17-02-2015, 21:30
Super wam te prace wychodzą
Czekam na efekt końcowy

Poland Rebuilding [W.I.P]
|
18-02-2015, 00:33
Wszyscy czekamy
![]() Chociaż @Radol spójrz na to tak. Nasze tereny akurat były wyjątkowo zaniedbane. Byliśmy jedynym krajem bez stolicy... Wszystkie kraje (Prócz Francji, i Włoch) są wykonane w całości, widać że obszar między granicami jest "zalesiony" drogami. A u nas... Powiedzmy że nie.
18-02-2015, 01:30
Ja pisałem o terenach Polski już po wydaniu dlc_east.
Według mnie przesadzasz z tym 'zalesieniem drogami' innych krajów - ile ich wymienisz? dwa? trzy? Powiedzmy że część krajów (choć nie wiem doprawdy które) zostały lepiej odwzorowane i bardziej 'zalesione drogami' a druga część została słabiej odwzorowana. Jesteśmy więc gdzieś pośrodku i nie można pisać że Polska została wyjątkowo zaniedbana. Jest to opinia mało obiektywna.
18-02-2015, 19:18
A z mojego punktu widzenia,siedzenia oraz pierdzenia to się na siłę czepiasz.
I szukasz dziury w całym. Jak nie potrafisz lepiej zrobić tak dużej mapki jak SCS? Ba... Zrób jedno miasto lepiej niż oni... I wtedy się czepiaj. Aktualizacja...
18-02-2015, 19:59
będzie więcej miast na mazurach, np. Ełk ?
![]()
18-02-2015, 20:01
19-02-2015, 16:05
(18-02-2015, 19:18)DAF95XF napisał(a): A z mojego punktu widzenia,siedzenia oraz pierdzenia to się na siłę czepiasz.Gratulacje napisania zbędnego postu ![]() Pewnie nie zauważyłeś (Polecam zdjąć klapki z oczu) ale rozmowa toczyła się na temat oryginalnej mapy SCS-u, a nie genialnej mapy PR, więc twoja wypowiedź, prócz tego że bez sensu, to jeszcze mnie obraża. Pozdrawiam ![]()
19-02-2015, 16:13
Tylko, że wypowiedź Dafa miała sens i to duży. Nic nie robisz, mogę się założyć, że ni umiesz nic zrobić w map editorze. On cały czas pisał o mapie scs'u, więc cię nie obraża. Proszę nie rób już zbędnego spamu w tym wątku.
[Obrazek: 4312887.png]
Zapraszam na fanpage modscenter! https://www.facebook.com/modscenterpl?fref=ts
19-02-2015, 17:56
Śmiem jednak twierdzić inaczej.
Ja tylko pisałem że SCS na początku gry mało zrobił na naszym terenie (Dzięki za DLC East ![]() ![]() Tak, nie umiem korzystać z map editora (I nawet bałbym się spróbować, głównie ze względu na mój sprzęt), ale co za problem... Ja jak wiele osób mam pomysły na rozwinięcie jakiś rzeczy, a to czy jest to wykonalne czy nie... Ja się staram wymyśleć jakieś wykonalne ![]() ![]() Doprawdy, nie mam pojęcia po kiego grzyba DAF wyraził takie "krytyczne zdanie" na temat mojej wypowiedzi. Własnego zdania nie zabronicie mi posiadać, możecie się z nim tylko zgodzić lub przeciwnie. Tak teraz zauważyłem że pisał o mapie SCS-u, tu mój błąd, zwracam honor ![]() To chyba tyle w tej kwestii, ja mogę to prowadzić w nieskończoność (Dopóki nie dostanę bana ![]() Pamiętam że jestem konsumentem, i czasem moje wypowiedzi przypominają małego gówniarza który dostaje wszystko pod nos, a jemu i tak mało. Tu akurat pewien jestem, że do takiej osoby mnie porównać, to tak samo jak wodę i ogień, jeżeli dobrze rozumiem to porównanie, to są 2 osobne rzeczy (Chociaż po głębszym zastanowieniu wyjdzie inaczej pewnie ![]() Skoro nie chcecie spamu, to prosiłbym o kontakt przez PW, wydaje mi się że to dobra opcja. Bardzo lubię gadać, i z wielką chęcią odpowiem to na obelgi, to na podpowiedzi, to na pytania, to na wszystko. Pozdrawiam, i sorka za spam ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|