01-04-2015, 05:55
[ETS2] Goldenlines
|
06-04-2015, 12:59
Proszę o zastosowanie się do regulaminu, a dokładnie o podpunkt 5.5 - "Obrazek w podpisie (sygnatura) może mieć maksymalnie 500x250 pikseli i musi być w formacie jpg lub gif."
29-04-2015, 16:18
Firma Goldenlines otwiera nabory! Jeśli chcesz dołączyć do najdłużej prosperującej VS w Polsce jak nie na świecie to zapraszamy! Nasza firma działa nieustannie od 1 grudnia 2008. Przez ten czas dorobiliśmy się niewątpliwej renomy na rynku wirtualnych firm transportowych. Nasi wychowankowie nie tylko przemierzają wirtualne szlaki, ale i te realne ![]() Oferujemy: - Pracę w zgranej drużynie profesjonalnie podchodzącej do tematu, - Automatyczny system obsługi symulujący działanie firmy transportowej (w tworzeniu jest nowy jeszcze bardziej innowacyjny system ![]() - Nowoczesne pojazdy spełniające normy emisji spalin min. Euro5 - Pracę na naczepach typu: plandeka, izoterma, chłodnia, cysterna spożywcza, cysterna ADR, platforma oraz kontenery - Możliwość rozwoju pasji i zainteresowań - Możliwość podjęcia pracy u naszych podwykonawców (po zaliczeniu miesięcznego okresu próbnego) Wymagamy: - dyspozycyjności - chęci do pracy i działania w środowisku Zapraszamy do składania podań, Ty też możesz z nami tworzyć historię ![]() Adres kierujący do formularza rekrutacyjnego: http://goldenteam.home.pl/ngl/viewtopic.php?f=5&t=8
25-05-2015, 12:48
Łza w oku Panowie. Jestem dumny że przez niemały okres mogłem z Wami budować Goldenlines, przejmując a następnie prowadzą firmę K&B na platformie ETS i GTS miałem okazję poznań pasjonatów jak ja.
Obecnie sam siedzę w transporcie, organizuje wysyłki produktów gotowych w PL i na południe Europy. Stąd mało czasu zostało na samą grę. Do zobaczenia na szlaku. Szerokości dla całej ekipy.
19-06-2015, 07:09
Firma GoldenLines organizuje konwój w grze Euro Truck Simulator 2 MultiPlayer, konwój będzie transmitowany na żywo na platformie Hitbox, wszystkich chętny zapraszam do oglądania. Wszystkie potrzebne informację znajdziecie na zdjęciu poniżej łącznie z linkiem do transmisji.
www.hitbox.tv/K-Pax ![]()
20-06-2015, 12:09
Film z wczorajszego Konwoju znajduje się już na YouTube
Kanał: https://www.youtube.com/user/TheDanix6 Zapraszam do oglądania. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|