23-04-2016, 19:40
Witam serdecznie !
W zwiazku z rozwojem takich narzedzi jak Virtual Speditor oraz Virtual Cargo a takze serwisu MyVTC postanowilem, ze czas juz nadszedl na realizacje marzenia o posiadaniu wlasnej, w pelni dzialajacej VS czy VTC bo planuje aby firma miala zasieg miedzynarodowy. Do tej pory zostaly zrobione firmowe zestawy beda to ciagniki marki Scania, modele R500 V8 oraz R440 a takze naczepy chlodnie Lamberet SR2 z agregatem Carrier oraz naczepy "firanki" Krone Profi Liner.
Moje ciagniki wyrozniaja sie bardzo bogatym wyposazeniem kabiny majacym na celu zadbanie o komfort kierowcow oraz osiagnieciem jak najwyzszej wydajnosci. Ciagniki wyposazone sa w nowoczesny system GPS wyswietlany na ergonomicznym wyswietlaczu zamontowanym na konsoli dla poprawy przejzystosci oraz poprawy widocznosci kierowcy, w trosce o czas wolny kazdy z zestawow ma zamonotowny system telewizji satelitarnej oraz lacze LTE oraz Uplink z nasza spedycja. Na uwage zasluguja tez zmodyfikowane wyswietlacze i deska rozdzielcza oraz system oswietlenia nocnego LED. Kierowca otrzymuje rowniez gadzety firmowe i uniform a takze komplet firmowej poscieli.
Obecnie trwaja konsultacje na temat systemu rozliczen automatycznych oraz tracking`u pojazdow. Nastepnym etapem bedzie budowa strony i integracja firmowych systemow. Jezeli z jakis przyczyn te zalozenia nie zostana zrealizowane firma zostanie podwykonawca, jednak z zastrzezeniem wykonywania uslug dla firmy posiadajacej wyzej wymienione. Obecnie zainteresowanych jest kilka osob, w podobym do mnie wieku (mam 35lat). W pierwszej kolejnosci po ogloszeniu naboru, chcialbym wlasnie takie osoby zaprosic do wspolpracy ale nie wykluczam, ze w przyszlosci firma otworzy sie rowniez na mlodszych kierowcow.
W chwili obecnej nie jestem w stanie podac przyblizonej daty otwarcia VS ale prace trwaja dosc sprawnie. Jesli czytaja to przedstawiciele firm, ktore posiadaja systemy rozliczeniowe i sa zainteresowane ewentualna wspolpraca w charakterze podwykonawcy, zapraszam do kontaktu poprzez PW.
Dzieki i trzymajcie kciuki !