12-02-2015, 19:31
(11-02-2015, 11:50)Damian54 napisał(a): No więc elot 360 nie traktuje twojego komentarza jako odpowiedź na moje pytanie , i równie dobrze teraz ja Ciebie mogę obrazić bo odzywasz się a się najwidoczniej nie znasz na tym . to że zawsze szukasz bezpłatnych modów to nie świadczy o tym że każde są darmowe . i na przyszłość doceń czyjąś prace i zastanów się nad tym bo żeby zrobić taką mapkę trzeba mieć o tym pojęcie i trzeba się napracować , wątpię w to że gdybyś zrobił sam taką mapę i ją udostępnił za darmo . nie pozdrawiamPowiem tak. Z reguły mody są darmowe, ale oczywiście ktoś może za to np. chcieć dostać trochę grosza. Np. Ekipe Multiplayera czy mapy ProMods można dofinansować za ich ciężką prace.Dzięki Radol a odp. PS. chyba chciałeś mnie tak zgasić ale coś się nie udało ;D
Ja nawet nie umiem zrobić własnej mapy, ba, nawet nie mam na czym ćwiczyć robienie map

Uważasz że nie doceniam czyjejś pracy? Nie wiem na jakiej podstawie to wnioskujesz, ale mogę ci powiedzieć, że błędnie to oceniasz. Osoba która nie potrafiła by docenić takiej pracy jaką wkłada Radol i spółka w mapę PR, jest po prostu zwykłym chamem. Tym samym czuje się przez ciebie obrażony.
I jeszcze jedno. Znajdź mi osobę która szuka PŁATNYCH modów... Wtedy uznam twoją wypowiedź jako opartą na faktach, a nie na fusach wyciągniętych z...
Pozdrawiam