Modscenter • Centrum modyfikacji do gier
Zbiór fotek by Ballino SAMP - Wersja do druku

+- Modscenter • Centrum modyfikacji do gier (https://modscenter.pl)
+-- Dział: Gry Akcji (https://modscenter.pl/forum_gry-akcji_1155)
+--- Dział: Seria Grand Theft Auto (GTA) (https://modscenter.pl/forum_seria-grand-theft-auto-gta_999)
+---- Dział: Ogólnie o GTA (https://modscenter.pl/forum_og%C3%B3lnie-o-gta_221)
+----- Dział: Screeny i filmy (https://modscenter.pl/forum_screeny-i-filmy_222)
+----- Wątek: Zbiór fotek by Ballino SAMP (/thread_zbi%C3%B3r-fotek-by-ballino-samp_9029)

Zbiór fotek by Ballino SAMP - Ballino - 27-11-2012

Jak wiadomo udało mi się wrócić do Ameryki, tylko teraz nie mieszkam w Montrealu gdyż tamto mieszkanie które zawsze wynajmowałem się spaliło i gościu mnie o tym na szczęście poinformował przed wylotem. Teraz mieszkam w miasteczku Red Deer w Canadzie. Wokół Red Deer jest wiele przydrożnych wiosek, miasteczek. Moje miasto do wielkich nie należy ale jest jednym z większych w tej okolicy. A szukać go możecie w pobliżu Edmonton. Dobra a teraz do rzeczy. Po przylocie i 3 pierwszych kursach oraz wypłacie postanowiłem kupić swój pierwszy pojazd w Ameryce. Przejechałem się do Calgary, ale tam nic nie znalazłem, więc wracając wstąpiłem do takiego grubaśnego ale miłego Włocha, który prowadził komis. A dokładnie miasteczko Innisfall nie opodal R. Deer. Było tam naprawdę bardzo wiele japońców, germanów i amerykańców, a nawet i klasyki się trafiły. Znalazłem jednego hamburgera (pracownika komisu) i powiedziałem mu, że szukam czegoś zadbanego, w miarę mocnego i ładnego. Zaprowadził mnie do VW Golfa, ale podziękowałem, za dużo tego i po za tym jak dla mnie nie zbyt to mocne. A drugim autem jakie mi pokazał było przepiękne e39 stojące na stalówkach. Wsiadłem, obejrzałem dokładnie i po jeździe próbnej udaliśmy się na serwis aby to sprawdzić. Oprócz wymiany hamulców i żarówki auto jak nowe. Podpisałem umowę i zapłaciłem hamburgerowi co by pojechał za mną moim wypożyczonym autem do domu. Zajechaliśmy, podziękowałem pokazałem gdzie autobus i pojechałem odstawić do wypożyczalni Forda. Tak jak wspominałem BMW przepiękne, ale jednak kolor mi nie odpowiada. Jako, że mam dosyć wiele funduszy pojechałem do Edmonton i zostawiłem je u lakiernika, nie długo je odbieram i zacznę nad nim pracować. Bym zapomniał jak widać na fotkach przymierzałem felgi, i raczej na takich zostanie. Mam w planach coś lepszego, gwint itp, ale na razie wydam na malowanie i odkładam na dom. Pozdrawiam i zapraszam do US Smile (IPB)

[Obrazek: sa-mp-627.jpg]

Dnia kolejnego gdy pojechałem na pierwszy dzień do roboty, przydzielili mi zestaw i pierwsze zlecenie. Robota na krótkie kierunki, co dzień/dwa w domciu kasa dobra i zadbane zestawy. Dzisiaj zjechałem do domciu, jutro ruszam dalej a po jutrze odbieram BMW.
[Obrazek: sa-mp-630.jpg]
[Obrazek: sa-mp-632.jpg]

RE: Zbiór fotek by Ballino SAMP - Adrianc1 - 27-11-2012

Kurde ahah myslalem ze to prawdziwa historia az do 6 liniki Fajny zestaw Brawo a powiesz jaki to server? Rp czy truck? i ip jak bys mogl

RE: Zbiór fotek by Ballino SAMP - Ballino - 27-11-2012

Serwer to truck a dokładniej HostName: Global - Trucking [www.truck-server.com.pl]
Address: 178.19.105.66:8618
Players: 17 / 30
Ping: 19
Mode: ~ Global - Trucking 0.2 ~
Map: Go to Trucking!

RE: Zbiór fotek by Ballino SAMP - Wujek Chill - 27-11-2012

Zaisty zestaw! Tak samo jak BM'ka Smile (IPB) Czekam na fotki z trasy i ogolnie z V zycia Szczerbaty (MC)

RE: Zbiór fotek by Ballino SAMP - DjLaki - 27-11-2012

No no bma zeje***a.Volvo też jest good.Czekam na fotki odpicowanej bmy i pokaż swojego starego passata Big Grin (IPB)

RE: Zbiór fotek by Ballino SAMP - Ballino - 28-11-2012

Dzisiaj odebrałem auto od lakiernika a przy okazji zamontowałem lampy na tył full red. Dzisiaj miałem dzień wolny od kursów bo nie było żadnych zleceń, to pojechałem po kumpla, żeby mnie poprowadził do urzędu co bym zarejestrował autko. Jeszcze pojeżdżę z tydzień i dostanę wypłatę to kupuje gwint.

[Obrazek: sa-mp-646.jpg]
[Obrazek: sa-mp-648.jpg]
[Obrazek: sa-mp-649.jpg]
[Obrazek: sa-mp-650.jpg]

Dzisiaj znowu 4 kursy w okół komina, a potem w 5 troków jechaliśmy na bazę.
[Obrazek: sa-mp-644.jpg]
[Obrazek: sa-mp-645.jpg]

RE: Zbiór fotek by Ballino SAMP - Gun's1067 - 28-11-2012

Niezłe VN670 ;]

RE: Zbiór fotek by Ballino SAMP - Marcin_D - 28-11-2012

pikne volvo ale beema już kicha.... kolor do dupy... lepsza by była butelkowo zielona z lampami typu cristal z tyłu.

masz angel eyes zamontowane na przód? (GG)

RE: Zbiór fotek by Ballino SAMP - Ballino - 29-11-2012

Kolor dobieram ja nie ty, robię pod siebie. Wink (IPB) Nie nie mam angelsów i nie zamontuje, jedynie lampy przedliftowe i nic więcej.

RE: Zbiór fotek by Ballino SAMP - Ballino - 16-12-2013

Dzisiaj thermo podbił sampa. Najlepsze akcje?

Krzysztof Krawczyk (skin Truckera)
ITD.. Szczerbaty (MC) Jedziemy w 5 zestawów i chyba jeszcze 2 (patol i kraz) nagle itd wyjeżdża z komisariatu a my blokujemy wszyscy drogę i ściągamy magnesy. Szczerbaty (MC) Potem szybko polecieliśmy w uliczki miasta, ale i tak po kolei każdego z nas do kontroli ściągał Szczerbaty (MC)
No i czekanie na Szefuncia pod tesco, tam była misja Szczerbaty (MC)

Najpierw trochę głupoty..
Maciek na pauzie, nosi czapkę nawet w aucie Szczerbaty (MC)
[Obrazek: 13923436.jpg]
Krzysztof Krawczyk na dywaniku u kuraka Macieja Szczerbaty (MC)
[Obrazek: 13923438.jpg]
Taki tam makijaż Szczerbaty (MC)
[Obrazek: 13923440.jpg]
Grzechu i jego ulubiony kolor auta.
[Obrazek: 13923439.jpg]
Krawczyk coś rozwalił w moim aucie...
[Obrazek: 13923437.jpg]
Znowu Krzychu!
[Obrazek: 13923445.jpg]
Tak.. To znowu on..
[Obrazek: 13923444.jpg]

A teraz trochę normalności Szczerbaty (MC)
[Obrazek: 13923441.jpg]
[Obrazek: 13923442.jpg]
[Obrazek: 13923446.jpg]