07-08-2013, 17:37
Relacyjka spoko czekam na filmik
Game's by Slash1067
|
08-08-2013, 01:18
Ta flaga na grillu wygląda super !
Proszę o zastosowanie się do regulaminu, a dokładnie o podpunkt 5.5 - "Obrazek w podpisie (sygnatura) może mieć maksymalnie 500x250 pikseli i musi być w formacie jpg lub gif."
WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ
09-08-2013, 17:09
Widzę las komentarzy
Hyhy
Wracam z Kalifornii do Europy,narazie tylko prezentacja Magnumki i kilka fot z trasy do Turku [Obrazek: CNGc.png] [Obrazek: zNGc.png] [Obrazek: yNGc.png] [Obrazek: xNGc.png] [Obrazek: wNGc.png] Się zakorkowało [Obrazek: vNGc.png] [Obrazek: tNGc.png] [Obrazek: sNGc.png] Koniec mapy [Obrazek: rNGc.png] A obiad zjem na stacji Total [Obrazek: qNGc.png] WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ
09-08-2013, 22:23
Jedziemy dalej,jakoś wyjątkowo nie było choć mijałem lotnisko,miejscówkę Scanii i przez niecałą godzinę gadałem na CB z polskim kierowcą ale zjechałem na drugi pas i go puściłem.To tyle więc teraz zdjęcia.
[Obrazek: pTGc.png] [Obrazek: nTGc.png] [Obrazek: mTGc.png] [Obrazek: lTGc.png] [Obrazek: kTGc.png] [Obrazek: jTGc.png] [Obrazek: hTGc.png] [Obrazek: gTGc.png] [Obrazek: fTGc.png] [Obrazek: dTGc.png] [Obrazek: cTGc.png] Ta Magnumka w tle to właśnie tego polaka [Obrazek: bTGc.png] [Obrazek: ZSGc.png] [Obrazek: YSGc.png] [Obrazek: XSGc.png] Niedługo wrzucę jeszcze zdjęcia z promu i lecę dalej. WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ Słabe fotki, nie pozdrawiam.
EDIT: Słabe graficznie, lusterka fajnie ustawione matrixy, tabliczka do wy%^&ania i te zdjęcia ciężarówek na trasie.. Zmień sygnature, następnym razem poleci warn.//Luks
10-08-2013, 01:07
(09-08-2013, 22:30)Zioło napisał(a): Słabe fotki, nie pozdrawiam. Te zdjęcia akurat nie były obrabiane a grafikę mam taką jaką mam bo nie każdy może mieć pro wy*****ą grafę,lusterka mam ustawione tak jak mi wygodnie,tabliczka zostaje. Naczepa odstawiona w Turku i potem z 13 tonami trocin lecę do Bergen w Norwegii
[Obrazek: hVGc.png] [Obrazek: gVGc.png] [Obrazek: fVGc.png] [Obrazek: dVGc.png] [Obrazek: cVGc.png] WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|