07-04-2015, 12:41
To juz lepiej traktujecie tych co pytaja sie kiedy mapa zostanie wydana...
Poland Rebuilding [W.I.P]
|
07-04-2015, 16:57
Tylko, że oni pytają się raz i tylko o to, a ty pytasz się 500 razy o różne pierdoły.
[Obrazek: 4312887.png]
Zapraszam na fanpage modscenter! https://www.facebook.com/modscenterpl?fref=ts
07-04-2015, 18:43
Dobra wygraliscie. Zawalcze ze soba i nic nie powiem do czasu wydania mapy. Potem zaczne sie czepiac (ewentualnie)... Bez odbioru...
Mam nadzieje ze odemnie odpoczniecie. Powodzenia tworcy. Żadnych terminów i żadnego pośpiechu.
Tereny są jeszcze robione a to i nie wszystko bo potem będe musiał sporo nad całą mapą posiedzieć i już odpowiednio ją 'wykończyć' i dostosować. W sumie nie gonimy aby wydać mapę jeszcze pod 1.16 bo to trochę bez sensu jak tuż przed nami nowy patch 1.17 a i niecały miesiąc przecież do nowego DLC. Ogólnie jednak robimy na razie swoje aby zamknąć pewny etap prac. Mapę tak czy tak ostatecznie wydamy, ale nie będziemy robić tego w pośpiechu. Cytat: Czy lepiej jak teraz sie czepiam o numeracje i wiem ze zostanie to poprawione czy po wyjsciu mapy i zrobia to ewentualnie w nasrepnej wersji za 3 lata? Wyjaśnijmy sobie jedno - to że ktoś się do czegoś 'przyczepi' wcale nie oznacza że to zaraz poprawimy.
10-04-2015, 20:41
Ja tak się zastanawiam czy było by możliwe utworzenia nowego serwera na multiplayerze z tą mapką? myślę że jego dodania było by porównywalne z dodaniem modem na zime.
DAF- Dojedziesz ale fuksem
7% userów nie przychodzi na forum po dodatki, jeśli należysz do tych 93% wklej to do sygnatury!
10-04-2015, 21:02
Kolego - uwierz mi, chciałbym mieć w tej chwili taki dylemat z mapą jaki Ty tutaj przedstawiłeś...
Niestety na razie to ja się zastanawiam nad wieloma innym rzeczami i innymi w tej chwili ważniejszymi problemami aby mapa w ogóle była, działała i byśmy mogli ją wydać a potem móc ewentualnie mieć takie dylematy nad jakimi Ty się zastanawiasz ![]()
10-04-2015, 21:34
No spoko, ja wszystko rozumiem tylko chciałem zapytać czy to jest w miarę możliwe że kiedyś ona pojawi się na mp.
DAF- Dojedziesz ale fuksem
7% userów nie przychodzi na forum po dodatki, jeśli należysz do tych 93% wklej to do sygnatury!
10-04-2015, 21:54
Mam pytanie trochę z innej "beczki", czy będzie mapa działać bez DLC Skandynawii , bo jakoś nie mam chęci na kupno tego dodatku a również chciałbym pojeździć na tej mapce
![]() ![]() Napiszę jak to jest praktycznie:
Praktycznie to wygląda tak że nie można zrobić i nie będzie jednej takiej "uniwersalnej" mapy, która by działała z promods, lub dlc scandinavia czy ewentualnie jako pojedyncza tylko z podstawową mapą + dlc_east Cały czas pracujemy na zestawie podstawka+dlc_east+promods i głównie teraz mapa jest robiona z myślą o współpracy z mapą promods. Ze względu na coraz bardziej rozbudowane przez promods przygraniczne tereny z Polską i różnice jakie są w połączeniach dróg, oraz inne połączenia promowe, aby mapa działała bez promods a np współdziałała z dlc scandinavia, będzie trzeba robić osobną wersje mapy. Podobnie ma się sytuacja z wersją mapy o jakiej piszesz - całkowicie osobną dla tych co nie chcą promods ani dlc scandinavia. Dla kazdego z tych wariantów niektóre sektory trzeba specjalnie na nowo dostosowywać ta aby połączenia były poprawne. W tej chwili, jak wspomniałem, robimy podstawową wersje mapy działającą z promods i ewentualnie na podstawie tej wersji będę później siedział nad innymi wersjami mapy pod inne warianty. Dajcie na razie zrobić, uruchomić jedną wersje a potem to powinno być już "z górki". |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|