Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
News Video ukazujące przebudowane Niemcy - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Symulatory (https://modscenter.pl/forum_symulatory_1153)
+--- Dział: Euro Truck Simulator 2 (https://modscenter.pl/forum_euro-truck-simulator-2_33)
+---- Dział: ETS2 - Informacje (https://modscenter.pl/forum_ets2-informacje_34)
+---- Wątek: News Video ukazujące przebudowane Niemcy (/thread_video-ukazuj%C4%85ce-przebudowane-niemcy_35578)

Video ukazujące przebudowane Niemcy - Michaleczeq - 29-06-2018

[Obrazek: 354836328.jpg]
Chcielibyśmy podzielić się z Wami niektórymi materiałami z gry, jakie nagraliśmy ostatnio specjalnie dla naszych deweloperów uczestniczących w eksperymentalnej steamowej transmisji na żywo. Dla tych z was, którzy jej nie widzieli nic straconego. Oto Wasza szansa, by nadrobić zaległości. Jak zapewne już wiecie, w nadchodzącej aktualizacji 1.32 dla ETS2, część północnych Niemiec zostanie uaktualniona do naszego obecnego standardu.

Jakiś czas temu, udostępniliśmy już Wam artykuł przedstawiający stan prac nad przebudową Niemiec w ETS2. Prosimy, przeczytajcie go ponownie aby poniższe filmy nabrały kontekstu. Tereny te są w zaawansowanym etapie prac, dlatego też pokazujemy to jako wczesny podgląd.

Michaleczeq napisał(a):PS: Jeżeli jest ktoś zainteresowany tym, o czym rozmawiał SCS podczas streamu (a warto), to wypunktowane informacje w języku polskim znajdziecie pod TYM linkiem.

Temat przetłumaczony na podstawie oficjalnego wpisu.
Zakaz kopiowania na inne strony bez podania źródła lub zgody autora.

RE: Video ukazujące przebudowane Niemcy - Michaleczeq - 29-06-2018

Jeszcze taka mała aktualizacja, dodałem link do dokumentu po polsku z wypisanymi informacjami jakie pojawiły się na streamie. Dla tych co nie oglądali/nie czytali - jest warto Smile (IPB)

RE: Video ukazujące przebudowane Niemcy - nirwana9 - 29-06-2018

Jestem pod ogromnym wrażeniem, co w tym pathu uszykowali Smile (IPB) Najbardziej ucieszył mnie temat z Renaultem T, wreszcie fani się doczekali ;D

Odnowienie Niemiec wygląda naprawdę epicko na video. Oglądając czułem się jak bym teraz znów dalekie Niemcy robił a później po trasie człowiek chce iść spać a tu ci się autostrada śni i rano jesteś wtedy zombie Big Grin (IPB)

RE: Video ukazujące przebudowane Niemcy - DeleteUser - 04-07-2018

Zauważyłem, że na końcu pierwszego filmu jak i następnych widać również przebudowany interfejs.
Jeśli chodzi o aktualizację 1.32 na pewno nie ukaże się w te wakacje - podobno wrzesień/październik.

RE: Video ukazujące przebudowane Niemcy - Mietek - 04-07-2018

A SCS robi wszystkich Moderów w Hulajnogę na jednym kółku Tongue (IPB)

RE: Video ukazujące przebudowane Niemcy - Daras94 - 05-07-2018

(04-07-2018, 10:36)DEADLINE ZONE napisał(a): Zauważyłem, że na końcu pierwszego filmu jak i następnych widać również przebudowany interfejs.
Jeśli chodzi o aktualizację 1.32 na pewno nie ukaże się w te wakacje - podobno wrzesień/październik.

Sam jestem ciekaw czy wyjdzie aktualizacja bedzie tak jak mówisz wrzesień-październik....... pozostało nam tylko czekać Smile (IPB)

RE: Video ukazujące przebudowane Niemcy - MinusPL - 05-07-2018

Z tego co mi wiadomo nie na wakacjach, ale w tym roku jeszcze.
Aktualizacja nieco namiesza na pewno, ale na to przyjdzie poczekać jeszcze trochę.

RE: Video ukazujące przebudowane Niemcy - Zygzaczeq - 05-07-2018

a ja wolę Stare Niemcy skopiowane z GTS'a. po prostu cofnijmy się do roku 2010. Stara mapa była jak na lekarstwo. teraz Niemcy powinny być takie same jak z GTS'a.

RE: Video ukazujące przebudowane Niemcy - Michaleczeq - 05-07-2018

Ty siebie w ogóle słyszysz? W czym stare Niemcy były lepsze? Może tylko w tym że były tak stare i brzydkie że działały na każdym sprzęcie.
Dlaczego twórcy gier mieliby pogarszać swoje gry? tylko dlatego żeby lepiej działały na staaarych komputerach?

Założę się że ponad 95% społeczności ETSa (było obojętne lub) czekała aż w końcu się zajmą odświeżeniem tego kraju.

Ja tego nie pojmuje więc może powiedz co w tej starej mapie było ładniejszego/lepszego że wolisz by cofali się w rozwoju, a nie szli z duchem czasu?

RE: Video ukazujące przebudowane Niemcy - Daras94 - 07-07-2018

Technika idzie do przodu....teraz juz będą tworzyć lepsze upiększenia krajów Smile (IPB)