18-04-2015, 10:49
Poland Rebuilding [W.I.P]
|
18-04-2015, 12:14
(17-04-2015, 18:37)Radol napisał(a):(17-04-2015, 09:33)rudas240 napisał(a): Nie życzę sobie gadania gimbusów w stylu, że "koncert życzeń realizuję, itp.." A niech Ci będzie, że jestem gimbusem, choć to była propozycja, bo jakby nie patrzeć tereny pow. zamojskiego (DK74 i DK17) trafią się w Poland Rebuilding. No, ale gratuluję...
Jam jest szlachcic jeżdzący po drogach...
![]() [Obrazek: NS.png] Wkrótce finał 1. serii Z fotela kierowcy... Więcej po 12-tym odcinku!
22-04-2015, 21:08
Wypowiem sie na temat polaczenia mapy z Promods
Wiec sadze ze jest to jak najbardziej bardzo dobry pomysl, Nie chcialbym aby mapa nie byla komtabilna z Promods,dlaczego ? Dlatego ze wole jezdzic na terenach Promods niz na orginalnych stworzanych przez Scs Jezeli bede musial wybrac Poland Rebuilding + Promods a Poland rebuilding + Dlc Scandynavia to oczywiscie wybiore Ta 1 opcje, Promod oferuje Nowe tereny we wszystkich panstwach ![]() A same dlc scandynavia to dupy nie urywa Wiec zwracam sie tu do tworcow mapy Przemyslcie sprawe bo naprawde polaczenie sie z Promods jest jak najbardziej najlepszym wyborem A zrobienie osobnej mapy pod Dlc scandynavia no tak jak wspominalem LIPA To jest oczywiscie moje zdanie,to wy tu rzadzicie wiec i tak zrobicie jak chcecie ale wezcie to pod uwage Pozdrawiam,Szerokosci PS; Sorki za pisownie ale nie posiadam polskiej klawiatury Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta. Zapoznaj się z Regulaminem Forum.
22-04-2015, 22:04
Prawda jest taka że najpierw musze 'poskładać' mapę biorąc pod uwagę najnowszą paczkę prefabów od FLD.
Biorę pod uwagę że tyle samo procent uzytkowników będzie za jednym jak i za drugim rozwiązaniem, więc docelowo i tak planuje zrobić i dalej "prowadzić" dwie wersje mapy jednocześnie.
22-04-2015, 22:28
Cieszy mnie taka odpowiedz wiem ze to pewnie bedzie dodatkowa praca,ale dla takiej ekipy jak wy nie ma nic nie do zrobienia
Pozdrawiam caly team,powodzenia w dalszych pracach i szerokosci Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta. Zapoznaj się z Regulaminem Forum.
Krótkie info:
Ten etap prac jaki sobie założyliśmy dobiegł końca - aktualnie już nie są prowadzone prace związane z samą rozbudową ale siedzę (od wczoraj) nad plikami i całkowitym "przeniesieniem" mapy na patch 1.17.xx Dzisiaj powinienem na pewno zakończyć aktualizacje prefabów do v.1.17. Później jeszcze pare dni zejdzie mi na siedzeniu nad mapą, lecz będzie to już bardziej wykończeniówka i dogłębne sprawdzenie i likwidacja wszelkich większych anomalii jakie znajdę lub wskaże mi plik.log (poprawnosć połączeń drogowych, działanie nowo postawionych firm czyli ekonomia..itd)
26-04-2015, 20:06
Czyli but po krajówce niebawem haha
![]() ![]() ![]()
26-04-2015, 20:44
https://www.youtube.com/watch?v=OWyGRxHJZ1w z tego co słyszę prefarby się zmienią... salony osobno mechanik osobno
Dzisiaj wysyłam mapmakerom mapkę - jednak bardziej do tego aby sobie pojeździli na niej.
Byc może dostrzeżą coś co będzie wymagało naprawy po wymianie prefabów. Jest to pierwsza wersja po ich wymianie i update do paczki 10.0 od FLD Mam jeszcze trochę rzeczy na niej do zrobienia i dopracowania, ale ogólnie jest przejezdna na beta patchu 1.17.31 + promods 1.91 (+ ich patch do 1.17)
27-04-2015, 18:18
Radol juz sie nie moge doczekać na mapke
![]() Inne mapy to pikuś przy waszej mapie,ile pracy w to włożyliście,ile wolnego czasu.Serdeczne DZIĘKI za to co robicie. Reisen--Logistic
Twoja Logistyka [Obrazek: 635_avatar_66065.png] ZAPRASZAMY SERDECZNIE,WSZYSTKICH KTÓRZY SZUKAJĄ PRACY. Nasze forum:http://reisen-logistic-vs.cba.pl |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|