15-01-2015, 21:40
"A więc w końcu spełnilo się moje marzenie. Patrząc w ojcowską twarz premiera Jarosława i matczyny uśmiech Ojca Tadeusza spokojny jestem o losy Ojczyzny."
Poland Rebuilding [W.I.P]
|
15-01-2015, 21:40
"A więc w końcu spełnilo się moje marzenie. Patrząc w ojcowską twarz premiera Jarosława i matczyny uśmiech Ojca Tadeusza spokojny jestem o losy Ojczyzny."
Podejżewam że z czasem będzie wszystko co może być w tej skali.
Prace trzeba jednak podzielić na etapy - inaczej poczekacie na mapę kolejny rok. Ja bym na razie jednak tonował emocje bo Wy widzicie tylko 1/1000 prac i efekt końcowy, a ja widzę wszystko dokładnie "od środka" Nie mamy jeszcze zaktualizowanych prefabów i choć nawiązałem kontakt z FLD, który podjął się tego dla mnie i przesłałem mu wszystko co potrzebne do zmiany, to jednak... jesteśmy zdani na kogoś i wciąż czekamy. Brak tych rzeczy "zamrozi" projekt i przedłuży znacznie termin wydania.
18-01-2015, 15:00
Widząc strzałkę Katowice już mi się zrobiło ciepło na serduszku. Ciekawi mnie śląsk w waszym wykonaniu.
Chyba także mogę skończyć z mówieniem "Zróbcie Bytom, zróbcie Bytom...", bo skala mapy. Ale czekamy ![]()
20-01-2015, 01:17
Jak by było szybko to by było mało i mało dokładnie, ale żeby było dużo i w miarę dobrze to potrzebne jest więcej czasu.
Dobre info jest takie że problem z prefabami powiniśmy wkrótce mieć z głowy. Wsystko jest zaktualizowane do najnowszej wersji i jestem po wstępnych testach. Wszyscy mapmakerzy ciężko pracują i efekty prac wkrótce wszyscy zobaczą...ja tylko pilnuje aby ich robota nie poszła na marne.
20-01-2015, 15:44
szacun chłopaki, ja sam próbowałem zrobić mapkę, ale mi nic nie wychodziło więc brawa.
10/11 Tak sobie myślę.... iż całkiem dobry moment wybraliśmy na "przerwę" w wydawaniu zaktualizowanej mapy na patch 1.14 czy 1.15.
SCS zaczął kombinować z podmianą salonów co wymusiło by wprowadzenie zmian na całym terytorium Polski a co za tym idzie wydawanie kolejnych poprawek itp rzeczy. Mam na dzieję że do czasu aż zakończymy pracę nad tym etapem rozbudowy PR, SCS przestanie ten element modyfikować i będziemy pewni że nic nas tutaj już nie zaskoczy. Jestem na bieżąco z aktualnymi zmianami i choć mapa ogólnie jest robiona przez mapmakerów dla kompatybilności jeszcze na wersji 1.15.1, to jest przez ze mnie na bieżąco dostosowywana i jest testowana zawsze na aktualnym, najnowszym beta patchu - w chwili obecnej mam wszystko tak dostosowane że mapa (wciąż jednak w trakcie rozbudowy) uruchamia się i działa na ver. 1.16.0.3 Wkrótce zrobimy definitywną 'migracje' i dalsze prace będą kontynuowane już po patchem 1.16..
25-01-2015, 15:01
Gdzieś na trasie...
![]() ![]() "A więc w końcu spełnilo się moje marzenie. Patrząc w ojcowską twarz premiera Jarosława i matczyny uśmiech Ojca Tadeusza spokojny jestem o losy Ojczyzny."
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|