![]() |
The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - Wersja do druku +- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl) +-- Dział: Forum (https://modscenter.pl/forum_forum_1) +--- Dział: The Best Truck of Modscenter (https://modscenter.pl/forum_the-best-truck-of-modscenter_447) +---- Dział: Zgłoszenia (https://modscenter.pl/forum_zg%C5%82oszenia_463) +---- Wątek: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia (/thread_the-best-truck-of-modscenter-stycze%C5%84-2017-zg%C5%82oszenia_34084) Strony:
1
2
|
The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - nirwana9 - 04-01-2017 Witam wszystkich. Po hucznym nowym roku pora na nową, nieco odświeżoną wersję TBTM w której wyjątkowo do wygrania będzie niewielka nagroda w postaci prezentu STEAM - DLC do ATS/ETS2 nie przekraczające 2€ (prezent do wyboru).
Dodatkowy regulamin: 1. Zwycięzca DLC ma prawo odstąpić od nagrody dla kogoś innego 2. Członek administracji forum nie może zostać nagrodzony nagrodą DLC. W wypadku jego zwycięstwa, nagroda przechodzi na kolejną osobę z podium. 3. Nagroda nie może zostać wymieniona na inną, która nie została przewidziana w konkursie Przypominamy o zmianie w regulaminie i wzorze zgłoszeń ! Proszę o zapoznanie się ![]() >>REGULAMIN<< >>WZÓR ZGŁOSZENIA<< ZAPRASZAMY DO WZIĘCIA W UDZIALE !
![]() Zamknięcie zgłoszeń będzie w dniu 20.01.2017 !
RE: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - Stoneridge - 05-01-2017 1. Marka i model: Scania R560 V8 + Krone Cooliner
2. Nr. rejestracyjny: DB 58713 / DL 411FF
3. Kierowca/Firma: Marcel (Stoneridge)
4. Typ pojazdu (ciągnik siodłowy, zestaw, itp.): Zestaw
5. Kilka słów o pojeździe: Moje oczko w głowie. Włożyłem w niego dużo pracy, myślę, że nie na marne.
6. Zdjęcia pojazdu (zgodne z regulaminem):
RE: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - żyrafaFH - 05-01-2017 1. Marka i model: Scania 124l 420 Topline 2. Nr. rejestracyjny: STA V051 3. Kierowca/Firma: zyrafaFH/KERSZER 4. Typ pojazdu (ciągnik siodłowy, zestaw, itp.): Zestaw (ciągnik siodłowy + naczepa firanka) 5. Kilka słów o pojeździe: Scania jest już dość leciwa ale to jej nie przeszkadza w pokonywaniu trudniejszych terenów. W najbliższym czasie mam zamiar upiększyć ją ale, żeby to zrobić auto musi stać auto które stoi, nie zarabia ![]() 6. Zdjęcia pojazdu (zgodne z regulaminem): ![]() ![]() RE: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - Siweczek - 05-01-2017 1. Marka i model: MAN TGX 18.480 XLX Euro 6 + Krone Coil Liner
2. Nr. rejestracyjny: WGM 5EW7 / PO 8295A
3. Kierowca/Firma: Damian (AMS Transport - Spedycja)
4. Typ pojazdu (ciągnik siodłowy, zestaw, itp.): Zestaw
5. Kilka słów o pojeździe: Jest to pojazd odwzorowany na zestawie mojego wujka. Jeżdżę nim już długi czas i nie mam zamiaru go zmieniać na inną markę.
6. Zdjęcia pojazdu (zgodne z regulaminem):
RE: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - mateusz700 - 07-01-2017 1. Marka i model: Renault Integral 2. Nr. rejestracyjny: STA 42 JS 3. Kierowca/Firma: mateusz700/KERSZER 4. Typ pojazdu (ciągnik siodłowy, zestaw, itp.): Ciągnik siodłowy 5. Kilka słów o pojeździe: Stara dobra konstrukcja, mocny i niezawodny silnik , mało ekonomiczny lecz dużo nowych silników nie dorasta do pięt 6. Zdjęcia pojazdu (zgodne z regulaminem): ![]() ![]() RE: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - matiszati3 - 07-01-2017 1. Marka i model: Volvo FH13
2. Nr. rejestracyjny: LRY 93RM 3. Kierowca/Firma: Cymer Express 4. Typ pojazdu (ciągnik siodłowy, zestaw, itp.): Zestaw 5. Kilka słów o pojeździe: Bardzo fajny tirek, pozderki. 6. Zdjęcia pojazdu (zgodne z regulaminem): RE: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - MANE6 - 07-01-2017 1. Marka i model: Scania R420 1-gen./Schwarzmüller ![]() 2. Nr. rejestracyjny: SK-----/WN66835 3. Kierowca/Firma: MANE6/brak 4. Typ pojazdu (ciągnik siodłowy, zestaw, itp.): zestaw 5. Kilka słów o pojeździe: Scania kupiona zaraz przed nowym rokiem jako używana. Ma już swoje lata, więc nie można od Niej wiele wymagać. Jest to rocznik 2008. Ma tyle lat, co opony w Lwie taty ![]() ![]() ![]() 6. Zdjęcia pojazdu (zgodne z regulaminem): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - nirwana9 - 12-01-2017 Zapraszamy do wzięcia udziału ! ![]() RE: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - siodemka342 - 13-01-2017 1. Marka i model: Volvo FH 16 520 2. Nr. rejestracyjny: RJA 45WK 3. Kierowca/Firma: Adrian 4. Typ pojazdu (ciągnik siodłowy, zestaw, itp.): Ciągnik siodłowy + Firanka Wielton Mega 5. Kilka słów o pojeździe: Stare poczciwe Volvo pierwszej generacji, jak to się mówi - Stare ale jare i z duszą. 6. Zdjęcia pojazdu (zgodne z regulaminem): [Obrazek: ets200067_aeehsap.jpg] RE: The Best Truck of Modscenter - Styczeń 2017 - Zgłoszenia - biglaskos - 13-01-2017 1. Marka i model: Volvo FH IV gen. 16.600 2. Nr. rejestracyjny: LU 624S2 3. Kierowca/Firma: Dawid 4. Typ pojazdu (ciągnik siodłowy, zestaw, itp.): Ciągnik siodłowy 5. Kilka słów o pojeździe: Wybrałem ten samochód ponieważ bardzo podoba mi się jego wnętrze, jest bardzo cichy, ale pali jak smok. Auto jest używane do przewozu ładunków ponadnormatywnych z czym radzi sobie świetnie. Malowanie na samochód wykonał mi kolega 6. Zdjęcia pojazdu (zgodne z regulaminem): ![]() ![]() |