17-04-2015, 09:39
Heh no to wam Radol popsuł niespodziankę :L
"A więc w końcu spełnilo się moje marzenie. Patrząc w ojcowską twarz premiera Jarosława i matczyny uśmiech Ojca Tadeusza spokojny jestem o losy Ojczyzny."
Poland Rebuilding [W.I.P]
|
17-04-2015, 09:39
Heh no to wam Radol popsuł niespodziankę :L
"A więc w końcu spełnilo się moje marzenie. Patrząc w ojcowską twarz premiera Jarosława i matczyny uśmiech Ojca Tadeusza spokojny jestem o losy Ojczyzny."
17-04-2015, 12:39
Przynajmniej wiadomo jakie miasta będą.A widzę że w Warszawie dużo się zmieniło.
(17-04-2015, 09:33)rudas240 napisał(a): Nie życzę sobie gadania gimbusów w stylu, że "koncert życzeń realizuję, itp.." (17-04-2015, 09:33)rudas240 napisał(a): widze drodzy Panowie, że dodaliście Zamość. Jestem pełen podziwu. Choć można było pociągnąć mapę pod.... No właśnie nie wiem czy przypadkiem Ty nie 'gimbusisz' ![]() Tyle ile było można tyle jest zrobione. Najgorzej właśnie jak się ktoś odezwie z danego rejonu i zaczyna wymieniać co by można było jeszcze ...a tu to ..a tam tamto... Do wydania już coraz bliżej a ponieważ do tej pory mało co zdradzaliśmy podałem Wam chociaż do podglądu mapę przy okazji aktualizacji do 1.17 - aczkolwiek oprócz dodanych w tej wersji większych miast to za dużo ona nie zdradzi. Niektóre rejony zostały przebudowane, inne całkowicie wymienione a inne nawet jeszcze nie ruszone. Wszystko w swoim czasie bo i chyba nawet to co zostało zrobione będzie jeszcze zmieniane w kolejnych wersjach... jak się nic nie wydarzy.
17-04-2015, 20:36
Zamość ? O Kurde 30km ode mnie
![]() ![]()
17-04-2015, 21:02
Tylko szkoda że do Opola można jedną drogą dojechać. Ale nie traćmy nadziei Radol pisał że niektóre tereny w kolejnych wersjach mapy mogą się zmienić
![]() ![]() He..he..musze powiedzieć że mam zajeb... farta.
Właśnie wysiadł mi jeden z dysków, a juz faktycznie od jakiegoś czasu mialem przez to problem ze startem systemu. Na szczęście mam już od dawna nawyk robienia kilku kopii od razu na innych dyskach jak tylko cokolwiek zmienie coś nowego w mapie i robię kolejny build mapy. Na pewno mapa jest bezpieczna, aczkolwiek miałem chyba na tym dysku sporo GB różnych bardzo mi pomocnych, innych rzeczy do mapy (wszelkie szablony modyfikowanych rzeczy np. malowań modeli, znaków, prefabów ...itd) Pewnie dopiero w czasem wyjdzie czego mi brakuje - tego chyba nie kopiowałem. Dysk musiałem całkowicie odłączyć i w sumie boję się na nowo go podłączać bo przez ten dysk dziwnie miałem problem ze startem kompa. Od jakiegos czasu po prostu komputera w ogóle nie wyłączałem. Dzisiaj jednak zawiesił się przy kopiowaniu z dysku na dysk - i zaczeły się niezłe problemy. Nie uniknę jednak w najbliższym czasie zrobienia porządku w systemie i na dyskach bo obawiam się że któregoś dnia komputer mi po prostu nie odpali. Musze zrobić gruntowne porządki i szybko kopie aktualnej partycji systemowej. Jak wspomniałem mapa jest bezpieczna, ale oczywiście reszte też muszę mieć sprawną aby cokolwiek działać. Dzisiaj próbowałem z 5 razy odpalać kompa i w sumie teraz mi sie to niedawno udało i chyba powoli zaczyna funkcjonować jak powinien. (17-04-2015, 21:02)_mody098_ napisał(a): Tylko szkoda że do Opola można jedną drogą dojechać. Jak wspominałem nie wszędzie i nie wszystko było ruszane - pewnie jest 'po staremu'.
18-04-2015, 00:02
Ale czytałeś do końca?
![]() PS. Mi też tydzień temu dysk padł i musiałem wymienić. Podkreślam że mam laptopa ![]()
18-04-2015, 09:05
Czyżby mi się zdaje czy wschód jest zmodernizowany ociupinkę ?
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|