[ETS2] U.T SewPol - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_339) +--- Dział: Kosz (https://modscenter.pl/forum_kosz_340) +--- Wątek: [ETS2] U.T SewPol (/thread_ets2-u-t-sewpol_34065) |
[ETS2] U.T SewPol - sewtruck - 29-12-2016 U.T SewPol
(narazie bez loga) Nasza firma została stworzona w listopadzie 2016 roku, to jednoosobowa firma, w której właścicielem jak i kierowcą jestem ja. Nasza siedziba znajduje się w Gdyni. Jeździmy pod spedycją DSV. Najczęściej latamy do Wielkiej Brytanii, Francji, Hiszpanii oraz do krajów Beneluksu na Węgry, Skandynawię i Rumunię, także widoczki w relacjach będą różnorakich rodzajów. Gwarantujemy szybkość i bezpieczeństwo. Wizytówką naszej firmy jest solidność i rzetelność wykonywania naszych działań w zakresie transportu. Tabor Zapraszam do moich relacji ! Firma stworzona tylko i wyłącznie dla zabawy. RE: [ETS2] U.T SewPol - sewtruck - 29-12-2016 Gdynia [PL] - Świnoujście [PL]
Dzisiaj o 7.00 kiedy jeszcze spałem zadzwonił telefon od Pani spedytor, mówiła, że ma robotę dla mnie choć jeszcze dziś miałem urlop...No, ale cóż, taka praca. Za to obiecała mi, że w sylwestra będę w domu. Miałem załadunek w samym centrum Gdyni w firmie, która produkuje rolki papieru. Wiele razy tam bywałem, więc nie miałem żadnego problemu. Rozładunek miałem na obrzeżach Świnoujścia, lecz ciężko było się przedostać przez centrum. Gdy skończyłem rozmawiać, musiałem się ogarnąć, umyć się, zjeść i spakować rzeczy do mojego Manika. Ruszyłem w stronę załadunku o 7.45 bo o 8.40 miałem awizację, ale po drodze musiałem wjechać do marketu po jakieś jedzenie. Nawet załadowali mnie przed czasem. Od razu strzała na Koszalin na spokojnie, bez korków, droga przebiegła spokojnie. W pewnym momencie, bałem się, że mój Man nie dał rady sobie z górką, ale jakoś podjechałem. Gdy dojechałem do Świnoujścia w samym centrum musiałem zrobić pauzę 45', to była porażka... Zaparkować na stacji a potem z niej wyjechać. Jeszcze ledwo co zdążyłem na rozładunek. Teraz stoję w firmie, gdzie się rozładowywałem i czekam na telefon od Pani spedytor na kolejny kurs. Mam nadzieję, że zdążę na sylwestra [Obrazek: wink.gif] RE: [ETS2] U.T SewPol - sewtruck - 30-12-2016 Świnoujście -> Szczecin -> Bydgoszcz -> Gdynia
Witam was w kolejnej relacji Dzisiaj krótki opis... Tak jak p. Spedytor mówiła tak jest, wróciłem na sylwestra ! Ze Świnoujścia musiałem jechać do Szczecina na załadunek stali, awizację miałem na 17.00 i byłem punktualnie. Ledwo co wyjechałem ze Szczecina to musiałem pauzę wykręcić. Do Bydgoszczy doleciałem w godzinach porannych, jeszcze przed firma musiałem czekać bo o 6.00 zaczynali. Raz, dwa i już mnie rozładowali. A potem wracać do domku musiałem na pusto, bo nic dla mnie nie było ... Wróciłem około 17.00 a jutro będzie zabawa Macie focisze [Obrazek: 58wmKOrl.png] [Obrazek: m62B3l0l.png] [Obrazek: mdRfDt2l.png] [Obrazek: CvsAgvZl.png] [Obrazek: PNFsvEbl.png] [Obrazek: Kw8Dtcvl.png] [Obrazek: i2zWZ9ul.png] [Obrazek: 695tnQ2l.png] [Obrazek: ulsnOSml.png] [Obrazek: XWMKg52l.png] [Obrazek: kIqbXVxl.png] [Obrazek: cwsbgKal.png] [Obrazek: 0wA8HM4l.png] [Obrazek: lyXD5NZl.png] [Obrazek: nDTyxiil.png] [Obrazek: SSBjNXil.png] [Obrazek: b1nxzCtl.png] [Obrazek: 9aPnM0jl.png] [Obrazek: WqPwEtEl.png] [Obrazek: hv9Tm6ml.png] [Obrazek: 1PFis5Hl.png] A już na początku Nowego Roku będą malutkie zmiany Także zapraszam serdecznie, Pozdrawiam i do kolejnego ! Z racji tego, że zbliża się Nowy Rok chciałbym Wam wszystkim życzyć zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń oraz stawiania sobie nowych celi w nadchodzącym Nowym Roku, i tyle samo wyjazdów co powrotów ! Trzymajcie się ! |