A wywrotkę też nową będziesz miał Czy dopiero po tym jak się dorobisz po kupnie nowej ciężarówki
Usługi Transportowe Bracia Burhardt
|
02-06-2015, 19:36
Yo ! Dzień dobry
Wczoraj wystawiliśmy Scanie na sprzedaż, dzisiaj już przyjechał kupiec i ją zabrał. Scania będzie latała pod styropianem z tego co mi wiadomo, także ciężej niż u nas nie będzie. Dogadaliśmy się z Tomkiem na 21 tyś zł. Usiedliśmy przy kawie i napisaliśmy umowe. Cieszył się że taki rocznik, a tak zadbana i nie chciał nawet żeby opuszczać z ceny. Wsiadł zadowolony, zatrąbił i odjechał. Ja po 16 razem z Karolem podjechaliśmy do sąsiada bo miał trucka na sprzedaż. Kupiliśmy go od niego po taniości. Bedzię u nas słuzył jak komuś walnie coś na drodze, albo coś się stanie. Wiadomo, że lata się wokół komina to nie będzie problemu. 3majcie fotkę tego sprzętu. Pozdrawiam III TS - Spedycja Mszczonów
02-06-2015, 19:41
Haha Poldek Truck nad Truckami Nie no, super super panowie. Wasza firma jest supcio
„Gdyby Bóg lubił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach”
03-06-2015, 19:16
Siema
Miałem jechać z Karolem do Bodzentyna, ale przejrzałem otomoto jeszcze raz i trafiła nam się fajna oferta, dość nie daleko bo w Rawie Mazowieckiej. Zawołałem Karola obejrzyliśmy zdjęcia, okazał się całkiem fajny. Zadzwoniłem i się spytałem co i jak. Facet powiedział mi że dzisiaj mogę przyjechać go zobaczyć, bo w trasie jest a po południu zjeżdża. Spytałem się o tą hydraulikę, powiedział że ma zainstalowaną, bo nie dawno kupił ją gdzieś nawet z moich okolic i nie zdążył przerejstrować. Gdy zapytałem czemu sprzedaje to powiedział że podłapał robotę na międzynarodówkę i trochę za ciasny dla kierowcy będzie. Po południu podjechaliśmy z Karolem do Rawy, w końcu nie jest daleko. Obejrzeliśmy go całego. Taki jak na zdjęciach. Pasuje.. Podpisaliśmy umowę, kasa na stół i zabieramy go do siebie. Mercedes Benz MPI 430 KM. Rocznik 1999. Euro 3. Przebieg: 1 586 832 km. Wyposażenie: Kontrola trakcji (ASR) Retarder Elektryczne szyby Centralny zamek ABS Tachograf Wiemy, że glob jest troszeczkę do poprawy, ale liczy się zabawa III TS - Spedycja Mszczonów
03-06-2015, 20:27
Po co sprzedać renówkę, która jest lepsza od merola? XD Fotki jak na gts piękne, w mercu podobają mi się najbardziej chyba brudne szyby .
[Obrazek: 4312887.png]
Zapraszam na fanpage modscenter! https://www.facebook.com/modscenterpl?fref=ts |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|