Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Hyde Park (https://modscenter.pl/forum_hyde-park_280)
+--- Dział: Ogólne (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lne_281)
+---- Dział: Różne (https://modscenter.pl/forum_r%C3%B3%C5%BCne_326)
+---- Wątek: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja (/thread_vs-fresh-kontra-vs-goldenlines-dyskusja_6713)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Gun's1067 - 13-10-2012

Po wypowiedzi Czai na SB postanowiłem to napisać
Zauważyłem że jeżeli w wątku ze screenami Rico wypowie się PawełTrucker albo KamisadoMmz to od razu zostanie skrytykowany i przytoczone zostaną teksty o firmie GoldenLines i powszechnemu gadaniu o tym że Fresh jest lepszy od GL-u.Więc napiszę znaczące różnice miedzy firmami.GoldenLines posiada bardzo rozwinięty system spedycji,posiadają ASO(automatyczny system obsługi) posiadają forumowy tachograf,ekipę firmy dzieli tylko to że każdy jeździ pod inną firmą a tymczasem we Freshu praktycznie nic się nie dzieje,system spedycji to "masz rozpiskę,jak skończysz to daj zdjęcie ile zarobiłeś" Uważacie że Fresh jest najlepszą firma bo odwzorowali jakąś firmę? No dobra odwzorowali ale na tym koniec.System odpracowania warna jest po prostu żałosny a mianowicie dawaj wszędzie reklamę firmy to nie będziesz mieć już warna,no to już jest przesada bo potem na każdej stronie jest taka reklama.Miałem też info od pewnej osoby ze kazali dawać link do strony Fresha i napis że to najlepsza firma co dla mnie jest po prostu żałosne i chore.Nie podoba mi się ogólne przekonanie że Fresh jest najlepszą firmo bo prowadzi ja Rico i że odwzorował Fresha,dla mnie jest to egoistyczne rozumowania i pokazuje ze ekipa jest zadufana w sobie.
Tyle z mojej strony.Słowa Czai które zainspirowały mnie do napisania tego Smile (IPB)
" Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, więc jeśli coś wam się nie podoba to piszcie to śmiało bez obaw "
"Dokładnie, a jak się komuś krytyka nie podoba, to można stąd wyjść i iść lizać dupę na inne fora."
Mam gdzieś czy dostanę bana czy warna ale napisałem to co myślę,wyraziłem swoją opinię i nie obchodzi mnie że wielcy fani fresha zaczną mnie hejtować.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Tomas. - 13-10-2012

Ja nie jestem fanem Fresha,ani GL'u.Ale wiem że dobrze gadasz.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Rolej - 13-10-2012

No narescie. Ktos o tym wspomniał. W rodzinie mam kogos kto tam pracował i bardzo sobie chwali ta firme. Fresh... No taki jakis.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - HabSon - 13-10-2012

No, zgadzam się. Zobaczcie ile GL jest na rynku a ile Fresh. Też to robi różnice. Zobaczcie jak trudno się dostać do GLu a jak łatwo do Fresha. Ja mam firmę, nie uważam się za najlepszą no i bardzo dobrze mi z tym. Nie zawsze osoba która jest znana ma zawsze wszystko najlepsze.

Zgadzam się w 90 % z Slashem, jego wypowiedź nie jest spamem tylko wytłumaczeniem czemu i po co Fresh się uważa za najlepszą.

PS: Nie mam nic do Fresha ani GLu.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Antique - 13-10-2012

Lepiej bym tego nie ujął Smile (IPB)

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - OXiDE - 13-10-2012

Święte słowa! (GG)!Pozdro! (GG)Big Grin (IPB)

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - KamisadoMmz - 13-10-2012

To jeszcze ja wtrącę swoje 2 groszę
GL ma też zgraną, wręcz za*ebistą ekipę! Możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji. Często są robione spoty, najczęściej w wakacje. Jak zrobi się ciepło, zamierzamy razem w kolegami z Siedlec zrobić wspólnego spota u mnie, w Mińsku Smile (IPB)
Przy tym nasz kanał CB na Team Speaku jest często zajęty i nie ma gdzie pogadać w 4 uszy na 8 kanałach CB!
Teraz organizujemy konwoje z zachodniej europy do ROS/KZ i to nas złącza.
Więc macie obraz dwóch firm, dobrej i "dobrej"
Szczerbaty (MC)

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Wesoły - 13-10-2012

Ja i tak uwielbiam Raben ale do GL i Freshu nic nie mam.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Dominik10 - 13-10-2012

Popieram w 100 %. Nic nie mam ani do GL ani do Fresh, ale to bycie "najlepszą firmą" mnie denerwuje.

RE: VS Fresh kontra VS GoldenLines.Dyskusja - Wujek Chill - 13-10-2012

Fresh to nie najlepsza firma. Golden Lines też nie. Nie ma najlepszej firmy. Jeden mówi że GL jeden że Fresh jeden że Pawtrans. Większość firm nazywa sie najlepszymi. Fresh jest bardzo nastawiony na popularność i że to najlepsza firma. W golden lines jest nastawienie na realność tak jak mówiłeś ASO i tachograf itp. bo naprzykład don nie reklamuje wszędzie swojej vs jako najelpsza itp. Według mnie GL jest bardziej ogarnięte a fresh idzie na popularność i każdego przyjmuje. A jak dostaniesz warna to możesz go odpracować tym że na 3 stronach zareklamujesz forum (firmę) Pracowałem w Freshu i nie było tak ogarnięte tak samo i w GL próbowałem rok tematu złożyć cv gdzie mnie nie przyjeli.