02-03-2015, 16:41
wbiło mnie w fotel nie wiem co powiedzieć
genialny filmik

Poland Rebuilding [W.I.P]
|
Jest - historia projektu jest dość znana
Przecież satan19990 zapoczątkował ten projekt mapą Europe Rebuilding i to on jest autorem niektórych miast, choć wraz z rozwojem mapy zostały one przez ze mnie znacznie poprawione i na bieżąco aktualizowane oraz modyfikowane. Przecież przez dość spory okres pracowaliśmy wspólnie nad mapą. Po wydaniu dlc_east projekt jednak upadł, gdyż tereny obu map nakładały się na siebie. @satan zrezygnował z dalszej rozbudowy mapy, a ja postanowiłem ruszyć z eksperymentem wmiksowania niektórych terenów i miast mapy Europe Rebuilding do dodatku dlc_east. (Czyli to samo co niedługo moze spróbuje zrobić promods ze swoją mapą i wmiksuje ją z dlc_north) Tak też powstał projekt który nazwałem Poland Rebuilding. Dalszą rozbudowę mapy już pod nazwą Poland Rebuilding kontynuowałem sam - aczkolwiek satan i _PMA w tamtym okresie zawsze chętnie mi pomagali w razie problemów. @satan jest też autorem sporej ilości źródłowych modeli oraz jakiś czas temu nawet uaktualniał je do któregoś z patchy tylko na użytek mapy Poland Rebuilding. Część nowych modeli na potrzeby mapy dostałem od satana także później Oczywiscie wraz z tym jak się gra zmieniała i była taka potrzeba, modele te także były już przez ze mnie uaktualniane,wzbogacane lub modyfikowane na potrzeby aktualnej wersji mapy. satan oraz _PMA (autor prefabów oraz wcześniej bardzo pomocna osoba przy konwersji mapy - od niego sporo się nauczyłem) są zawsze wymieniani jako Ci, dzięki którym projekt powstał, choć od pewnego już dłuższego czasu projekt został tylko pod moją "opieką" i sam dbam o konwersje, uaktualnienia i potrzebne zmiany aby mapa wciąż działała.
03-03-2015, 16:30
Kurcze. Jak zobaczyłem Filmik ze stacją benzynową. I na końcu zobaczyłem że nawet szczegół taki jak dobór krów na pastwisku to śmiem twierdzić że to będzie konkretna mapka.
I powiem tyle. Nie spieszcie się. Wolę idealna robotę niż jakieś byle co za mies. czasu. Powodzenia dla całej ekipy PR Aktualizacja...
03-03-2015, 17:55
Wiem o tym,ale co nie zmienia faktu że wybierał między kilkoma rodzajami. I później sprawdzał jak to wygląda. A nie zrobił tego na odp.......
O to mi chodziło. Aktualizacja...
03-03-2015, 19:11
Dokładnie to regulowałem wysokość. Te krasule co chwila regenerowały się gdzie indziej i nie mogłem dopasować wysokości... a to za wysoko a to za nisko. Na koniec dałem sobie spokój. Trawa i tak dużo zasłania więc jak ktoś będzie podchodził do krów to może nie być idealnie... Z daleka jest oki
![]() Ogólnie gdy przyszedłem do projektu słowo "szczegóły" nabrały dla mnie zupełnie innego znaczenia. Pierwsze miasto wykonane przeze mnie na mapie jest mierne. ![]() Moje umiejętności znacznie wzrosły dzięki Czaji i Diesieare... dalej się uczę a moje prace wyglądają coraz to lepiej czego możecie być świadkami na filmie. ![]() Podziękowania należą się też Radolowi ponieważ nie wywalił mnie po pierwszej robocie ![]() Generalnie nad tymi szczegółami schodzi się dużo czasu... nad aktualnymi pracami czyli miastem "XXX" oraz jego obwodnicą i okolicami (choć by stacja) spędziłem około 30 godzin i kto wie czy nie spędzę drugiego tyle... Nie wiem czy na tym czy na innym forum ktoś pisał o czasie budowy tej stacji. Było to około... nie wiem dokładnie ale około 3-4 godziny. ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|