NAS POD SWOJE SKRZYDŁA! (GG)!

Z WYRAZAMI SZACUNKU MARCIN CHMIELOWSKI PREZES FIRMY

[Obrazek: 14433270787zoz.jpg]
WIELPOL

RE: WIELPOL - Poznaniak - 09-12-2016

POZNAŃ(PL)-ŁÓDŹ(PL)

173 Km.

TRASA
Adam(LOLEK)

Dobry Wieczór! (GG)! Nie wiem od czego bu tutaj zacząć z racji że nasi koledzy po fachu mają już przysłowiowe koty za płoty. No ale dobra zacznę może od tego że napiszę małą notkę o sobie. Więc tak mam na imię Adam mam 27 lat a w WIELPOL-u  pracuję od czterech lat. W pracy poruszam się Iveco HI-WAY o mocy 500 koni mechanicznych z naczepą chłodnią krone. Zestaw taki sam jak w realu ale oczywiście inne malowanie. Jeśli coś przyjdzie mi do głowy odnośnie mojej osobie dodam w następnej foto relacji. A teraz do rzeczy Virtual. W poniedziałek rano dostałem telefon z firmy że mam krótką trasę z Poznania do Łodzi. Trochę mnie zaskoczyli z racji że zawsze Niemcy albo Francja a tu niecałe dwieście kilometrów w jedną stronę. No ale skoro trzeba to trzeba. Na bazie byłem o 16:00 bo start o 17:00 a z racji że zestaw zostawiłem pod rampą to nasz wózkowy się wykazał i załadował towar na naczepę. Szybki strzał do biura po dokumenty a na nich w rubryce towar 21 ton mrożonek. Żyć nie umierać trasa krótka to człowiek chociaż pociągnie konkretny ładunek. Trasa na luzie spokojna zero korków jednym słowem puste autostrady i landy. Rozładunek w Łodzi też nie będę narzekał bo rozładowali jednego Niemca i wzięli się za mnie. Po niż kilka bo zaledwie parę fotek ale od czegoś trzeba zacząć! (GG)!

MOJA PEREŁKA
[Obrazek: 369cuur.jpg]
ZAŁADOWANY RUSZAM NA ŁÓDŹ
[Obrazek: 36jnus6.jpg]
WYLOCIK Z POZNANIA
[Obrazek: 365uuuz.jpg]
ZŁODZIEJE BIORĄ PIENIĄDZE ZA AUTOSTRADY A JAKIE DROGI W POLSCE MAMY KAŻDY DOBRZE WIE
[Obrazek: 36t1udh.jpg]
CORAZ BLIŻEJ DO ŁODZI
[Obrazek: 36nwu05.jpg]
ŁÓDŹ
[Obrazek: 3667udy.jpg]
ROZŁADUNEK
[Obrazek: 36cdudz.jpg]
Tak wiem wiem nic szczególnego ale od czegoś trzeba zacząć. Z racji że Marcin rozpoczął tutaj nowy wątek postanowiłem że coś dodam. A że akurat wracamy z Piotrkiem z MI-TRANSU na dwa zestawy to stwierdził że mi na przerwie pomoże.

DZIĘKI SZYBKI! (GG)! (GG)
SZEROKOŚCI ! (GG)!

[Obrazek: 144332707f9uzz.jpg]
WIELPOL

RE: WIELPOL - biglaskos - 09-12-2016

Bardzo przyjemny opis. Witamy na wirtualnych trasach i życzymy samych sukcesów.

RE: WIELPOL - Poznaniak - 09-12-2016

(09-12-2016, 22:37)biglaskos napisał(a): Bardzo przyjemny opis. Witamy na wirtualnych trasach i życzymy samych sukcesów.

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY! (GG)!

RE: WIELPOL - brzozowa17 - 09-12-2016

LOLEK NIBY TAKI WSTYDLIWY A JAKO PIERWSZY WYRWAŁ SIĘ DO FOTO RELACJI :Smile (IPB)

RE: WIELPOL - Poznaniak - 10-12-2016

POZNAŃ(PL)-NICEA(F)

1707 Km.

TRASA
Marcel(PELE)

Dobry wieczór wszystkim! (GG)! Chciał bym na wstępie napisać kilka słów o sobie. Mam na imię Marcel mam 29 lat i pochodzę z Pobiedzisk. Od 4 lat pracuję jako kierowca w firmie WIELPOL mającą siedzibę w Pile. Do pracy dostałem się poprzez kolegę Adama który jako pierwszy został tutaj przyjęty. Po okresie próbnym i trasach na podwójnej obsadzie z Adamem dostałem swój zestaw którym jest DAF E6 o mocy 510 Km. Obecnie wykonuję transport na trasach Polska-Francja i zazwyczaj wożę stal papier lub też materiały budowlane. Po tym jak firma w której pracuje podpisała partnerstwo z firma MI-TRANS postanowiliśmy z chłopakami pójść ich śladami i dzielić się z wami foto relacjami z virtualnych tras i pomieszać to z życiem realnym. Tak więc wczoraj będąc na pauzie trochę pograłem w ETS2 i postanowiłem że coś wam tutaj zaprezentuję. We wtorek wieczorem otrzymałem telefon ze spedycji że rano o jedenastej wyruszam w trasę do Nicei. Szybkie zakupy pakowanie do auta, Naczepa załadowana przez innego kierowcę 12 tonami jakiś wycinków z blachy stalowej. Trasa przebiegała sprawnie  więc Daf szedł pełną mocą. Rozładunek mniej sprawny bo jak to Francuzi mają czas na wszystko ale co tam pod rampą stoję to już opóźnienia nie dostanę. A po niżej łapcie kilka zdjęć z trasy! (GG)!

ZAŁADOWANY SPAKOWANY MOŻNA RUSZAĆ
[Obrazek: 361euwc.jpg]
POZNAŃ ZA MNĄ
[Obrazek: 36qguz5.jpg]
WJAZD NA A2 I OD RAZU BRAMECZKI
[Obrazek: 36sszi2.jpg]
GONIMY NA BERLIN
[Obrazek: 369maio.jpg]
ŚWIECKO
[Obrazek: 36bdayy.jpg]
GONIMY NA NORYMBERGIE
[Obrazek: 36vgz9g.jpg]
CORAZ BLIŻEJ SZWAJCARIA
[Obrazek: 36wqzf5.jpg]
PAUZA GRANICA NIEMCY - SZWAJCARIA 716 Km. DO CELU
[Obrazek: 36qqbvg.jpg]
GOTTHARD
[Obrazek: 36z2ytd.jpg]
TURYN NA PEŁNEJ
[Obrazek: 36hlajg.jpg]
WŁOCHY
[Obrazek: 36nfywn.jpg]
CZŁOWIEK SOBIE JEDZIE A TU RADIO ZACZYNA SZUMIEĆ ZASIĘG W TELEFONIE GINIE A TU TAKA ATRAKCJA MEGA TRANSFORMATOR
[Obrazek: 36unzux.jpg]
POWOLI DO CELU
[Obrazek: 36folnd.jpg]
TAKIE WIDOKI PRZED GRANICĄ Z FRANCJĄ
[Obrazek: 36gczca.jpg]
VIVE LA FRANCE
[Obrazek: 36n6l7q.jpg]
ALLIANZ RIVIERA NICEA
[Obrazek: 36e5b5n.jpg]
NICEA
[Obrazek: 3697zzz.jpg]
ROZŁADUNEK
[Obrazek: 36vlz25.jpg]
Po rozładunku udałem się na parking szybka kawa i coś słodkiego. A następnie czas zabrać rower z paleciary  ruszyć tyłek i trochę pozwiedzać. Mam nadzieję że jak na pierwszy raz wcale źle nie wyszło.
DOBREJ NOCY MŁODE WILKI! (GG)!

[Obrazek: 144332707ucbww.jpg]
WIELPOL

RE: WIELPOL - Poznaniak - 12-12-2016

POZNAŃ(PL)-SZCZECIN(PL)

SZCZECIN(PL)-CLERMONT(F)

1829 Km.

Trasa
Michał(KILER)

Siemaneczko! (GG)! Dzisiaj nadszedł czas na mnie. A więc tak mam na imię Michał jestem z Poznania mam 28 lat a we WIELPOL-u pracuję od dwóch lat. Swoje pierwsze kroki za kierownica ciężarówki miałem będąc we Wojsku w Szczecinie gdzie zrobiłem prawo jazdy kategorii C. Po powrocie z Wojska postanowiłem że pójdę za ciosem i dorobię kategorię E. Pierwsza firma w jakiej pracowałem nie będę wymieniał nazwy bo nie warto sobie szarpać nerwy poszła w zapomnienie. Potem trafiłem przez przypadek na ogłoszenie w urzędzie pracy i tak tutaj zostałem. W firmie panuje zajefajna atmosfera wszyscy się świetnie dogadujemy więc aż chcę się wracać do biura oraz za kierownicę. No ale dobra koniec mądrości życiowych czas na zabawę. W virtualnej Vs. jak i realnej firmie poruszam się dafem 105 o mocy 510 km. Czas na opis foto relacji! (GG) W środę popołudniu dostałem telefon ze spedycji że mam załadowane auto na Szczecin i wyjazd o 5:00 rano. No więc w czwartek o czwartej pojawiłem się na bazie odebrałem od ochroniarza dokumenty auta oraz ładunku i ruszyłem na trasę. Po drodze dostałem telefon że po zrzutce w Szczecinie mam załadunek na Francję więc trochę km do zrobienia. Pierwsza zrzutka poszła sprawnie potem czekanie na załadunek więc wyskoczyłem rozprostować kości i zażyć jeszcze naszego Polskiego powietrza. Trasa przebiegła sprawie ciągle na odcięciu Dafik na górkach trochę siadał ale co sie dziwić 21 ton na plecach. Rozładunek we Francji to chyba jakaś kara bo ciągle kazali czekać. Aż po kilku godzinach sobie o mnie przypomnieli i postanowili rozładować. A teraz zapraszam was na pierwsze zdjęcia z trasy! (GG)!

NABIJAMY POWIETRZE I RUSZAMY NA SZCZECIN
[Obrazek: 3614bvk.jpg]
WYLOCIK Z POZNANIA
[Obrazek: 36tgybj.jpg]
JAK TO MAWIAJĄ
LECIM NA SZCZECIN
[Obrazek: 36p8zmx.jpg]
WSPOMNIENIA WRACAJĄ
ZA OGRODZENIEM
JEDNOSTKA WOJSKOWA
SZCZECIŃSKA DYWIZJA ZMECHANIZOWANA
[Obrazek: 367ll34.jpg]
SZCZECIN
[Obrazek: 3692xh8.jpg]
ZRZUCAMY PIERWSZY ETAP
[Obrazek: 36t8xa7.jpg]
W WOLNYM CZASIE ZWIEDZANIE
[Obrazek: 36tozsu.jpg]
JEDNO ZDJĘLI DRUGIE ZAŁADOWALI
[Obrazek: 36jibzm.jpg]
NIEMCY
[Obrazek: 360txst.jpg]
Z TAKIM WIDOKIEM NA LIPSK
[Obrazek: 36bjl1g.jpg]
KAŻDY SZOFER CHYBA LUBI SŁUCHAĆ DŹWIĘKU TURBINY SWOJEGO AUTA W TUNELU
[Obrazek: 36ojxb0.jpg]
NIBY TE SCANIE TAKIE DOBRE A KOLEGA PRZE DE MNĄ WIEZIE SKRZYNIE BIEGÓW DO SZWAJCARII NA WYMIANĘ
[Obrazek: 362xx1e.jpg]
PO PAUZIE PRZED GRANICĄ ZE SZWAJCARIĄ 684 Km. DO CELU
[Obrazek: 36myzf7.jpg]
SZWAJCARIA
[Obrazek: 36tcx0y.jpg]
W DRODZE NA LYON
[Obrazek: 36nyxua.jpg]
TE ŻE WE
[Obrazek: 36liypw.jpg]
FRANCJA
[Obrazek: 36o1bqo.jpg]
WJAZD NA AUTOSTRADĘ I OD RAZU BRAMECZKI
[Obrazek: 36fsaek.jpg]
CLERMONT
[Obrazek: 362ebw0.jpg]
ROZŁADUNEK
[Obrazek: 369dxfp.jpg]
Mam nadzieję że źle to nie wygląda! (GG)!
Trochę pomógł mi Łukasz z MI-TRANS-u
Do ANGLII coraz bliżej! (GG)!
SZEROKOŚCI! (GG)!

[Obrazek: 144332707yhb5a.jpg]
WIELPOL

RE: WIELPOL - Poznaniak - 18-12-2016

CLERMONT(F)-LIVERPOOL(UK)

1426 Km.

Trasa
Michał(KILER)

Dobry wieczór! (GG)! Cześć witajcie. Dawno nas nie było i podobno wiele osób już się z nas śmiało że pewnie zrezygnowaliśmy. No ale niestety muszę was zmartwić bo nie zamierzamy rezygnować z tak dobrej zabawy. Po prostu ostatnio mamy pełne ręce roboty odkąd współpracujemy z MI-TRANS-em. Ostatnio nawet nasze dzieci już nie mówią do nas tato tylko co to za Pan bo więcej nas nie ma jak jesteśmy w domu. Szczerze to się nie dziwie bo na okrągło tylko życie za kierownicą. W piątek wieczorem wróciłem z Francji po tym jak z Łukaszem zaopatrzyliśmy Anglię. A już wiem że jutro Norwegia ładunek załadunek ryb i powrót na Gdynię. Ale dzisiaj udało mi się godzinę pograć bo żonie zafundowałem mała wizytę w mini SPA by sobie odpoczęła. Córa u koleżanki więc trochę czasu było. A więc tak po ostatnim rozładunku w Clermont i pauzie otrzymałem E-mail z firmy że mam załadunek 65 km. od miejsca w którym odpoczywałem. A więc szybki wpis w navi danych oraz rozpoczęcie tacha i ogień na załadunek. Jak się okazało była to farma na której miałem załadować 22 tony koziego sera. Na załadunek musiałem trochę poczekać bo prze de mną ładowali Niemca. Potem nadeszła moja kolej magazynier ładował rakiem palety na naczepę a dalej moja kolej paleciakiem. Potem chwila czekania na dokumenty i można było ruszać. Francja poszła przyjemnie piękne widoki i jest ten klimat że aż chciało się jechać dalej podobnie jak w UK. Prom nie ma co narzekać chodź jedzenie mogło by być lepsze ale nie było źle. Rozładunek sprawny bo ładunek z Francji to sie chłopaki postarali po mimo iż przyjechał z nim Polak. Koniec marudzenia zapraszam was na kilka zdjęć z trasy.

OCZEKIWANIE NA ZAŁADUNEK
[Obrazek: 36t4bjd.jpg]
ZAŁADOWANI
JESZCZE TYLKO DOKUMENTY I RUSZAMY
[Obrazek: 369obdj.jpg]
TAKI SOBIE WYJAZD Z FIRMY
[Obrazek: 36zcx9g.jpg]
KIERUNEK PARYŻ
[Obrazek: 36s5b4d.jpg]
ZASADNICZE PYTANIE
JAK TU JEŹDZIĆ JAK CO STO KILOMETRÓW BRAMKI
[Obrazek: 36v9xht.jpg]
FAJNIE ODDANY KLIMAT MAŁYCH MIASTECZEK
[Obrazek: 36tzb57.jpg]
RIGNY USSE
ZAMEK ŚPIĄCEJ KRÓLEWNY
[Obrazek: 363kl2q.jpg]
JEST NIEŹLE
[Obrazek: 36hvj63.jpg]
GONIMY NA NANTES
[Obrazek: 36nsk82.jpg]
PAUZA
PRZED NANTES 928 Km. DO CELU
[Obrazek: 368gkrk.jpg]
W DRODZE NA PROM W RUSCOFF
[Obrazek: 36sljru.jpg]
BYDLE JUŻ CZEKA
[Obrazek: 36zgjen.jpg]
ROZPOCZYNAMY WIZYTĘ U KRÓLOWEJ
[Obrazek: 36zqjcw.jpg]
JARACIE SIĘ TYMI SCANIAMI A DAF ROBI JĄ JAK CHCE
[Obrazek: 36dkjrs.jpg]
W ANGLII TAKIE WIDOKI TO RZADKOŚĆ
[Obrazek: 36cujmg.jpg]
TAKIE ZAKOŃCZENIE DNIA PRZED LIVERPOOLEM
[Obrazek: 36v1k3t.jpg]
ROZŁADUNEK
[Obrazek: 36kqjjv.jpg]
Mam nadzieje że chodź trochę wam się podobało bo nie jest łatwo dobrze wykadrować zdjęcia. Ważne że coś z tego wychodzi bo to początki. Życzę wam spokojnej nocy i dobranoc.
SZEROKOŚCI! (GG)!

[Obrazek: 14433270711jnt.jpg]
WIELPOL

RE: WIELPOL - Poznaniak - 20-12-2016

POZNAŃ(PL)-NANTES(F)

1746 Km

Trasa
Oscar(MAŁY)

Dobry wieczór wszystkim! (GG)! Widzę że moi koledzy tutaj szaleją a z mojej strony nic się nie pojawia więc czas to zmienić. Nie wiem od czego by tutaj zacząć może zrobię tak że od początku. Mam na imię Oscar mam 29 lat i mieszkam z żoną i córeczką w Poznaniu. W WIELPOL-u pracuję od dwóch lat kiedy to przesiadłem się z 3.5 tonowej Europy czyli busa. Zmiana busa na zestaw nastąpiła po tym jak w raz z moją kochaną żoną postanowiliśmy zmienić mieszkanie z powodu narodzin dziecka. Jak wiadomo nowe mieszkanie oraz dziecko to też nie mały wydatek. Do firmy dostałem się przypadkowo bo wracając z moją małą rodzinką od dziadków przejazdem zauważyłem ogłoszenie. Po rozmowie się udało i o to jestem w tym a nie innym miejscu. Obecnie wykonuje transport zestawem nowe Volvo z naczepą Firanką na trasach całej UE oraz ostatnio wkroczyliśmy na tereny Rosji. Jeśli ktoś chciał by coś więcej wiedzieć niech pyta w komentarzach. Czas na zabawę czyli Vs. Załadunek w Poznaniu 8 ton owczej wełny z rozładunkiem w Nantes czyli Francja. Załadunek na spedycji MI-TRANS-u z racji że chłopaki nie mają czasu a towar wart frachtu postanowiłem podjąć go przed świętami. Trasa urokliwa z racji że postanowiłem spróbować modu na zimę i powiem wam ma to swój urok. Rozładunek nuda Francuzi mają czas w końcu ich motto to robota nie zająć nie ucieknie. Poniżej kilka fotek z trasy! (GG)!

ZAŁADUNEK
BAZA MAGAZYNY
MI-TRANS

[Obrazek: 36e8jrl.jpg]

WSZYSCY MAJĄ MAM I JA
WYLOCIK Z POZNANIA
[Obrazek: 36otjax.jpg]
DARMOZJADY
KASĘ BIORĄ A JAKIE DROGI MAMY KAŻDY WIDZI
[Obrazek: 36lejnj.jpg]
KIERUNEK BERLIN
PO WCZORAJSZYM NIE PO ZOSTAJE NIC INNEGO JAK WYRAZIĆ NAJSZCZERSZE KONDOLENCJE RODZINĄ OFIAR
[Obrazek: 36ziky7.jpg]
ŚWIECKO
WYMIANA WALUTY KAWA I OGIEŃ DALEJ
[Obrazek: 36tij81.jpg]
KIERUNEK HANOWER
[Obrazek: 3677j7z.jpg]
POWIEM WAM ŻE PRZED KOLONIĄ NIE ZA CIEKAWIE
[Obrazek: 3618j39.jpg]
MROŹNA PAUZA GRANICA
NIEMCY-BELGIA
871 Km. DO CELU
[Obrazek: 36rpkuz.jpg]
LIEGE
[Obrazek: 36nzk86.jpg]
FRANCJA
[Obrazek: 36lojrg.jpg]
ZIMOWA SCENERIA FRANCJI
[Obrazek: 36zok5y.jpg]
NANTES
[Obrazek: 36y5j3z.jpg]
MELDUJEMY I ROZŁADOWUJEMY
[Obrazek: 3692jhh.jpg]
ROZŁADUNEK
POWIEM WAM ŻE DZIWNIE TA OWCZA WEŁNA PACHNIE
[Obrazek: 36nkjy5.jpg]
Po rozładunku Pauzunia i czekam co dalej mam nadzieje że może coś na powrót do Polski. W końcu Święta tuż tuż! (GG)!
Odnośnie tego co wydarzyło się w Berlinie to brak mi słów! (GG)!
Wszystko jest nie tak w tamtym tygodniu Śmierć naszego kolegi po fachu a w tym coś takiego.
Dla wielu rodzin nie będą to miłe spokojne i rodzinne święta.
UWAŻAJCIE NA SIEBIE! (GG)!
SZEROKOŚCI! (GG)!

[Obrazek: 144332707xmjdq.jpg]
WIELPOL

RE: WIELPOL - Poznaniak - 24-12-2016

KOCHANI! (GG)!

W DNIU TAK WESOŁYM I RADOSNYM JAK DZISIEJSZY PRAGNIEMY ZŁOŻYĆ WAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. ABYŚCIE NIE PRZEJEDLI SIĘ ŚWIĄTECZNYMI POTRAWAMI. BYŚCIE NIE ZNALEŹLI W KARPIU OŚCI. ABY PREZENTY POD ŚWIĄTECZNYM DRZEWKIEM BYŁY TYMI O KTÓRYCH MARZYLIŚCIE PRZEZ CAŁY ROK. ABYŚCIE PRZY WIGILIJNYM STOLE WSPOMINALI TYCH KTÓRYCH NIE MA W ŚRÓD WAS! (GG)!

TEGO WSZYSTKIEGO ŻYCZĄ! (GG)!

PREZES FIRMY
MARCIN CHMIELOWSKI

ORAZ KIEROWCY
ADAM OSCAR MARCEL MICHAŁ

[Obrazek: 14433270762jm6.jpg]
WIELPOL